vlaxxdee 7 Napisano Jun 11, 2009 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan Ne treba mnogo objasnjavati firma je jako poznata...Velicina je XS! Pantalone nisu u extra stanju vec su nove.Boja crna. Cena novih je oko 300 eur,ja ih prodajem 100E za kesh. Moguca je i razmena... Jedino sto je meni potrebno za mogucu razmenu i moju doplatu je pirelli supercorsa sc2 zadnja guma 180_55_17 do tri godine starosti.Naravno nemontirana. Dodatne info. na pp. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlaxxdee 7 Napisano Jun 12, 2009 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan .......80E....... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2670 Napisano Jun 12, 2009 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Vlade, to su neke baš male, jel? obično ljudi napišu: Ja sam 180cm - 85 kg, malo su mi tesne ili tako nešto. Za koju su ovo priliku pantalone, svakodnevnu vožnju ili kišu, muške ili ženske npr ??? (lupam) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlaxxdee 7 Napisano Jun 12, 2009 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan Napisao sam XS sto znaci da si ti sa 180/85 malo krupniji za njih Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlaxxdee 7 Napisano Jun 17, 2009 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan Jos uvek aktuelno... Preporucena visina 150-160cm, tezina 50 kg. Ukoliko ispunjavate ove tehnicke karakteristike pantalone vam mogu biti odgovarajuce. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tzok 1 Napisano Jun 17, 2009 U prolazu, 77 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan a koj su model? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlaxxdee 7 Napisano Jun 25, 2009 Svrati ponekad, 369 postova Lokacija: Cacak Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno,cena 70 eur. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...