Endurac 962 Napisano Jun 5, 2009 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan NAPOMENA ADMINIMA: nemam nista protiv da se izbrise oglas obzirom da je ovo moto forum, no kako ga prodajem ispod cene, i kako je fotografska pod sekcija te bih jako voleo da ga neko dobro iskoristii, evo osnovih podataka (ja sam uzeo isti samo macro - skuplji pa ga otplacujem) U oglasima je od 260-460 (BM foto) eura, ja ga dajem za 160 eur! Ukoliko neko od drugara nema novca moze i na 2 rate! Kao nov je, netaknut. Ostar kao zilet, ima Soft focus funkciju (Blur, zamucenje) itd, ima sve na netu, testovi.... Fenomenalan za portret, zivotinjke i sl... 063 7716 465 Marko (Endurac) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
monsterbnt 0 Napisano Septembar 30, 2009 U prolazu, 45 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan Ma mnogo je bre kume. Ti dam ja 100 marke i odemo na nekog rosnog jelena i dosta ti je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 962 Napisano Septembar 30, 2009 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Uppss...davno prodato a ti papane bi mogao da vodish na cevape ko` sto si obecao. Pare nisu problem, ti placash;)))) ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
monsterbnt 0 Napisano Septembar 30, 2009 U prolazu, 45 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan Uppss...davno prodato a ti papane bi mogao da vodish na cevape ko` sto si obecao. Pare nisu problem, ti placash;)))) ;D Ma cevapi su losi po duhovno zdravlje pogotovo kad moram da ih delim sa nekim jos kad je taj neko pesak....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 962 Napisano Octobar 1, 2009 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...