miša bmw 283 Napisano Jun 13, 2009 Svrati ponekad, 447 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW R 1200 GS, Honda CB 500... Prijavi odgovor kao problematičan Momak po imenu Nino,ostavio je svoj mladi život kada je izašao iz defilea na susretu u Sutjesci, da sipa gorivo.Pre defilea smo pričali, ja otišao kući. Kaciga mu je bila na laktu... Nek ti je laka zemlja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Jun 13, 2009 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan R.I.P. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BladesEyeZ 15 Napisano Jun 14, 2009 DR.Mr, 214 postova Lokacija: Pancevo Prijavi odgovor kao problematičan sta se desilo ...ima li vise informacija o dogadjaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daki_88 0 Napisano Jun 14, 2009 U prolazu, 1 post Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan cuo sam samo da su poginuli Ninoslav Milosavljevic 1982 i Otilija Despot 1987... ne mogu da verujem jos... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Jun 14, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Jun 14, 2009 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Odakle je Ninoslav? Ja sam isto to cuo nocas kad sam bio u gradu. Cuo sam da je neka zena izletela kolima i udarila ih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2536 Napisano Jun 14, 2009 Vozac A kategorije :D, 929 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Au p*m vise! Jbt sta se desava zar posle svakog skupa mora neko da nastrada! O Boze! Moje iskreno saucesce porodicama i prijateljima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miša bmw 283 Napisano Jun 14, 2009 Svrati ponekad, 447 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW R 1200 GS, Honda CB 500... Prijavi odgovor kao problematičan Oboje su iz sela u kom su poginuli,krenuo je za Žitište da sipa gorivo, zavrnuo ga kroz selo, i onda naravno gospođa iz suprotnog smera skrene ulevo i odseče ga. 50% nezgoda sa motorom su na isti ovaj kalup! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Jun 14, 2009 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Oboje su krivi nazalost... Samo je on izvukao deblji kraj... motorista uvek izvuche Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Jun 14, 2009 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Oboje su iz sela u kom su poginuli,krenuo je za Žitište da sipa gorivo, zavrnuo ga kroz selo, i onda naravno gospođa iz suprotnog smera skrene ulevo i odseče ga. 50% nezgoda sa motorom su na isti ovaj kalup! Zasto kroz selo?! Selo je puno gospodja iz suprotnog smjera koje nisu u stanju da ga ocekuju. Tako mladi, uzas. Saucesce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlade 1 Napisano Jun 14, 2009 Svrati ponekad, 166 postova Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce porodici i prijateljima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Jun 15, 2009 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce.... :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Jun 15, 2009 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CIPURA 215 Napisano Jun 15, 2009 Moto servis Lion-s, 126 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Suzuki dr 600,Kawasaki klr 600,Bmw r 1100 rt,Suzuki dr 750 big,Suzuki epikuro Prijavi odgovor kao problematičan saucesce... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cigo 0 Napisano Jun 15, 2009 U prolazu, 91 postova Lokacija: Lugano Svajcarska Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...