arsa_arsa 0 Napisano Jun 8, 2009 U prolazu, 22 postova Lokacija: beograd - zarkovo Motocikl: Honda VFR 750F RC24 Prijavi odgovor kao problematičan Ovako stoje stvari: premotao sam stator alternatora jer je probio na masu, zamenio cetkice koje slize za pobudu na rotoru, rotor noje probio na masu, na cetkicama na rotoru alternatora ima napon od 12v, ali akumulator se i dalje ne puni.... da li je u pitanju regler ili nesto drugo, majstori me sa jednog salju na drugo mesto i koliko vidim od njih nema vajde..... bar ja nisam na nekog naleteo ko bi mi pomogao. jel ima neko neki savet sta da radim :(... hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Jun 8, 2009 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan ima dosta tema sa tom problematikom,za pocetak proveri napon izmedju faza. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Jun 8, 2009 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Nađi na forumu telefon od Mileta struje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Jun 8, 2009 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ajd vako,prvo odvi dekli preko alternatora,to jest samo odvi srafove,probaj da ga skines trebalo bi lako da ide,vrati ga,NA ZAVIJAJ SARAFOVE, daj kontajt probaj da ga smaknes,ako ide tesko,taj segmenat je u redu,to jest rotor i stator,jer kad kontakt dovedes pobudu na rotor,i to sve pocinje da se ponasa kao elektro magnet,e probaj prvo to,jedna od cetkica treba da dobije pobudu to jest + kad das kontakt pa ti probaj prvo to pa idemo dalje... :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arsa_arsa 0 Napisano Jun 9, 2009 U prolazu, 22 postova Lokacija: beograd - zarkovo Motocikl: Honda VFR 750F RC24 Prijavi odgovor kao problematičan cuo sam se sa MILETOM - strujom (hvala Peki).... pogledace mi danas posle posla pa cu da vidim sta i kako... hvala svima javljam sta je bilo. pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Jun 9, 2009 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Too Arso lavee.. taman cu i ja da sredim moju Hondu ovih dana pa da se vozimo bre k'o ljudi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arsa_arsa 0 Napisano Jun 25, 2009 U prolazu, 22 postova Lokacija: beograd - zarkovo Motocikl: Honda VFR 750F RC24 Prijavi odgovor kao problematičan Napokon posle mesec dana cimanja i cekanja i slanja kod ovog kod onog i naravno Spale koji me je zavlacio citavih 8 dana da bi mi na kraju rekao da deo kosta oko 250 eura minimum...... + njegove ruke... Znaci Spale nikad i ne preporucujem ga nikom.... Nego ovako su stajele stvari... : i rotor i stator su probili na masu.... POP sa Banovog brda covek koji vec 30 godina radi viklovanje svega sto moze da se viklujei pritom radi extra Mile struja kaze da je uradio ko da je masina radila a i nije skup koliko mi se cini jer znam koje je cimanje da se uradi Rotor... 7500 din da se uradi i rotor i stator, naravno rotor se rastura jer su namotaji u sredini, pa se to posle nabija na presi pa ide kod strugara da to izbalansira i naravno sve to u najkracem rokui naravno kad god se ode kod njega tu je i PIVO.... a MILE je majstor nad majstorima, PEKI hvala.... kad je namestio Rotor i Stator provalio je da je i regler otisao ali mi je to Mile sredio ocas posla.... i naravno Honda sada radi i spremna je za voznju.... i to me je sve sa namotavanjem i sa reglerom i sa rukama kostalo oko 180 evrica i mesec dana cimanja..... ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Jun 25, 2009 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Momci šta reći sem vidimo se što pre na 1. Sektaškom okupljanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...