Jump to content

Moto Zajednica

Ima li ove godine Motorijade u SUTOMORU ?

Recommended Posts

• Drug član, 1162 postova
  • Motocikl: Kawasaki Z750

danas pokusavam dobiti na telefon ivana  koji je organizator i nikako ga nemogu dobiti,ako sutra uspostavim vezu i saznam nesto javljam.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 34 postova

Ja sam bila prošle godine i razočarana sam skupom tako da me ove godine neće videti.

Pa veće je moje dvorište od kampa, a panduri su skotovi... Sramota...

• Podržavam 2

upravo sam se cuo sa ivanom i motorijada ce definitivno biti odrzana prvog vikenda u septembru.Covek sada ima svoj sajt pa vise o tome mozete saznati na sledecem sajtu    http://motocamp-lloydsutomore.com/  sto znaci da se mozete pripremati i rezervisati godisnje odmore.

• U prolazu, 17 postova

Ja sam bila prošle godine i razočarana sam skupom tako da me ove godine neće videti.

Apsolutno delim tvoje mišljenje Bojana,i mene neće više videti niti Ivan niti njegov kamp.

Jedino kod Marka možda odem,preko puta kampa Banana bič barakica,bolje smo se proveli kod njega nego na većini skupova.

• Podržavam 1

Apsolutno delim tvoje mišljenje Bojana,i mene neće više videti niti Ivan niti njegov kamp.

Jedino kod Marka možda odem,preko puta kampa Banana bič barakica,bolje smo se proveli kod njega nego na većini skupova.

Takodje se slazem sa vama,ali ja i mnogi drugi nejdu tamo zbog susreta vec cisto da se provozaju i kupaju u moru,pa kada su vec tamo ajde da vidimo i to
  • Podržavam 1

• Zainteresovan, 875 postova

Zasto ne spojiti lepu voznju kroz Srbiju ( a nama vojvodjanima se ne pruza svaki dan prilika da vozimo po planini) i Crnu Goru i posetiti more na par dana i moto skup koji ce biti centralni dogadjaj tih dana u Sutomoru?

Ja se nadam da cu uspeti da izdvojim novac i vreme i odem u Sutomore ove godine.

Zasto ne spojiti lepu voznju kroz Srbiju ( a nama vojvodjanima se ne pruza svaki dan prilika da vozimo po planini) i Crnu Goru i posetiti more na par dana i moto skup koji ce biti centralni dogadjaj tih dana u Sutomoru?

Ja se nadam da cu uspeti da izdvojim novac i vreme i odem u Sutomore ove godine.

ima tico planova a o tim palanovima kada se budemo videli sledeci viken,ali evo dela malo da ti zagolica mastu(Vojvodina,Srbija,Crna Gora,Hrvacka(moto susret pula),Crna Gora,Hercegovina,Bosna i kuca

• Zainteresovan, 875 postova

ima tico planova a o tim palanovima kada se budemo videli sledeci viken,ali evo dela malo da ti zagolica mastu(Vojvodina,Srbija,Crna Gora,Hrvacka(moto susret pula),Crna Gora,Hercegovina,Bosna i kuca

MOZE!!!  ;)

• U prolazu, 12 postova
  • Motocikl: Yamaha YBR 125

upravo sam se cuo sa ivanom i motorijada ce definitivno biti odrzana prvog vikenda u septembru.Covek sada ima svoj sajt pa vise o tome mozete saznati na sledecem sajtu    http://motocamp-lloydsutomore.com/  sto znaci da se mozete pripremati i rezervisati godisnje odmore.

Traljav ti ovaj link

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja