Titja 5 Napisano Jun 21, 2009 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Posto niko nije nista pisao evo ja cu da kazem da se 3.4.5. jula odrzava moto skup u Elemiru. Ko ne zna, to je mesto 10 km udaljeno od Zrenjanina. Mesto odrzavanja skupa je blizu Tise. Informacije na broj 064 245 70 87 Sladjan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mili1 0 Napisano Jun 23, 2009 U prolazu, 10 postova Lokacija: torak-zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan dali ste nabavili kisobrane komsija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Jun 24, 2009 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan dali ste nabavili kisobrane komsija Pojasni... ??? ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TOLE ZR 1 Napisano Jun 29, 2009 U prolazu, 4 postova Lokacija: zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Sinoc mi Svraka rece da su kisobrani spremni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Jun 29, 2009 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Jel Shvraka bio u elementu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jelenadju 0 Napisano Jun 29, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: Zrenjanin - Mužlja Prijavi odgovor kao problematičan Kakav je program i koja je cena ulaznica? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arpad 66 Napisano Jun 30, 2009 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Bicske Hungary Motocikl: BMW K1200 LT Prijavi odgovor kao problematičan Neki program ,nesto ? Mislim da dolazimo iz Temerina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Jun 30, 2009 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Nista ne pise na tim karticama koje su oni delili umesto letaka. Samo broj koji sam naveo za kontakt. Nisam nikoga od Elemiraca video tako da se nisam ni raspitaooko detalja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1168 Napisano Jun 30, 2009 lone wolf, 525 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Dolazim,vidimo se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1168 Napisano Jul 1, 2009 lone wolf, 525 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Evo nasao sam nesto na netu. MOTO SKUP U ELEMIRU Moto klub „Babatovo“ iz Elemira 3, 4. i 5. jula organizuje skup na strelištu u tom mestu. Prema najavi, prvog dana nastupiće „M.I. + Bend“ i „Zona katastrofe“. Osim bajkerskih igara, defilea kroz Elemir i neizbežnog bajkerskog pasulja, za subotu, u večernjim satima, predviđen je i nastup bendova „Vatrena voda“ i „Vulkan“. Kako je to bilo i ranijih godina, očekuje se da će i sada skup posetiti oko hiljadu ljudi, između ostalih i članovi moto-klubova iz cele Srbije, te da će na strelištu biti oko 500 motora. Bajkerska fešta završava se u nedelju, a za sve goste kampa obezbeđen je doručak. Izvor list zrenjanin Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dx BiKeR 1 Napisano Jul 2, 2009 U prolazu, 9 postova Lokacija: Zrenjanin-Muzlja Motocikl: Honda CBR 600 F3 Prijavi odgovor kao problematičan Dolazimo u subotu . Nadam se da nam nece trebati kisobrani Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Jul 3, 2009 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Provozao sam se danas do Elemira. Nisam ulazio u kamp jer sam zaboravio pare ali sa malo osmotrio. Nije bilo bas nesto ljudi, ali bilo je 8 sati uvece. Jedno upozorenje onima koji ce ici sutra: Kada prolazite kroz selo Elemir ne idite precicama vec samo tim putem kojima ste usli iz pravca Zrenjanina jer po selu idu krave svako jutro u 6 i u 6 uvece. Mislim da ne treba da vam pricam dalje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bornslippy 51 Napisano Jul 3, 2009 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Krave idu i tim glavnim putem kroz selo znam posto idem svaki dan na posao tuda tako da svakako treba obratiti paznju,ali ima jedna bitnija stvar,cuo sam od drugara sto su dosli danas sa posla da su od Elemira do Babatova putari sekli asfalt i sa jedne i sa druge strane pa svi koji dolaze neka pripaze Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Jul 3, 2009 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Jeste u pravu si za oba. Ja sam danas to video samo sto je desna strana puta jos uvek isecena a leva strana je uradjena do nekog dela. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1168 Napisano Jul 5, 2009 lone wolf, 525 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Moji utisci o ovom skupu su dosta pozitivni pre svega zbog gostoprimstva domacina koji su se maksimalno potrudili po tom pitanju.Prostor kao i organizacija su zadovoljili sve kriterijume.Posecenost skupa je jos i bila dobra sa obzirom da je kisa(koja je na ovom skupu stalan ,,gost,,) padala skoro ceo dan.I pored te kise naslo se vremena za defile i bajkerske igre.Jedina zamerka bi mogla biti cena ulaznice,ali sve u svemu ja sam se lepo proveo. Evo i par slika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nandy 0 Napisano Jul 6, 2009 U prolazu, 9 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast domacinima za trud.Za divno cudo nismo pokisli ni kad smo dolazili ni u povratku.I ja se cudim. ;D Na ulazu smo dobili kisobrane kao poklon.Itekako su bile korisne.Tri puta bezali u sator od kise.Bar se dobro ispricali uz ladno pivo. Bilo je pravi dozivljaj izaci iz kampa motorom.voziti po mokroj travi. I ne bas lep prizor gledati kako padaju do kapije. Cajo hocemo mi popiti pivo koji ti dugujem jos od Kikinde.Video da si nas slikao(treca slika uzeleni kawa). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dx BiKeR 1 Napisano Jul 6, 2009 U prolazu, 9 postova Lokacija: Zrenjanin-Muzlja Motocikl: Honda CBR 600 F3 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast domacinima. Super smo se proveli uprkos letnjim pljuskovima. Dosli smo do zakljucka sa nasaim priljateljima iz Moto Kluba 'No Limits' iz Kikinde da ovi pljuskovi nisu ni losi ,ispod satra se vise zblizimo a u disciplini 'mokre majice' svi jednako ucestvujemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1168 Napisano Jul 6, 2009 lone wolf, 525 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Cajo hocemo mi popiti pivo koji ti dugujem jos od Kikinde.Video da si nas slikao(treca slika uzeleni kawa). Da sam znao koga sam slikao popili bi mi pice vec u Elemiru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...