Jump to content

Moto Zajednica

BJB Vikend vožnja, Zapadna Srbija, Mačkov Kamen 11. i 12. Jul 2009

Recommended Posts

• I=U/R, 2061 postova
  • Motocikl: Transalp `97

A taman sam hteo da predlozim da za vikend ponovo svratimo do restorana u Zavlaci,gazda je spominjao i neki gulas od divljaci,a jedino to nismo probali  ;D

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ne silazi, 6281 postova
  • Motocikl: Africa Twin CRF1000

A taman sam hteo da predlozim da za vikend ponovo svratimo do restorana u Zavlaci,gazda je spominjao i neki gulas od divljaci,a jedino to nismo probali  ;D

Možeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ;D

• Svrati ponekad, 179 postova
  • Motocikl: Yamaha TDM 850 thunderbolt

Posle duzeg rata vodjenog izmedju Sezampro-a i mene dosao sam do interneta :) tako da opravdano kasnim sa recima hvale za organizaciju, kako BJB-a tako i apsolutno neverovatnih ljudi sa Mackovog kamena :) Ove dve SILE udruzene u jednom vikendu su garancija za nezaboravno druzenje :)

Trudili smo se da kisa, na koju se doduse polako navikavamo, ne narusi nase raspolozenje i naravno u tome potpuno uspeli! Vratio sam se potpuno napunjenih baterija i odlucan da ne dozvolim beogradskim ulicama da to pokvare :)

Jos jednom HVALA svima na odlicnom vikendu!

Evo jos malo slika...

p.s. drugog dana mi se zamastiolo staklo na aparatu sto nazalost nisam primetio, tako da su neke slike malo mutnije :(

post-3893-12879041753735_thumb.jpg

post-3893-12879041754624_thumb.jpg

post-3893-12879041755216_thumb.jpg

post-3893-12879041755793_thumb.jpg

post-3893-1287904175639_thumb.jpg

post-3893-12879041757056_thumb.jpg

post-3893-12879041757635_thumb.jpg

• Svrati ponekad, 179 postova
  • Motocikl: Yamaha TDM 850 thunderbolt

U povratku je manja grupa svratila do manastira Kaona koji se nalazi na putu izmedju Valjeva i Sabca posle mesta Draginje...ono sto nas je tamo zateklo ostavlja bez daha, manastir za koji verujem puno ljudi ne zna, a po meni najlepsi koji sam do sada video...

post-3893-12879041766613_thumb.jpg

post-3893-12879041767192_thumb.jpg

post-3893-12879041767766_thumb.jpg

post-3893-12879041768345_thumb.jpg

post-3893-12879041768925_thumb.jpg

post-3893-12879041769673_thumb.jpg

post-3893-12879041770251_thumb.jpg

post-3893-12879041770826_thumb.jpg

• Navigator, 1801 postova
  • Motocikl: Papričica :)

Definitivno mi je zao sto nisam i u nedelju ostao, vidikovac definitivno vise ima smisla kada je vidljivost veca od 3m ;D.

Nego, nije mi jasno, dal sam ja jedini koji oseca neku vrstu krivice sto se pri odlasku (kakvom-takvom) nije setio da nekome ostavi

bilo kome doticne novce, iako veceru docekao nisam, a neki uz popijeno bure piva i bitno ucestvovanje u smanjenju populacije ribe u Drini ne

mogu da smisle ni neki bedni izgovor za svoj postupak. U krajnjem slucaju, izgleda ispade ja budala sto sad tu nesto talasam...

• Drug član, 935 postova
  • Motocikl: Kawasaki ZZR600

Nego, nije mi jasno, dal sam ja jedini koji oseca neku vrstu krivice sto se pri odlasku (kakvom-takvom) nije setio da nekome ostavi

bilo kome doticne novce, iako veceru docekao nisam, a neki uz popijeno bure piva i bitno ucestvovanje u smanjenju populacije ribe u Drini ne

mogu da smisle ni neki bedni izgovor za svoj postupak. U krajnjem slucaju, izgleda ispade ja budala sto sad tu nesto talasam...

Pa verujem da nije slucajno sto nisu platili, tako da sad nema pravdanja. Ja npr, nisam platio, jer sam ostao bukvalno 20 minuta, potrosio sam samo svoj benzin i nista drugo, nit jeo nit pio (osim pola casice rakije, posto je to prejako za mene) i zbog nepredvidjenih dogadjaja kod kuce, okrenuo nalevo krug i najbrzim mogucim tempom otisao za Bg.

• Malo Zlo, 753 postova

@Suvozac

Eeeee, pa i ja sam od juce na dijeti- i to baaaaas! :D

Sta cu... Moram... Ubila me ona "laka" hrana... Hihihihihihi

Znaci, suzdrzavamo se do daljnjeg! :D

P.S.

Evo me sad sa Zorkom kod nama dragih prijateljica... koje su spremile palacinke... Sa kremom i plazmom... Prelivene cokoladom.. I sa slagom... A, ja- za mene vocna salatica... :D

A, da... I danas sam isla u pekaru da nesto zavrsim.. I, vidim burek sa siiiiiiiiiiiirom.. Jaaaao... I to da se stavi kecap preko... Milina! :)

Ali, ja sam izdrzala... :D

Ccc... Sta su zene spremne sve da trpe zbog izgleda... Auuuu.....  :D

Ahahahahaha

Pozdrav za sveeeeeeeeeeeeeeee!

• Svrati ponekad, 177 postova

pocelo je neko prozivanje ko je platio a ko nije, mozda se nekome nije svidelo ili je zaboravio i netreba sada da bude prozivanje po forumu ko je platio a ko nije. mozda je i to jedan od propusta organizatora.

neka organizator stavi broj racuna za uplatu pa ko je zaboravio neka i uplati.

sto se mene tice bilo je super i pozdrav organizatorima skupa, to je jos jedna skola u organizaciji

• Svrati ponekad, 108 postova

Ovo mi je bila prva BJB vožnja i vratio sam se kući prezadovoljan, staraću se da budem što je moguće češći učesnik ovakvih događanja.

Organizacija je bila dobra, a domaćini su priča za sebe i od srca im se zahvaljujem na svemu.

Po dolaku uz pogaču, so i rakiju dočekalo nas je ''lep novembarski dan''

QgN1B_hpim3838.jpg

GZIby_hpim3841h.jpg

U kampu uz malu pomoć pere ložača topla atnosvera

PEt6F_hpim3843.jpg

Priprema za paljenje logorske vatre

Qocqe_hpim3842b.jpg

Kamp u svitanje

0tdst_hpim3856.jpg

YeHoF_hpim3847.jpg

Spomen kosturnica

veTs3_hpim3858.jpg

an6Kn_hpim3860d.jpg

Ogroman hladnjak, nažalost zarastao

w3NnW_hpim3862n.jpg

Pogled sa vidikovca se ne može opisati

T5jrE_hpim3869f.jpg

Soko grad

5hss1_hpim3871r.jpg

c84h9_hpim3870.jpg

Još jednom hvala svima na prelepom druženju i vidimo se na nekoj od budućih vožnji.

Jedino što je kvarilo doživljaj je put (posmrtni ostaci asvalta), ali u zemlji nebeskog naroda to je u domenu više sile.

• Bivši vlasnik Super Tenere, Afrike i Varadera, 398 postova
  • Motocikl: ADV 350

Hvala ljubaznim domacinima na gostoprimstvu, moram priznati da takvu dobrodoslicu nisam ocekivao, cista 10ka! Iako se u drugom planu pominje kvalitet asfalta, ja na isti nemam nikakvih zamerki i moram napomenuti da sam se odlicno sveukupno proveo. Naravno, razumem vozace ne enduro motocikala, i verujem da ce secanje na dobru klopu, pice i ljubaznost domacina brzo potisnuti lose uspomene na izrovan asfalt.

• Svrati ponekad, 296 postova

hej drugari... =] ne stizem da se kuckam sa vama, videli ste koliko gore posla ima.  ::)

a ja kao buduci arhitekta, fizikalishem i crtkam...

tako da ne stizem bash da se kuckama sa svima vama.

shto se tice spiska, mislim da je nepotreban...

verujte, mozda je izgledalo kao da brojim novce ali ja sam brojao osmehe, nova prijateljstva, nova poznanstva...  ;D ;D ;D

moja sestra, roditelji i ja smo stvarno prezadovoljni i presrecni shto ste bili nashi gosti. mislim da je nepotrebno da ova tema nastavi u nekom negativnom kontekstu, zbog zla koje se zove novac.

verujte, osmehe smo brojali i neka na tome ostane.

@Scuba

Verujem da Vam je teshko i neprijatno zboh nekih ljudi, ali verujte moja porodica vas smatra prijateljima vec...

ma, stvarno ne mogu da nadjem reci kojima bih vam zahvalio na saradnji, razumevanju, ljubavi, nacinu na koji ste je primili i nacinu na koji ste nam je dali.

mozda je to i razlog zbog kog se nisam oglasio ranije...

verujte, Nadalina i ja smo u pregovorima da skupimo kesh i da za pocetak kupimo nekakav TransAlpic ili Afrikicu i da zajedno sa vama picimo po voznjama, relijima i putovanjima.

Ocekujemo vas kad god, samo nam se najavite i tu smo za vas, kako na Mackovom KAmenu, tako u BEogradu, tako u Subotici, Temerinu, Vrshcu ili Shapcu. tu smo za VAs uvek.

p. s. stvarno ne znam da li sam se ponavljao, ali verujte ove reci su iz srca... 11. i 12. jul 2009. godine pamticu do kraja zivota, ako onaj nezgodni Nemac ne krene da sklanja stvari po kuci.

veliki pozdrav, i kucamo se i gledamo ovih dana...

kada zavshim sa poslovima gore.

korniSh1.

• U prolazu, 71 postova

verujte, Nadalina i ja smo u pregovorima da skupimo kesh i da za pocetak kupimo nekakav TransAlpic ili Afrikicu i da zajedno sa vama picimo po voznjama, relijima i putovanjima.

Bilo bi nam jako milo & drago da nam se prikljucite na nekim sledecim voznjama  :) :) :) ! Takvo drustvo je uvek dobrodoslo i prija !  ;) ;D

Ako treba neka finansijska pomoc ja sam spreman da dam prilog za neko motorče  ;D ;D ;D Treba pomoći studentima  ;D ;D ;D

• Malo Zlo, 753 postova

Eeeeeeeeeeeeeee, da znate da ce to biti diiiivno!  :)

Evo, Zorka se nesto kao buni, a verujem da bi i ona uzivala!  :)

Ma  ja cu da se odreknem i noivh farmerki, i haljina, i letovanja... I tako redom... I, bice tu nekog kesa... :D

I, milinica! :)

Pozdrav za divne drugare!

• Malo Zlo, 753 postova

@jager

Hvalaaaaaa na podrsci! :)

E, kaze Zorka: Sreca sto nam nisu dosle kamiondzije! Izdatak bi bio mnogo veci- Kornish1 i ja bismo trazili kamion! Uuuuuuuuuuu, kako bi to tek bilo tesko izvodljivo... :D :D :D

Mada, mogu sebe da zamislim kako vozim cak i kamion... :)  hahaha

---->

Perporucujem!!!    ;)

Ma, hocu mooootor! :D

P.S.

Zorka vas sve puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuno pozdravlja!!!  :)

• Ne silazi, 6281 postova
  • Motocikl: Africa Twin CRF1000

Ma, hocu mooootor! :D

Znam taj osećaj :)

Samo polako i hladne glave kupujte motorče. Bez zaletanja, posle bude kasno...

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja