Dutchman 114 Napisano Februar 15, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan pa moze i taj Japanac da ore ;D ako ne i bolje od ovog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Februar 15, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Moze vraga, 200 kila... :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Februar 24, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzambo 84 Napisano Februar 24, 2010 Architect, 339 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet S Prijavi odgovor kao problematičan Au Dutchmane sto je dobra slika! Gardos kula. :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Februar 24, 2010 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Ако се ниси спуштао степеницама, џабе се се пењао. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Februar 24, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan STIG...? ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarepaja@yahoo.com 0 Napisano Mart 29, 2010 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim ljubiteljima motora ja se zovem Zare trenutno imam kineski Enduro KINROAD 200 pa me interesuje da li neko zna gde ima da se poruci delovi za ovaj model motora a da se isporucuje kururskom sluzbom? Unapred hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Mart 29, 2010 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li pokusao ovde? http://www.topshopmoto.com/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Mart 29, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan I naravno Keeway na Batajnickom drumu... Dosta delova se gadja sa exceedom 200, a jeftiniji su od onih lopina u top shopu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano April 7, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan zna li neko meru za shtelovanje ventila Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano April 7, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je 0.1 i 0.1... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano April 17, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan Elem odluchih se da sredim plastike napokon , poshto sam boju ipak kupio proshlog Jula ... e u tom rasklapanju odluchih da poskidam nosach kofera , rezervoar, kurblu , polugu kochnice , i josh gomilu sitnih delova kojima generalno nishta nije falilo osim po neke tachkice od kamenchica itd ... al ajde kad sam vec poskidao odneo na peskiranje i plastifikaciju ukljuchujuci i granu i auspuh koje su samo peskirali pa sam ih ofarbao sprejem za visoke temperature ... e da kad sam sve poskidao nashtelovao sam i ventile , mogu vam reci da su bili pretegnuti ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano April 18, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Nedostaje mi noje sokocalo... :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano April 18, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan ti prodam moje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano April 23, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan Sad cu ga slikam na suncu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
woolf 475 Napisano April 23, 2010 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Daj malo bolje slike... bocno, sa cela... polu profil u celini Jel to KTM electrik orange?? :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolanixy 174 Napisano April 23, 2010 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan mawi ktm lepo lepo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano April 23, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan ti prodam moje Moze... Al` na jedno 6 rata, i jedno 3 meseca grace period... Inace, stvarno bi ga kupio... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano April 23, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan jes Electric Orange al nije KTM oni nisu chuli za metalik ;D FORD FOCUS ST - Electric Orange ... jbg boja je nova mislim 2008 su smisli boju a mislim da sam ja jedina budala koja je dala za set od 300 grama 70E da ofarba motor ... e da odoh dole opet da skinem plastike kupio sam novi GEL akumulator , poshto sam koristio od CBR-a ... a mora malo da se vozi i preko 140 ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano April 24, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan Evo par nocnih slika ... mada i nisu neke , juche zakasnio da ga slikam po suncu ... al chim grane sunce eto novih slika p.s. mrzim poshtene nalazache , ispao mi novchanik na ulicu i nemogu da verujem da ljudi kad vec uzmu pare ne ostave barem dokumenta u sanduche ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano April 24, 2010 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Bas je lep u ovoj boji! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano April 24, 2010 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan hvala hvala , jes da ga prodajem al shta cu dok ga vozim josh malo bar da uzivam , ima josh par detalja u pripremi , bice i to ako neko ne izvadi kesh u medjuvremenu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano April 25, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Sa`ce svi da cekaju u zasedi, i da te pozuruju da vide kako si ga sredio... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
woolf 475 Napisano April 25, 2010 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Sad ova investicija ne vredi bez ganc novih guma znate o cemu govorim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano April 25, 2010 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan A i onaj lanac delije nekako zahrdjalo... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...