nash 488 Napisano Jun 23, 2009 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan kao vlasnik jednog kafica mogu da ti kazem da je to najniza cena tocenog piva, ispod te cene ne moze da se ide... to je neki minimum da bi se isplatilo kupljeno bure a da organizatori ne odu u minus... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5472 Napisano Jun 23, 2009 Ne silazi, 4888 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je bilo dobro na susretu u Ki,pice mi i nije bilo skuppo,jos samo da je bilo vise motora i sve bi bilo u redu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
prebo_gromovi 2 Napisano Jun 25, 2009 U prolazu, 36 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan mi smo bili na skupu ja i branko i devojka dosli smo uvece vec je poceo vetar, kupili smo piva kolko smo mogli dok se nije zatvorio sank, ocekivali smo da ce nas momci iz kluba javiti medjutim nismo videli nikog iz kluba svi su se ubrzo razisli a mi smo napravili zurku u kombiju sa kojim smo i dosli :-) Barem smo videli Tozu i Mamuta :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...