Gremlin 24 Napisano Jun 16, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan A kad ces mene da vozis na motor 8) Pa kad uzme GS Adventure, na ovaj ne mozes da stanes taki deb'o... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Jun 17, 2009 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Evo i od mene par slichica... Ja sam na docheku imala zadatak da provozam malu i veliku decu ;D ;D ;D Pogodite suvozacha(icu) ;D ;D ;D ahm, ahm, ahm... ova ti je, napokon, "prava" suvozacica !!! ;D ;D Sva decica su bila srecna sto si ih vozilo dva kruga oko fontane. Hvaaaalaaaa !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Jun 17, 2009 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan A kad ces mene da vozis na motor 8) eh, šejtane, šejtane, pitaš pogrešnu osobu. Zna se koga treba da pitaš od pre par nedelja. p.s. prekini da jedeš, bićeš deblji od mene! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Jun 18, 2009 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan A kad ces mene da vozis na motor Opušten Opušten Opušten pa kad te pusti zena ;D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Jun 18, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan A kad ces mene da vozis na motor Opušten Opušten Opušten pa kad te pusti zena ;D :D Znaci nece to skoro... ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...