Jump to content

Moto Zajednica

Nasi motori TL1000R & GSX-R 750

Recommended Posts

• U prolazu, 7 postova

Jasu,svima!

Suzuki TL 1000 R kupio sam ga 1999-te,145 KS,998ccm.

Promene:

Boja-PORSCHE CAYENNE titangrao metalik sada,predhodno crno metalik

M-DESIGN branik napred

WAVE BRAKING diskovi napred i nazad-polirani na sjaj

Bandaschi prednji i zadnji polirani na sjaj- nemacki ( hochglanzverdichten )

Hayabusa zlatna prednja viljuska sa titan-nitrit cevima

Winkelventile-zlatni (ventili aluminiski prisrafljeni  na 90 stepeni,za lakse konrolisanje vazduha na tockovima)

dupli farovi iz engleske,sa 2 x H4 lampama Philips GT 150 60/55 Watt

MRA staklo na oklopu potamljeno

zlatne aluminiske mreze na svim otvrima od oklopa

FAR ogledala sa integrisanim zmigavcima

GILLES VARIOBAR 3D volan zlatni sa zlatnim tegovima

Suzuki TL1000S kvacilo na sajlu radio boljeg doziranja kvacila i mane tezine

brusen aluminiski poklopac za kvacilo,sa plixistaklom,da se vidi kako radi motor,tojest kvacilo

sat RR za merenje temperature ulja prisrafljen umestao poklopca za punjenje ulja

glavni ram,zadnji ram,papucice,amortizer volana, polirani do sjaja rucno,i mnogi ostali delovi

LED dupla zadnja svetla

zanji cmigavci u oklopu

zadnji unutrasnji oklop od GFK-materiala-engleski:Undertray-nemacki:Heckinnenverkleidung

Gume Michelin Pilot Power+zuta slova

ÖHLINS amortizer i feder zadnji

DID lanac zlatni

Supersprox-STEALTH zadnji zubcanik zlatno crni,spölja od celika iznutra od aluminiuma sa dozivotnom garancijom

YOSHIMURA auspuh-lonci sa M4 izduvnim granama auspuha-slipon sistem na federe,sa i bez DB-kilerima

K & N filter za vazduh

G-Pack optimiran rad motora za brzine injekziju goriva i paljenje

NGK Irridium svecice

aluminiumski burici za highup stand,brzo dizanje zadnjeg tocka na zadnjoj viljusci

kromirani keder ispod rezervoara za ivice i na prednjem staklu-sajbni

aluminiumske zvezde za podesavanje prednje viljuske (na nemackom:Gabelsterne ili Gabelversteller)

izvadjen sekundarni vazdusni sistem iz kutije za vazduh,i povecan precnik za usisavanje vazduha u filter-kutiju za SRAD sistem

podignut zadnji ram:zadnji deo rama,na gornjem drzacu za centralni ram, presecen i 1cm skracen i opet na zanji deo rama zavaren,tako sam podigao zadnji deo rama za od prilike 3-4 cm,radi  sportskog izgleda

aluminiumski polirani cilindri radi zastite ako slucajno padne motor( nemacki: Sturzpads) od firme Ricambiweiss

CARBONE LORRAINE paknovi za kocnice

providna zastita rezervoara X forma (engleski:Tankpad)

kromirane nalepnice na rezervoaru

BAGSTER hauba kozna za rezervoar,predhodno

odeca sve Dainese : T-Age jakna,Delta pantalone,rukavice Short Trax,Wave protektor-stitnik za ledjai sve u crnoj boji

Alpinestars cizme SMX Plus crne, Dainese TCI crne,Alpinestars SMX 2 sivo-crne

kaciga SHOEI XR 1000 orginal sa Suzuki dizajnom crna-antracit i crno staklo,ARAI DS kaciga crna crno staklo,ARAI Freddie Spencer replika kaciga i crno staklo,carapa za kacigu DAINESE,Valentino Rossi tekstilna jakna zuto-crna

Ko ima pitanje,neka se javi.

Pozdrav iz Stuttgart-a,Toni (TL1000R) & Tanja (GSX-R750,150 KS.YOSHIMURA auspuh,crno staklo-seibna PUIG,zlatno-crni zubcanik pozadi SUPERSPROX-STEALTH + 1 zub vise,polirani bandasi-felne,zlatni lanac,Framesliders aluminium za zastitu rama.carbonski Tankpad,gume METZELER M3+ zuta slova,elektronski merac temperature i pritisak guma,zlatni aluminiumski ventili-Winkelventile,aluminiumski kratki drzac tablice,SHOEI XR 1000 kaciga-Suzuki GSX-R design kaciga plavo-bela+crno staklo-sajbna,ARAI DS kaciga crna sa crnim staklom,kozna Dainese Tage jakna,Dainese Delta kozne pantalone,Dainese rukavice kratke sa karbonom,Dainese cizme TCI+ALPINESTARS SMX 2 civo-crne kratke cizme,ALPINESTARS SMX PLUS cizme crne,Alpinestars tekstil jakna plavo-bela,stitnik DAINESE WAVE-PROTECTOR za ledja,carapa za kacigu DAINESE)

P.S. mi smo u Beogradu sa motorima od pocetka Avgusta tri nedelje

.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 605 postova
  • Motocikl: CBR600RR

....verujem da svi zelimo,egzotico izgleda...samo si promasio topik,ova tema je vise za "motori" 

....moj brat zivu u studgardu pa mozemo da se vidimo kad budem dolazio:) pozdrav

• Advanced Member, 791 postova
  • Motocikl: Sv650n

TLR je inace jedan od mojih omiljenih motora, a tvoj druze izgleda fenomenalno! vidi se da volis svoj motor! svaka ti dala  ;)  :)

• Zainteresovan, 589 postova
  • Motocikl: Suzuki SV 650

Bolje da si kupio dukati, lepse bi se vozio i imao manje cimanja, a meni je i lepsi. Ovo mi je malo mnogo pravi gastarbajterski motor :) :) :) Mislim lep je on, ali ja bi se toliko zezao oko necega 30-ak godina starog.

• Drug član, 2756 postova
  • Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM

Bolje da si kupio dukati, lepse bi se vozio i imao manje cimanja, a meni je i lepsi. Ovo mi je malo mnogo pravi gastarbajterski motor :) :) :) Mislim lep je on, ali ja bi se toliko zezao oko necega 30-ak godina starog.

Sve si rekao. ;)

• U prolazu, 7 postova

Cao!

Kao prvo,Gastarbeiter bi sebi kupili najbesniji motor,a nebi ulagali toliko silno vreme u nesto 10 godina...samo neko ko se razume u motor i individualista je,zna da ceni moju strast prema motoru.Svako kako voli.

Imas pravo za Ducati,i meni se svidja,ali meni nije stalo da vozim nesto sto ima svako,vec zelim da imam nesto posebno,sta se nevidi svakodnevno na uliciama.

U prtljaznik moze da stane jedan Braincap,kombinezon za kisu,i jos neke sitnice.

Pozz Toni

• Svrati ponekad, 164 postova
  • Motocikl: Honda CBR 900RR

TL 1000 R dok je bio jos crne boje

Jesu ovo na slici Fox rukavice?Cini mi se da su iste kao moje...

• Zainteresovan, 537 postova
  • Motocikl: 916 SPS; M900;A35 AML Racing

Cao!

Kao prvo,Gastarbeiter bi sebi kupili najbesniji motor,a nebi ulagali toliko silno vreme u nesto 10 godina...samo neko ko se razume u motor i individualista je,zna da ceni moju strast prema motoru.Svako kako voli.

Imas pravo za Ducati,i meni se svidja,ali meni nije stalo da vozim nesto sto ima svako,vec zelim da imam nesto posebno,sta se nevidi svakodnevno na uliciama.

U prtljaznik moze da stane jedan Braincap,kombinezon za kisu,i jos neke sitnice.

Pozz Toni

Pošteno  ;)

• ЗЕЉКАМП, 1823 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adventure

TL 1000 R dok je bio jos crne boje

Jesu ovo na slici Fox rukavice?Cini mi se da su iste kao moje...

Mislim da su Dainese Desert X, kao moje... ;)

• Vlasnik sajta, 5375 postova
  • Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR

Odlicno uradjeno. Jedino sto bih na tvom mestu promenio je rep - stavio bih rep od TL1000S-a... U svakom slucaju, bravo! :)

• Drug član, 1183 postova
  • Motocikl: Uly

Kitcheraj do bola...

TL-R je bio OK dok je bio crn ali ferari znacka na motoru?!? Polirane felne i diskovi i zuta slova na gumama?!?

O ukusima ne treba raspravljati ali motor ti je kich.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja