Funduk 29 Napisano Jun 23, 2009 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: nista do daljneg. . . Prijavi odgovor kao problematičan Evo danas smo se napokon skupila ekipa koja nastupa u Bataji 27.juna pa smo odradili kraci trening od 2 sata i evo nekih slika. . . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 7274 Napisano Jun 23, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Bravo momci! Lepo, atraktivo. Samo, /pu, pu, pu/ bolnice su pune onih koji su bili previse samouvereni u svoje umece, pa nisu nosili zastitnu opremu. Za uvezbavanje stanta, sve je potrebno. I gladijator, i pantalone sa zastitama, rukavice, a kaciga... Bez obzira koliko je mala brzina, lobanja puca i pri 5 na sat, kad se drkne glavom o asfalt /ja probao, ne morrate i vi/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Jun 23, 2009 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Lepo lepo Nego, gde je ta ulica, deluje dosta siroko i saobracaj-free ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funduk 29 Napisano Jun 23, 2009 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: nista do daljneg. . . Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto vidis uvek nosim kacigu na glavi (ja sam onaj na yamahi plavoj ),pojas i rukavice . . . a za ostatak opreme mi fali malo para ali bice svega do kraja sezone! Hvala za pohvalu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funduk 29 Napisano Jun 23, 2009 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: nista do daljneg. . . Prijavi odgovor kao problematičan Lepo lepo Nego, gde je ta ulica, deluje dosta siroko i saobracaj-free ? to je kod nas na bezaniji ulica koja spaja par zgrada a nema saobracaja zato sto nigde ne vodi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funduk 29 Napisano Jun 23, 2009 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: nista do daljneg. . . Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 7274 Napisano Jun 23, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan I, da, ne bi bilo lose da malo napisete nesto o svojim kvadovima, vrlo su zanimljiva vrsta vozila, a ovde se malo pise o njima. Tehnicke karakteristike, prednosti, mane, vasi utisci u voznji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Jun 23, 2009 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Lepo lepo Nego, gde je ta ulica, deluje dosta siroko i saobracaj-free ? to je kod nas na bezaniji ulica koja spaja par zgrada a nema saobracaja zato sto nigde ne vodi Aha...cini mi se na mi je ZeljaYZF pominjao tu ulicu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Jun 23, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast momci! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Jun 23, 2009 Drug član, 1430 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Aj malo blize objasnite gde je ova ulica, ja nigde ne mogu da nadjem neki parking ili ulicu koja nije prebukirana sa automobilima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mg011 5 Napisano Jun 23, 2009 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Uz ogradu Bežanijskog groblja i stvarno je široka. Mada, treba biti oprezan, znaju ljudi već za nju pa isprobavaju "kol'ko može da razvije" sa svim i svačim. Tu i moj klinac (10 god.) vozi auto, bar jednom nedeljno po pola sata ali od njega ne preti opasnost, iskusan je Za ove slike i trening, svaka čast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funduk 29 Napisano Jun 23, 2009 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: nista do daljneg. . . Prijavi odgovor kao problematičan Istina ima mnogo lozaca sa kolima pogotovo uvece ,zato mi idemo ujutru kad nema ljudi i to idemo na sam kraj puta pored gradilista jer bukvalno nema nikog. . .koga zanima kako da dodje nek se javi pa cu mu objasniti. . . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Jun 24, 2009 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Mene zanima, npr... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Jun 24, 2009 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan I mene zanima isto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Madhead 14 Napisano Jun 24, 2009 Svrati ponekad, 210 postova Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast!! Ovo treba i znati i smeti :o Respect Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Jun 24, 2009 Drug član, 1430 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Otvori b92.mape i nadji bezanijsko groblje i samo ce ti se kazati gde je ulica :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zekazmaj 16 Napisano Jun 24, 2009 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW R1100GS Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno super izgleda. Svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3293 Napisano Jun 25, 2009 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Super, samo napred... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funduk 29 Napisano Jun 25, 2009 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: nista do daljneg. . . Prijavi odgovor kao problematičan Posto vas sve zanima gde je to evo direkcija - Ulica se zove Grcka,kad se ide od smera 11.aprila prema kraju bezanije ,kod Maxija se skrene levo i samo do kraju tom ulicom izlazi se na grcku ulicu. . .kome nije jasno nek posalje pp pa cu mu objasniti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Jun 25, 2009 Drug član, 1430 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Da nije bio ovaj plavi kvad juce kod neke menjacnice u bulevaru umetnosti?? Cini mi se da je guma isto pojedena sa jedne strane, pitam li se sto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funduk 29 Napisano Jun 26, 2009 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: nista do daljneg. . . Prijavi odgovor kao problematičan taj kvad je svaki dan ispred menjacnice jer slucajno tu radim ) A sto se guma tice To tako treba fabricki ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raptors 53 Napisano Jun 26, 2009 Sensei servis, 347 postova Lokacija: Novi Sad, Beograd Motocikl: "viljuske"...al' na kardan! Prijavi odgovor kao problematičan I, da, ne bi bilo lose da malo napisete nesto o svojim kvadovima, vrlo su zanimljiva vrsta vozila, a ovde se malo pise o njima. Tehnicke karakteristike, prednosti, mane, vasi utisci u voznji. nema sta tu puno da se prica..."raptor" je dovoljno.... ;D ;D ;D ;D bravo Luka, navijacu za tebe!!!! ;D ;D povescu i cirlidersice!!!!! ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funduk 29 Napisano Jun 27, 2009 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: nista do daljneg. . . Prijavi odgovor kao problematičan I, da, ne bi bilo lose da malo napisete nesto o svojim kvadovima, vrlo su zanimljiva vrsta vozila, a ovde se malo pise o njima. Tehnicke karakteristike, prednosti, mane, vasi utisci u voznji. nema sta tu puno da se prica..."raptor" je dovoljno.... ;D ;D ;D ;D bravo Luka, navijacu za tebe!!!! ;D ;D povescu i cirlidersice!!!!! ;D ;D ;D ;D Evo vidi se sta je pravi ortak ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stronser 16 Napisano Jun 27, 2009 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Dobanovci Prijavi odgovor kao problematičan Momci sretne vam bile danasnje kvalifikacije !!! ;D ;D ;D Vidimo se sutra !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Jun 27, 2009 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Lepo lepo Nego, gde je ta ulica, deluje dosta siroko i saobracaj-free ? to je kod nas na bezaniji ulica koja spaja par zgrada a nema saobracaja zato sto nigde ne vodi Aha...cini mi se na mi je ZeljaYZF pominjao tu ulicu... Ehehe jeste ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...