jasminko VIR 1498 Napisano Jun 26, 2009 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ! Danas sam u guzvi, ali evo moj tel.063-230-710, pa neka se vlasnik javi, ako mozemo nesto da napravimo posto smo obojica u skripcu sa vremenom. Pozdrav ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spartacus 3 Napisano Jun 26, 2009 U prolazu, 5 postova Lokacija: O Motocikl: PIAGGIO BEVERLY 500IE Prijavi odgovor kao problematičan za auto skolu vam je ovaj motor idealan.mala kubikaza,a sto se tice delova ima ovlascenih servisa svuda. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Jun 26, 2009 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Super je za auto skolu, ja gde sam isao na tehnicki, tamo je i auto skola, pa je vlasnik planirao da uzme isto Keeway speed. Ima na njihovom sajtu spisak servisera po Srbiji.....jako razvijena mreza.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1498 Napisano Jun 26, 2009 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Culi smo se, uzimam 99 % ! E, a koliko moze da ide ????? :D :D :D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fantommacan 76 Napisano Jun 26, 2009 BJB Maxi Scooter Club, 79 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda XL1000V Varadero Prijavi odgovor kao problematičan Culi smo se, uzimam 99 % NIJE 99 NEGO 100%.MOTOR JE PRODAT.NEK JE SA SREĆOM NOVOM VLASNIKU I MNOGO KANDIDATA DA OBUČI. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...