IvicccA_Sabac 27 Napisano Jun 21, 2009 U prolazu, 92 postova Lokacija: Шабац,Србија Motocikl: Suzuki DL1000 K4 Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem dva migavca kao sa slike za Kawasaki,nova ili polovna ocuvana,ponude na mob,pp,mail. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvicccA_Sabac 27 Napisano Jul 10, 2009 U prolazu, 92 postova Lokacija: Шабац,Србија Motocikl: Suzuki DL1000 K4 Prijavi odgovor kao problematičan I dalje aktuelno ovakvi ili neki manji led beli.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dusan Kacarevic 0 Napisano Jul 14, 2009 U prolazu, 25 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Matori , Postoji prodavnica u beogradu koja prodaje sve vrste migavaca za kawasaki.Ne znam da li smem ovde da napisem ime prodavnice.Ukoliko te interesuje posalji mi poruku , pa cu ti dati link. pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Jul 15, 2009 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Napisi, ne reklamiras firmu nego pomazes coveku koji je u nevolji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RADESM 6 Napisano Jul 15, 2009 U prolazu, 80 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: honda mvx250f,xt500,simson sr2 ,dkw nz350,zundapp db 200,sachs meile98,puch ds50,zundapp combinette,colibri 12,tomos t13,tomos n/nt,t/tt,solex 3800,nsu super fox125 Prijavi odgovor kao problematičan prodaje SSZGO neke bele migavce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zikaslika 136 Napisano Jul 15, 2009 Svrati ponekad, 125 postova Prijavi odgovor kao problematičan Matori , Postoji prodavnica u beogradu koja prodaje sve vrste migavaca za kawasaki.Ne znam da li smem ovde da napisem ime prodavnice.Ukoliko te interesuje posalji mi poruku , pa cu ti dati link. pozz I sha bi? Gde je ta prodavnica sa migavcima? Samo nemo ono "ima sve vrste migavaca, jeftino ali necu da vam kazem" ;D Kad si vec poceo ko zna kome ce kad da zatreba aj pljuni gde je - nije reklama - trebaju i meni a ne mogu ovako da je nadjem. I da hvala unapred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Jul 20, 2009 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan i meni trebaju isti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zikaslika 136 Napisano Jul 22, 2009 Svrati ponekad, 125 postova Prijavi odgovor kao problematičan Video ja prodaju takve neki tipovi na buvljaku u Novom Sadu bas iz Sapca (da li su 1400din par ti kao karbonski a obivni 1200din). Raspitaj se po Sapcu ako ne do nedelje javim kako da ih nadjete. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Jul 22, 2009 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Imas u Louisu kakvih hoces, jevtino....zovi Sekulu i resio si problem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvicccA_Sabac 27 Napisano Jul 22, 2009 U prolazu, 92 postova Lokacija: Шабац,Србија Motocikl: Suzuki DL1000 K4 Prijavi odgovor kao problematičan Ti iz Louisa mi se ne svidjaju,nasao sam u BG-u prodavnicu http://www.maxmoment.rs odlicni su ,led diode,a i cena je povoljna,a adaptere sam uzeo u Louisu mada ih i oni imaju ali sam kasno video,pozdrav svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...