djomla 53 Napisano Jun 12, 2009 Svrati ponekad, 477 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GS 1150 Prijavi odgovor kao problematičan Imam los obicaj da preticem kolonu koja stoji, pa i pored ukljucenog migavca i ksenona, vise puta sam se spasavao u poslednjem momentu od raznih koji potpuno nenajavljeno iz cista mira rese da bas u to trenutku smotaju pun levi, pa bih hteo da mi se migavac i cuje. Obzirom da mi tehnika nije jaca strana molim info ko u Bgd montira te naprave. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 253 Napisano Jun 12, 2009 Zainteresovan, 650 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan zato ne pitas Slobu, onaj momak sto mi je namestao zanji tocak... e da uze li ti vizir? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djomla 53 Napisano Jun 12, 2009 Svrati ponekad, 477 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GS 1150 Prijavi odgovor kao problematičan Pitacu ga, mada ne znam gde se kupuje, a vizir jos nije gotov. Bolestan majstor...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 253 Napisano Jun 12, 2009 Zainteresovan, 650 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan kontaktiraj i Josku, on zna 100% gde ima da se nabavi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Jun 13, 2009 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan kupis u radioklubu pistalicu za 200 din i povezes je,ima tema potrazi malo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...