SpaVe 813 Napisano Novembar 28, 2006 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me da li je i kako moguæe postaviti svetla i migavce na Suzuki RM 250 full cross. Sviða mi se motor i voleo bih da me prevozi i po gradu, pa bih da ga prilagodim. Nemam previše iskustva sa cross motorima (vozio sam svojevremeno ATX i CTX), pa me interesuje i da li uopšte može da se koristi kao gradski motor. Hvala unapred... Evo i slika: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedriic 1 Napisano Novembar 28, 2006 Svrati ponekad, 436 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Pa nadjes mu neku zicu na kojoj ima 12V i moze. Mislim dati nece biti dosadna voznja, u svakom slucaju menaces brzine bar 2x cesce nego na vespi, a mozda i 3. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Novembar 28, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan heehe, pitaj Hitmana za tu spravu on ima iskustva, ali defitivno nije za grad. Motor je napravljen za takmièenje i neæe da radi na leru. Znaèi stojiš na semaforu i paaaaaam, paaaaaaam, paaaaaaaaaam, paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa na zadnjem toèku celu Kneza Miloša uzbrdo od semafora kod mup-a do skupštine......... ili ako te smori neki automobil možeš da predješ preko njega ako hoæeš, (samo trteba toèak na nabaciš da zahvati ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedriic 1 Napisano Novembar 28, 2006 Svrati ponekad, 436 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan \ je napisao: heehe' date=' pitaj Hitmana za tu spravu on ima iskustva, ali defitivno nije za grad. Motor je napravljen za takmièenje i neæe da radi na leru. Znaèi stojiš na semaforu i paaaaaam, paaaaaaam, paaaaaaaaaam, paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa na zadnjem toèku celu Kneza Miloša uzbrdo od semafora kod mup-a do skupštine......... ili ako te smori neki automobil možeš da predješ preko njega ako hoæeš, (samo trteba toèak na nabaciš da zahvati )[/quote'] Pa kako bi drugacije? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Novembar 28, 2006 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Cope, Pedriic - i sam sam se uverio. To je stvarno èudovište koje ne bih mogao da koristim u gradu. Neverovatno poteže, a brzine nikad kraæe. Mada me privlaèi ono što Cope reèe da bih mogao preko automobila! I dalje polako tragam za novom "spravom", pa vas molim (sve forumaše) da mi date predlog šta da uzmem. Zanima me motor za grad koji bih mogao da koristim i kad siðem sa asfalta, do 350 ccm. Možda neki KLR 250? :roll: Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedriic 1 Napisano Novembar 28, 2006 Svrati ponekad, 436 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan \ je napisao: Neverovatno poteže' date=' a brzine nikad kraæe.[/quote'] To ti je kao da vozis motornu testeru. Meni je jedino bitno, kad sam trazio motor, bila ta kubikaza i mogu ti reci da ces to naci samo slucajno. Probaj da nadjes nekog ko dovozi motore pa da narucis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1973 Napisano Novembar 28, 2006 Aktivirao se na času, 3281 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: Tamić XL-1000V Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Možda neki KLR 250? :roll: Hvala! Ništa ispod 500ccm :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Novembar 28, 2006 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Oprezno sa kubikazama kad su "cvaje" u pitanju!!! Kros motor od 250ccm je pravi monstrum i nije za pocetnike! Pocetnike u tom svetu, ne mislim da si ti pocetnik! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Novembar 28, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Problem kod ovog motora je što mu se vek ne meri predjenim kilometrima, veæ radnim satima, relativno je skup za održavanje, i dosta troši kad otvori RC ventil. Da je sex, i te kako je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Novembar 28, 2006 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki RM 250 je Full kros bajk odnosno takmicharac .. to je cwaja koja je naswirana fabrichki na 60 konja :shock: ima jako kratkih 5 brzina,shto mu omogucawa maximalnu brzinu od oko 70 - 80 km/h .. Bajk ima oko 90 kg .. i uzasno je manipulatiwan .. jedini problem je shto mu je radni wek mashine 100 sati otprilike i onda se menjaju klip i karike .. a da ne spominjem da troshi impozantnih 10 - ak litara .. To je bajk koji nikako nije za grad .. i nije street legal .. Ono shto ti hocesh kapiram da bi te odushewio jedan DR 350 .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedriic 1 Napisano Novembar 28, 2006 Svrati ponekad, 436 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan \ je napisao: Suzuki RM 250 je Full kros bajk odnosno takmicharac .. to je cwaja koja je naswirana fabrichki na 60 konja :shock: ima jako kratkih 5 brzina' date='shto mu omogucawa maximalnu brzinu od oko 70 - 80 km/h .. Bajk ima oko 90 kg .. i uzasno je manipulatiwan .. jedini problem je shto mu je radni wek mashine 100 sati otprilike i onda se menjaju klip i karike .. a da ne spominjem da troshi impozantnih 10 - ak litara .. To je bajk koji nikako nije za grad .. i nije street legal .. Ono shto ti hocesh kapiram da bi te odushewio jedan DR 350 ..[/quote'] Znaci, ja ako krenem sa vama sad za vikend mogu samo da vam nosim kantu sa gorivom na mom traktoru? :? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Novembar 28, 2006 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan \ je napisao: Citiraj Suzuki RM 250 je Full kros bajk odnosno takmicharac .. to je cwaja koja je naswirana fabrichki na 60 konja :shock: ima jako kratkih 5 brzina' date='shto mu omogucawa maximalnu brzinu od oko 70 - 80 km/h .. Bajk ima oko 90 kg .. i uzasno je manipulatiwan .. jedini problem je shto mu je radni wek mashine 100 sati otprilike i onda se menjaju klip i karike .. a da ne spominjem da troshi impozantnih 10 - ak litara .. To je bajk koji nikako nije za grad .. i nije street legal .. Ono shto ti hocesh kapiram da bi te odushewio jedan DR 350 ..[/quote'] Znaci, ja ako krenem sa vama sad za vikend mogu samo da vam nosim kantu sa gorivom na mom traktoru? :? Pa ne .. mozesh ti da pratish .. ima i wecih i tezih motora koji idu .. nadam se da imash bar malo isqstwa na terenu .. mislim da ne wozish bash 10 na sat Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedriic 1 Napisano Novembar 28, 2006 Svrati ponekad, 436 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Ma ja to zbog potrosnje. A i da vam pomognem da uzivate sto vise i duze i zesce i jace, kad vam se vec moze sa takvim spravama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1047 Napisano Novembar 28, 2006 Drug član, 3012 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan MOTOCROSS za motokros stazu, ide samo pun gas pogotovo cvaja, nije cak ni za neku zahtevniju ENDURO voznju jer nema klasicnu kratku prvu i snagu na malim obrtajima kao sto imaju HARD ENDURO koja je potrebna za izlacenje iz blata i za extremne uspone itd.... Struje ima samo za napajanje CDI koji sluzi za varnicu, tj. uopste nema namotaja za svetlo. Generalna se radi i na 30 sati PRAVE VOZNJE a svaki pravac duzi od 100m je za njega bolno duuuuug. O potrosnji i da ne govorimo + ulje(MOTUL full sintetika za mesavinu)..... HARD ENDURO opet nije za motokros jer je pretezak i ogibljenje je dosta mekse i namenjeno za manje terenske skokove...... O gradskoj voznji i da ne pricamo..... Najbolji izbor je grad sa kombinacijom povremene terenske voznje neki laksi SOFT ENDURO sa dobrim gumama. I jedan savet iz licnog bolnog iskustva na teren i sumu nikad sam i bez telefona. P.S. Znam da ce neki da me demantuju za enduro voznju i takmicarski kros cvaju, i sam sam bio svedok kad se HONDA CR 250 popela na brdo u deliblatskoj pescari na GREBENCU gde su dva cetvorotaktna KTM-a iz drugog puta jedva (SX 450 i SX 525). Ali izuzeci i postoje da bi potvrdili pravilo.... (postavicu slike) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ratko 1 Napisano Novembar 28, 2006 U prolazu, 16 postova Lokacija: SOMBOR Motocikl: SUZUKI GSXR 750 K2 Prijavi odgovor kao problematičan poz brate mislim da bi bilo bolje da uzmes jos jedan motor a taj ostavis za kidanje po stazi ipak je on za to i napravljen,imam slican motor i veruj mi po gradu ga nije prijatno voziti,motor je jako nervozan i zudi za gasom,al zato je za nazadnjaka kao stvoren,mislim da je to motor na kojem je najlakse nauciti voziti na zadnjem,za ludorije po gradu........hmmm ja licno volim neki super moto pozzz drug :biker: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Novembar 28, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan \ je napisao: P.S. Znam da ce neki da me demantuju za enduro voznju i takmicarski kros cvaju' date=' i sam sam bio svedok kad se HONDA CR 250 popela na brdo u deliblatskoj pescari na GREBENCU gde su dva cetvorotaktna KTM-a iz drugog puta jedva (SX 450 i SX 525). Ali izuzeci i postoje da bi potvrdili pravilo.... (postavicu slike)[/quote'] :fcab: :fcab: :fcab: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Novembar 28, 2006 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, mnogo vam hvala! Stvarno je bogatstvo ucestvovati na ovom forumu i druziti se s vama! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Novembar 29, 2006 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj nema klasicnu kratku prvu i snagu na malim obrtajima kao sto imaju HARD ENDURO koja je potrebna za izlacenje iz blata i za extremne uspone itd.... .. iz lichnog isqstwa .. "taj bajk se penje na drwo ..i to wrlo blatnjawo drwo" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1047 Napisano Novembar 29, 2006 Drug član, 3012 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan .. iz lichnog isqstwa .. "taj bajk se penje na drwo ..i to wrlo blatnjawo drwo" Naravno sve ovisi KO VOZI. Postovanje.... Za sve postoji laksi i tezi nacin. Pricam uposteno sta je prikladno za koji stil voznje. Voze i ERZBERG sa KTM SUPER ENDURO i BMW HP2 ali to su likovi koji bi i viljuskar poterali po terenu..... http://video.google.com/videoplay?docid=9092478970280268972 Javite kad imate neku voznjicu enduro ima nas koji bi bas voleli..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enone 10 Napisano Decembar 4, 2006 Svrati ponekad, 489 postova Lokacija: Kraljevo<->Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Spave ako si josh zainteresovan nabasao sam na neki oglas... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...