zodini 1317 Napisano Jun 7, 2009 Drug član, 1043 postova Lokacija: Niš-Donji Dušnik Motocikl: Honda NT650V deauville Prijavi odgovor kao problematičan Jel snimio neko kojim slucajem lika iliti policajca-u daljem tekstu DIRTY HARRY koji je divljao sa sluzbenim pezoom-onaj plavi 306 na mostu kod vrezinskog bazena u toku trajanja defilea? Za manje upućene, pri povratku sa defilea kroz grad motori staju na Bulevaru Medijana, onaj deo novog asfalta koji spaja Duvaniste i Vrezinu i krece grupisanje, tockiranje, pokoji burnout, a onda u svoj toj gunguli upada Harry skace sa trotoara naravno sluzbenim autom -umalo mi nije polomio branik, potpisuje auto i ulece u masu, turira, masina vristi, potpisuje ga ponovo i pacinje da se gurka sa motorima, ponovo piste gume i lik divlja, cekao sam samo kada ce da obori nekog bajkera pa da bude veselo..... Vrh price je drugi pajkan koji kulturno i fino kaze Ajmo ljdi lagano ka bazenu....vidi ovu budalu sta radi... Interesuje me vase misljenje, jel su nasi pajkani u klasi Prljavog Harija ili trazimo neki novi alias za njih? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3364 Napisano Jun 7, 2009 ЗЕЉКАМП, 1825 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Prljavi Hari je mala beba u odnosu na ove nase. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phobos 36 Napisano Jun 8, 2009 U prolazu, 79 postova Lokacija: Nish Motocikl: Yamaha TDM 850 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje me vase misljenje, jel su nasi pajkani u klasi Prljavog Harija ili trazimo neki novi alias za njih? Posto je nase gore list mozda mu bolje stoji Shtrokavi Mile? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja88 468 Napisano Jun 8, 2009 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Chicago, IL / Bor, SRB Motocikl: 04 Yamaha R1, 15 Kawasaki ZX-14R 30th Anniversary LE, 01 Ducati Monster S4, 21 Vespa Primavera 150 Sean Wotherspoon, 16 Aprilia Dorsoduro 750, 01 Suzuki Hayabusa, 14 Harley-Davidson Road King FLHR, 94 Suzuki RM250 Prijavi odgovor kao problematičan Posto je nase gore list mozda mu bolje stoji Shtrokavi Mile? ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Jun 8, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje me vase misljenje, jel su nasi pajkani u klasi Prljavog Harija ili trazimo neki novi alias za njih? Posto je nase gore list mozda mu bolje stoji Shtrokavi Mile? +1! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zokki 32 Napisano Jun 8, 2009 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Liberty 125 Special Edition Prijavi odgovor kao problematičan Posto je nase gore list mozda mu bolje stoji Shtrokavi Mile? Al si ga opravio svaka ti čast !!! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 254 Napisano Jun 8, 2009 Zainteresovan, 652 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan Predhodno vece na tv-u gledao Mad Max. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4621 Napisano Jun 10, 2009 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Posto je nase gore list mozda mu bolje stoji Shtrokavi Mile? Uze mi rijec iz usta, samo je meni na pamet pao Masni Mile ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boško 24 Napisano Jun 10, 2009 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jadan covek nije ga mama ispustila na glavu kad je bio mali pa nisu izlecene posledice,daje pao na glavu siva masa bi se malo rastresla i funkcionisala a ovako i ostala spljeskana i to onda neradi . Ne vredjati Harri-a,Max-a samo je BUDALA na kvadrat. A to svakako bi trebalo da se nace na snimku pa da fasuje disciplinsku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari vujadin 12 Napisano Jun 10, 2009 Zainteresovan, 738 postova Lokacija: Severni pol Motocikl: MZ ETZ 250, Yamaha XT600, DL650 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Mozda je u pitanju bio ZLI PORUCNIK Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuk HM 178 Napisano Jun 11, 2009 nezavisan, 348 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan pa što ste ga ložili... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1976 Napisano Jun 17, 2009 Aktivirao se na času, 3281 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: Tamić XL-1000V Prijavi odgovor kao problematičan Što izvredjaste Prljavog Harija, legendu pandursku, što je uz pomoć lahganog prekoračenja ovlašćenja brutalno počistiJo underworld u svom okrugu, poredeći ga sa ovim Retar Dinjom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...