Gliga 4446 Napisano Jun 22, 2009 Advanced Member, 1977 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna gde u NS ili okolini ima majstor koji se bavi izradom sajli? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jun 22, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Imas kod najlona. Kad ides iz grada pored mlekare, predjes kanal, i na semaforu skrenes desno prema najlonu. Prodjes kroz onaj veliki parking, dodjes do one ulice koja izlazi pored rampe za ulaz na najlon, predjes preko nje i prva kapija sa leve strane ( ima i tabla firme iznad ) . Ponesi uzorak - oni prave. Takodje sam cuo da ima i jedan majstor u toj ulici sto je pored ulaza u najlon, i jedan u Temerinskoj, ali kod njih nisam isao i ne znam gde su. Sa ovima sam zadovoljan . Pre nego montiras sajlu - dobro je naulji ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4446 Napisano Jun 22, 2009 Advanced Member, 1977 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala. To se zove konktretan odgovor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...