thelord 97 Napisano Jun 7, 2009 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Cizme puma, dobijene na poklon, ali su mi male. Nosene jednom cisto da probam(do faxa i nazad), ali ne ide male su mi. Znaci prakticno nove. Nazalost nemam kutiju jer je moja mama bila dovoljno pametna da je odmah baci. Broj je 42 i odgovarace nekome ko nosi patike taj broj. Cena je 50e fixno. Moze i zamena za nesto od opreme, mada ne znam sta mi treba trenutno al mozda neko ponudi bas nesto sto bi mi koristilo. Cini mi se da Doda ima slicne pa moze i on da kaze nesto o njima. moze PP(gledam redovno) a moze i mob. 064 21 30 760 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 125 Napisano Jun 7, 2009 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Hajde,da ne bude kako cigo svoga konja hvali, reci cu samo sledece: Za te pare ne mozete ni pristojne patike da kupite,prema tome --- moja topla preporuka !!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlade 1 Napisano Jun 7, 2009 Svrati ponekad, 166 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vrlo korektna ponuda,a i cena. Nove su oko 150-tak. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 97 Napisano Jun 11, 2009 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Otisle cizme u Backu Palanku. Nadam se da ce lepo sluziti novog vlasnika. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...