NIKOLA 1 951 Napisano Jun 17, 2009 MK Obrenovac, 582 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW R 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje me da li ce i ove godine biti odrzana motorijada u Sutomoru? Da li neko ima koju informaciju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Jun 18, 2009 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan danas pokusavam dobiti na telefon ivana koji je organizator i nikako ga nemogu dobiti,ako sutra uspostavim vezu i saznam nesto javljam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
riderlady 2 Napisano Jun 19, 2009 U prolazu, 34 postova Lokacija: Čačak Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam bila prošle godine i razočarana sam skupom tako da me ove godine neće videti. Pa veće je moje dvorište od kampa, a panduri su skotovi... Sramota... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Jun 19, 2009 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan upravo sam se cuo sa ivanom i motorijada ce definitivno biti odrzana prvog vikenda u septembru.Covek sada ima svoj sajt pa vise o tome mozete saznati na sledecem sajtu http://motocamp-lloydsutomore.com/ sto znaci da se mozete pripremati i rezervisati godisnje odmore. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 951 Napisano Jun 19, 2009 MK Obrenovac, 582 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW R 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Motoras. Obradovala me je ova tvoja vest! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivta 24 Napisano Jun 22, 2009 U prolazu, 17 postova Lokacija: Smederevo Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam bila prošle godine i razočarana sam skupom tako da me ove godine neće videti. Pa veće je moje dvorište od kampa, a panduri su skotovi... Sramota... Apsolutno delim tvoje mišljenje Bojana,i mene neće više videti niti Ivan niti njegov kamp. Jedino kod Marka možda odem,preko puta kampa Banana bič barakica,bolje smo se proveli kod njega nego na većini skupova. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Jun 22, 2009 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam bila prošle godine i razočarana sam skupom tako da me ove godine neće videti. Pa veće je moje dvorište od kampa, a panduri su skotovi... Sramota... Apsolutno delim tvoje mišljenje Bojana,i mene neće više videti niti Ivan niti njegov kamp. Jedino kod Marka možda odem,preko puta kampa Banana bič barakica,bolje smo se proveli kod njega nego na većini skupova. Takodje se slazem sa vama,ali ja i mnogi drugi nejdu tamo zbog susreta vec cisto da se provozaju i kupaju u moru,pa kada su vec tamo ajde da vidimo i to 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Jun 27, 2009 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Zasto ne spojiti lepu voznju kroz Srbiju ( a nama vojvodjanima se ne pruza svaki dan prilika da vozimo po planini) i Crnu Goru i posetiti more na par dana i moto skup koji ce biti centralni dogadjaj tih dana u Sutomoru? Ja se nadam da cu uspeti da izdvojim novac i vreme i odem u Sutomore ove godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Jun 28, 2009 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan Zasto ne spojiti lepu voznju kroz Srbiju ( a nama vojvodjanima se ne pruza svaki dan prilika da vozimo po planini) i Crnu Goru i posetiti more na par dana i moto skup koji ce biti centralni dogadjaj tih dana u Sutomoru? Ja se nadam da cu uspeti da izdvojim novac i vreme i odem u Sutomore ove godine. ima tico planova a o tim palanovima kada se budemo videli sledeci viken,ali evo dela malo da ti zagolica mastu(Vojvodina,Srbija,Crna Gora,Hrvacka(moto susret pula),Crna Gora,Hercegovina,Bosna i kuca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Jun 28, 2009 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Zasto ne spojiti lepu voznju kroz Srbiju ( a nama vojvodjanima se ne pruza svaki dan prilika da vozimo po planini) i Crnu Goru i posetiti more na par dana i moto skup koji ce biti centralni dogadjaj tih dana u Sutomoru? Ja se nadam da cu uspeti da izdvojim novac i vreme i odem u Sutomore ove godine. ima tico planova a o tim palanovima kada se budemo videli sledeci viken,ali evo dela malo da ti zagolica mastu(Vojvodina,Srbija,Crna Gora,Hrvacka(moto susret pula),Crna Gora,Hercegovina,Bosna i kuca MOZE!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maliratac 18 Napisano Septembar 8, 2011 U prolazu, 12 postova Lokacija: Sutomore Motocikl: Yamaha YBR 125 Prijavi odgovor kao problematičan upravo sam se cuo sa ivanom i motorijada ce definitivno biti odrzana prvog vikenda u septembru.Covek sada ima svoj sajt pa vise o tome mozete saznati na sledecem sajtu http://motocamp-lloydsutomore.com/ sto znaci da se mozete pripremati i rezervisati godisnje odmore. Traljav ti ovaj link Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Septembar 8, 2011 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ispravnog linka: http://motocamp-lloydsutomore.com/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...