tadija 0 Napisano Jun 10, 2009 U prolazu, 4 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Poz, kupio sam juche ove rukavice (crne) u xtreme shop-u, ali sam ubrzo skontao da su mi velike... (broj je L) Ako slučajno ima neko ko bi ih kupio od mene za recimo 6k din, ja bih onda tražio neke druge manje (tamo nemaju manjih brojeva za ovaj model), jer me ove sad malo nerviraju u toku vožnje... Link za rukavice je http://xtreme.co.rs/index.php?id=161 Kontakt telefon: 060 465 5000 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brmbrm 118 Napisano Jun 10, 2009 Brmbrm, 448 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM Life Race Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, ja sam zainteresovan za ove rukavice. Zanima me da li su pogodne za letnje periode? Pozdrav. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tadija 0 Napisano Jun 10, 2009 U prolazu, 4 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Da, imaju super ventilaciju, ja sam ih i uzeo sebi za leto, i bash mi se svidjaju, ali jbg, smeta mi velichina... Radim blizu arene, tu sam do 16h tako da mogu da se pogledaju rukavice ko god bude hteo... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 239 Napisano Jun 10, 2009 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan gde se nalazi radnja u kojoj si kupio? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tadija 0 Napisano Jun 10, 2009 U prolazu, 4 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan batajnichki drum 3a ako se dobro secjam, pishe na sajtu njihovom... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 239 Napisano Jun 10, 2009 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Jun 10, 2009 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Mali off. Ja neki dan kupio OCTANE S MOTO Alpinstars rukavice , neverovatno su dobre, koza, ventilacija extra, ko ih kupi nece se pokajati , vrede svaki dinar. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4933 Napisano Jun 11, 2009 Drug član, 1876 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jesu li to one koje si imao kad smo se videli da probas kacigu, bas sam hteo da te pitak kakve su al zaboravih Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tadija 0 Napisano Jun 15, 2009 U prolazu, 4 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan e da, prodate su rukavice... ja nastavljam potragu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...