Dexterr 1969 Napisano Novembar 25, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Upravo mi je javljeno da je pre pola sata još jedan Beogradski bajker, iz Familije - Krdža, poginuo na Brankovom mostu. Poèivaj u miru... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Snake 06 7 Napisano Novembar 25, 2006 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Velika Krsna Prijavi odgovor kao problematičan Shta,kako? R.I.P. u swakom sluchaju :cry: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Novembar 25, 2006 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, zakucao se u auto, srecom, bio je sam na motoru, samo sto je suvozaca odvezao kuci. Ode....bas teska godina, supruga i ja smo taman odande dosli...sta sad reci? Bas zalosno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Novembar 25, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Ne seeeri... Krdža GSXR-Zeleni-Motorex... Znao sam èoveka, nek mu je laka zemlja...uh strašno... Kako se zakucao?? Uvek sam se pitao kako vozi sa jednim okom... E baš mi žao èoveka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 943 Napisano Novembar 25, 2006 Drug član, 1574 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi aman zaman aj jos neki detalj ne samo nadimak.... Jel Krle, Krdza sa Suzanom , grbavom, uljarom 1,1 `91. Sa Usca, visok , crn...? Pa jebote evo sad mi javvisse...pa to mi poznanik 100 puta smo pili kafu..... ja sam trebao s njim da se menjam za motore,,,ajajajjajjajajaj nek mu je pokoj dussi!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
novajlija 2 Napisano Novembar 25, 2006 U prolazu, 77 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan On je, samo sto je bio na FZX Yamahi veceras... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 943 Napisano Novembar 25, 2006 Drug član, 1574 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Jaoj majko, da, evo zverka i Cope mi upravo taj detalj javisse.... sta je bre ovo, hladne gume, novembar, marsovci???? Pa nismo valjda svi poludeli... ko domine padaju majku mu....sad je tu sad ga nema.... :cry: :cry: Izvinjavam se na reakciji.... :cry: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zverka 4 Napisano Novembar 25, 2006 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: bg :) Prijavi odgovor kao problematičan :cry: :cry: :cry: dragi moji forumasi... eto jos jedan bajker nas napusta ove godine... uspek nekako da se javim na jedvite jade cisto da vam javim neke detalje brat iz MC FAMILIJE kluba ciji sam ja clan je danas manji za jednu veliku osobu KRLE... za mene veliki drug , za neke veeeliki prijatelj, mozda i zajebant ...danas je "napustio " i nas lm pad... VOZIO JE JAMAHU ... dao po gasu i udario u auto ...zatim zavrsio u "kadici " ono govno na sred mosta (betonsko ) mozak navodno je bio na pola metra od njega ...kaciga na dr.strani mosta , izuo je cizmu i skinuo rukavicu s ruke onu malu bez prstiju ... jos uvek pod uticajima.... jako mi je zao sto sve ja moram da javljam i to bas na ovakav nacin... S VELIKIM BOLOM U SRCU ...KRLE DRUZE STARI R.I.P I PROSTRANE TI ULICE NEBESKE .... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: zivot je sranje ...ljudi molim vas pazite se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 9540 Napisano Novembar 25, 2006 Drug član, 4392 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan neka pociva u miru i laka mu crna zemlja dobio sam mail o clana MK Beograd da je poginuo na Brankovom mostu :cry: :cry: :cry: kako to mi nisu rekli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan.p 164 Napisano Novembar 25, 2006 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: New York Motocikl: 2018 BMW C650 Sport Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam prošao tuda na motoru, ubrzo nakon što se to desilo.. Zakucao se u neki auto, telo mu je bilo još uvek tamo, u onoj betonskoj, valjda, žardinjeri na sred mosta. Motor razvaljen 70ak metara dalje niz most.. Užas... Pokoj mu duši.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony 1 Napisano Novembar 25, 2006 U prolazu, 94 postova Lokacija: Budva - Rezevici Prijavi odgovor kao problematičan Strasno!...Familija ja vukla sa nama konope u na skupu u Sutomoru... R.I.P. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladica 35 Napisano Novembar 25, 2006 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Niš, SRBIJA Motocikl: DR 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nek mu je laka zemlja... Strashno sta se desava... Zar je udarac bio toliko jak da je i pored kacige pukla glava?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vojinp 1 Napisano Novembar 25, 2006 U prolazu, 50 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Poginuo u nesreæi na motoru 25. novembar 2006. | 21:45 | Izvor: B92 Beograd -- Èetrdesetdvogodišnji Nebojša Krstiæ iz Beograda poginuo je u saobraæajnoj nesreæi na Brankovom mostu, nešto pre 18 èasova. Na motoru Jamaha prilikom prelaska u desnu kolovoznu traku, zbog velike brzine, udario je u zadnji deo automobila Nisan. Od siline udarca motor je preleteo vozilo i nakon dvadesetak metara udario u zaštitnu ogradu koja deli kolovozne trake, a Krstiæ je udario u stub rasvete i pao u kanal izmeðu traka. Lekari Hitne pomoæi konstatovali su trenutnu smrt. RIP dodje mi da prodam motor :-( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedriic 1 Napisano Novembar 25, 2006 Svrati ponekad, 436 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Laka mu crna zemlja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dkk 16 Napisano Novembar 25, 2006 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Beograd Motocikl: VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan Laka mu crna zemlja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Novembar 26, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Neka pociva u miru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAWASAKI ZR 500 A 511 Napisano Novembar 26, 2006 Vespa Servis Beograd, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET-4 Prijavi odgovor kao problematičan i ja sam bio u soku kada su mi javili, zadnji put sam ga video na berzi u Djusinoj pre toga kod Shube. Neka mu je laka zemlja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enone 10 Napisano Novembar 26, 2006 Svrati ponekad, 489 postova Lokacija: Kraljevo<->Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Neka pochiva u miru... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav 0 Napisano Novembar 26, 2006 U prolazu, 38 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan strasno, R.I.P. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marcony 5 Napisano Novembar 26, 2006 Svrati ponekad, 309 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 200 Prijavi odgovor kao problematičan Prosao brat sinoc tuda...kaze strasan prizor...nemam reci. R.I.P. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejang 1 Napisano Novembar 26, 2006 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Zvuci uzasno... neka mu je laka zemlja... :cry: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duke_Bgd 1 Napisano Novembar 26, 2006 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Beograd, Slavija Prijavi odgovor kao problematičan jbg! i iskusni odlaze... uzasna godina, valjda se zavrsila! R.I.P. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 158 Napisano Novembar 26, 2006 Drug član, 1192 postova Lokacija: Bg Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Neka mu je laka zemlja. najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Novembar 26, 2006 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan R.I.P. Video sam malopre TV izvestaj u vestima, kaciga je delovala prilicno netaknuto kao i motor (odnosno da budem precizniji, motor nije delovao totalno unisteno, vise kao da je sam udarac u auto bio relativno, naglasavam RELATIVNO, slab) mozda ju je samo stavio na glavu bez da je vezao? A imao je nesrecu da nezgodno padne, odnosno da udari u betonsko ostrvo na mostu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miško 0 Napisano Novembar 26, 2006 U prolazu, 19 postova Lokacija: Banjica Prijavi odgovor kao problematičan Laka mu zemlja, èuvajte se ljudi, daj malo lakše da teramo, ovo stvarno postaje strašno. Deèka znam iz viðenja, baš mi ga je žao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...