mare01 0 Napisano Jun 20, 2009 In memoriam, 61 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Dolazak u Beograd 14.06.2007 oko 18 h i Pravo sam otišo kod bucka na pizzu. Cao do Sledeće Ture.............. UKUPNA PREDJENA KILOMETRAŽA: 810km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mare01 0 Napisano Jun 20, 2009 In memoriam, 61 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hvala........ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1265 Napisano Jun 21, 2009 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Mare hvala tebi na predivnim slikama prelepog grada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mare01 0 Napisano Jun 21, 2009 In memoriam, 61 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nema na cemu ..... Bice jos tek je krenula sezona......... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Jun 21, 2009 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan stvarno lepa voznja,predivna tura koju sam prosle godine celu odvozao po mraku i kisi i sada vidim sta sam sve propustio.Jedva cekam septembar mesec ako bog da,da tuda ponovo provozam mog zekana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Jun 21, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Mare, uzivali ste! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2715 Napisano Jun 21, 2009 Vozac A kategorije :D, 958 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan lijepo nema sta :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja88 468 Napisano Jun 21, 2009 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Chicago, IL / Bor, SRB Motocikl: 04 Yamaha R1, 15 Kawasaki ZX-14R 30th Anniversary LE, 01 Ducati Monster S4, 21 Vespa Primavera 150 Sean Wotherspoon, 16 Aprilia Dorsoduro 750, 01 Suzuki Hayabusa, 14 Harley-Davidson Road King FLHR, 94 Suzuki RM250 Prijavi odgovor kao problematičan Lepa tura,relaksirajuca ... P.S. Da nije tvoj fazer parkiran u Vojvode Supljikca,tacnije u Kneza od Semberije? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mare01 0 Napisano Jun 21, 2009 In memoriam, 61 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Lepa tura,relaksirajuca ... P.S. Da nije tvoj fazer parkiran u Vojvode Supljikca,tacnije u Kneza od Semberije? Boga mi nije. Ako nisi primetio moj motor ima produzen vizir a i lepsije od tog ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja88 468 Napisano Jun 21, 2009 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Chicago, IL / Bor, SRB Motocikl: 04 Yamaha R1, 15 Kawasaki ZX-14R 30th Anniversary LE, 01 Ducati Monster S4, 21 Vespa Primavera 150 Sean Wotherspoon, 16 Aprilia Dorsoduro 750, 01 Suzuki Hayabusa, 14 Harley-Davidson Road King FLHR, 94 Suzuki RM250 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da su (osim vizira i lepote ;D) isti,pa sam se zato i "prebacio"...U svakom slucaju,lep motor i lepa tura ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Roki-Roki 10 Napisano Jun 21, 2009 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Njemacka Motocikl: BMW K1200R i F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan lijepo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bucko 103 Napisano Jun 21, 2009 Svrati ponekad, 282 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS ADV , Yamaha T MAX Prijavi odgovor kao problematičan Lepa tura a jos bolji izbor klope ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Jun 23, 2010 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Znam, znam... U ovoj temi nije pisano vec duze vreme... ;D Svakako, steta da ode u zaborav. Lep putopis, mogli bi cesce da okacite koju sliku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
supatje 103 Napisano Jun 24, 2010 Zainteresovan, 645 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW F900GS Prijavi odgovor kao problematičan Lepa tura. Proshao sam ovu identichnu turu, ali autom... Verujem da je mnogo zanimljivije sa vetrom u kosi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Jun 24, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan hvala sto ste podelili sa nama vase utiske! ali deset u pola s lukom........................mmmmm! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mare01 0 Napisano Jun 24, 2010 In memoriam, 61 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan [move]Hvala jos jednom na recima hvale[/move] Nazalos nemam vremena da napisem jos neki putopis, ali stvarno bi trebalo da svako od nas makar jednom mesecno objavi gde je bio i sta je video... POZDRAV ZA SVE............ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milloske 39 Napisano Jun 24, 2010 Svrati ponekad, 166 postova Lokacija: Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Prava tura. Voznja preko han pjeska je perverzija. Bas sad u subotu idemo za Sarajevo i vozimo slicnu turu. :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mare01 0 Napisano Jun 24, 2010 In memoriam, 61 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan .[table][tr][td]Lep provod i uzivaj u predelima....[/td][/tr][/table] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milloske 39 Napisano Jun 24, 2010 Svrati ponekad, 166 postova Lokacija: Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan .[table][tr][td]Lep provod i uzivaj u predelima....[/td][/tr][/table] Hvala. Ipak se odlaze za prvi vikend u julu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profesor momir 250 Napisano Jun 24, 2010 Svrati ponekad, 451 postova Lokacija: Šabac Prijavi odgovor kao problematičan Lepo, lepo fazerovci...pozz... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ACO610 49 Napisano Jun 28, 2010 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Sokolac -Republika Srpska Motocikl: HONDA CBR 1100XX ; Prijavi odgovor kao problematičan Druže dragomi je da ti se posebno svidila dionica puta Han Pjesak - Sokolac. Putopis je odličan i imaš dosta fotki što mi se sviđa, Za razliku od mene koji nemam naviku da slikam. POZDRAV. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarkod 117 Napisano Avgust 17, 2010 Svrati ponekad, 118 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nedavno sam citao ovaj putopis, a sada ovihljudi nema , strasno. Vecan im pomen Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...