brnio 84 Napisano Septembar 21, 2009 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Shadow 750 ACE, AFRICA XRV RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi dihtung glave za lijevi cilindar za Hondu GL650I 83', oznake 12251ME2405 pa bih zamolio da mi kažete kako da dođem do Saleta iz Trstenika ili gdje bi se to moglo još naći-naručiti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 307 Napisano Septembar 22, 2009 Zainteresovan, 453 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Magare (F800ST) Prijavi odgovor kao problematičan Sale Trstenik: 037/715130 063/8359740 Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario 154 Napisano Septembar 22, 2009 Iceman, 174 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Sinoc oko 20h dok sam prelazio Brankov most ka gradu u suprotnom smeru je prosao pauk sa HONDOM CB750 pozadi(mozda i gresim), cini mi se da je bla crvene boje ili nesto slicno..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Septembar 23, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Uf, da nije to ova. Vreme se bas poklapa! http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=99999999&topic=42296.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Septembar 23, 2009 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan ??? pauk? :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Novembar 11, 2009 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Sta na kraju bi sa Arsinom Hondom...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Novembar 12, 2009 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Arsina Honda je pronadjena nekoliko dana nakon kradje. Nacinjena je manja materijalna steta (lopov je slomio retrovizore, bravu za rezervoar i jos neke sitnice) Sad trenutno ima problem sa strujom al' radi se na tome.... bice k'o devojcica do sledece sezone. ima da ji sredimo.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 12, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan i sta bi sa lopovom.... jel priznao jos koji motor... #%@%@ a i okacite koju sliku... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Novembar 12, 2009 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Lopov je jos uvek u zatvoru (centralnom)! U pitanju je osoba romske nacionalnosti, narkoman, ima zenu i dete (ili dvoje dece, nisam siguran)... U svakom slucaju, mislim da mu je dovoljna kazna to sto sedi (jos uvek) u zatvoru, tako da nema potrebe za objavljivanjem njegove slike i imena u cilju kaznjavanja od strane clanova foruma ili nekog treceg U svakom slucaju, Arsa je rekao da ce da ga tuzi, bilo je sudjenje, ceka se samo presuda.... to bi bilo to... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 12, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan odlicno... a za ovo okacite sliku nisam se lepo odrazio, jos sam na prvoj kafi, mislio sam ako nije problem da se nastavi u ovoj temi sredjivanje sada Arsine honde i da se okace slike njegove honde ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Novembar 12, 2009 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Pa to bi bilo extra, opet operacija, pa da zalivamo!!!!! ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Novembar 12, 2009 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pa sta cekate...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 12, 2009 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan slike motora ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Novembar 15, 2009 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Bice valjda... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Novembar 15, 2009 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan polakoo.. prvo da prebacimo mashine u zimovnik ... pa onda pocinje radna akcija... menjanje svega i svacega, poliranje i ostalo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Novembar 17, 2009 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan polakoo.. prvo da prebacimo mashine u zimovnik ... pa onda pocinje radna akcija... menjanje svega i svacega, poliranje i ostalo... Koji bre zimovnik, ovakvo vreme ce da potraje do pola decembra... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Novembar 18, 2009 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan mene zeza bendix, lanac u kurcu, mnogo mulja u karburatorima koji jos nisu ni ocisceni, a ni sinhronizovani... Arsu struja zeza, zadaje nam muke velike... tako da ... zimske carolije, tj. operacije mogu da pocnu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Novembar 18, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pa kad nisi provozao 1 krug gde si trebo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Novembar 18, 2009 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan e Gujadine moj dobri .... kad bi znao koliko sam km napravio od generalne, smej'o bi se.. nije se imalo para, vremena... ma idi begaj .. al' sledece sezone ce da bude kako treba i nadoknadicu voznje mladim narastajima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Novembar 20, 2009 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Onda cu valjda i ja da budem na prava 2 tocka, de ne kocim kolonu... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...