lalajko 2024 Napisano Avgust 18, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Jeste mali off, ali moram da kazem da mi se jako dopada raspored i voznja u koloni.Svaka cast momci! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 384 Napisano Avgust 18, 2009 Zainteresovan, 471 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Patike 46 broj... (R1150RT u pristizanju...) Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da verujem da nas slavljenik NIJE postavio slike do sada??? Izgleda da je Sergio nesto ljut na nas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Avgust 18, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pa vidis da nije onlajn. info: juce se odvalio od masnog bureka. mozbit da ima posledice ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Avgust 18, 2009 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je da sam ipak stigla,nisam okasnila ni za sta ! Upoznali smo se,proslavili i sad po svim pravilima i propisima Honda moze na put po Svetu ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario 154 Napisano Avgust 18, 2009 Iceman, 176 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Cao, evo malo slika i od mene... Link ka galeriji http://cdn.bjbikers.com/images/404.jpg Sta reci sem da je bio savrsen dan za druzenje i rostilj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milke 0 Napisano Avgust 19, 2009 U prolazu, 12 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ZzR 1100 / Sportster 883 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja cu da ubacim neke slike,jes' da ih nisam ja slikao ali k'o da jesam... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milke 0 Napisano Avgust 19, 2009 U prolazu, 12 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ZzR 1100 / Sportster 883 Prijavi odgovor kao problematičan Evo... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milke 0 Napisano Avgust 19, 2009 U prolazu, 12 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ZzR 1100 / Sportster 883 Prijavi odgovor kao problematičan I jos ovo sa sve domacinima Arsom i Serdjom... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Avgust 19, 2009 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ljut, ne znam odakle vam ta ideja? ;D Dakle, bilo je stvarno super! Super ekipa, lepo vreme, motori, pivo, rostilj ... Popile se 3 gajbe piva, pojelo se 15kg mesa i jedno 3kg ribe... Bilo je ukupno oko 15 motora i 20tak ljudi Drago mi je sto se saga o mojoj hondi zavrsila na ovakav nacin. Hvala svima koji su bili evo i nekoliko slika od mene... zborno mesto ziveli! gde ima dima..... ima i mesa majstor za rostilj... Negro! pod budnim okom Negrite prave domacice! bilo je crnog.... a i belog luka ;D Negro u akciji hladno oruzje ako ne bude valjao rostilj, ode glava ;D chlan mislodjinskog podzemlja pivo sada! male tajne velikih majstora Milke: Aj' se kladimo da je VFR brzi od CB-a?! Peki: Mozda je brzi od apenca, od CB-a nikako! ;D dok su se drugi kuvali u cizmama i patikama, Peki i ja smo luftirali tabane ;D (jbg. sledeci put ce biti FILA ) nastavak sledi.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Avgust 19, 2009 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Nastavak.... Milke, vodeni cowboy ;D Ume i sa ribom da barata ;D (Peki krade cevap dok ja zamajavam Negra... savrsen zlocin ;D ;D ;D ) a sad, ZdraNjEEeeEEE trpeza je bila bogata, za nekoga sve... za svakog po nesto 'ladovina batoooo doslo vreme da se krene... neki odose kuci, a Vlajko na moreee, da osoli zadnjicu... Ode i Gojko na svojoj ljutoj masini... Odose Negro i Negrita... Ali su se ubrzo vratili jer su zaboravili komad zastitne opreme ;D bilo je i relax masaze Makica i njena nova plava ptica Nije ona fina kao sto izgleda... djavo se krije u njoj, kad vam kazem! ;D Makicin odgovor na "daj krug?" hihihi I za kraj slika slavljenice, propisno zalivene pivom Toliko od mene sto se fotki tice. Jos jednom... hvala na druzenju svima koji su bili Nadam se da se uskoro vidimo ponovo, samo da povod ne bude necija generalka ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Avgust 19, 2009 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ala si je opravio (i proslavio), svaka ti cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zokki 32 Napisano Avgust 21, 2009 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Liberty 125 Special Edition Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da se uskoro vidimo ponovo, samo da povod ne bude necija generalka ... Xaxaxa, jezik pregriz'o .... ćevapom... ;D misIm za generalku ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Avgust 21, 2009 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Sergio druze svaka cast!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Avgust 22, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko ima potrošene prednje kočione pločice? Našao sam kvalitetan materijal pa bih dao da zalepe. Ne bih mnogo širio priču da li to treba raditi ili ne, znam sve ali imam debelih razloga zašto hoću da probam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Avgust 22, 2009 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Kako bre Bokilic nema neke istrosene plocice u garazi? To je prosto nemoguce! Posalji pp Negru, mozda on ima ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Avgust 22, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste da ima šta hoćeš ali tamo ko uspe nešto da pronađe... Sutra idem u Svilajnac da dovezem motor pa je posle toga Honda kod mene. Možemo da se vidimo. Vreme je da menjaš naziv teme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Avgust 22, 2009 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Pa promenio sam ... u toku procesa sam menjao nekoliko puta ali samo deo posle "-", nisam 'teo da menjam ceo naslov da se ljudi ne bi zbunjivali Steta sto se nisi druzio sa nama prosle subote al' pravicemo mi neku reprizu pa ces imati priliku za popravni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Avgust 23, 2009 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Znaci, m*** bi izeo sto nisam bio, jes da mi govno trosilo vise benzina nego lada, i mozda bi se zapalio usput, ali trebalo je ici... ;D ;D ;D @Sergio: Uciteljice, kad mogu da se javim da popravim keca? ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 384 Napisano Avgust 26, 2009 Zainteresovan, 471 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Patike 46 broj... (R1150RT u pristizanju...) Prijavi odgovor kao problematičan Ja se nesto razboleo proteklih desetak dana i sada bas gledam i posmatram. Nikako da se prijavi predjena kilometraza, da vidimo da li ce uskoro taj "prvi" servis na 1000 ili 1500km, kako bese? Zna li neko nesto o tome? Vredi li cekati servis? Ima li razloga sektasiti ponovo? Ili cemo samo da se vozimo i tralalalalaaaa? ??? PS Malo sam zakasnio, ali hvala Ljilji i Misi-pei na instrukcijama za najkraci put od Mladenovca preko Ripnja. I mala digresija: mislio sam da Slovencima treba zavideti sto imaju kuda da voze, treba oni NAMA da zavide na NASOJ prelepoj zemlji. Pozdrav i vidimo se uskoro na kafi, samo da prezdravim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario 154 Napisano Avgust 27, 2009 Iceman, 176 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam mu predlagao jednu voznju do Avale i Tresnje da razradi malo masinu ali on nista.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 7138 Napisano Avgust 27, 2009 Drug član, 3071 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Moze, moze ;D. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario 154 Napisano Avgust 27, 2009 Iceman, 176 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ajde da se organizujemo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 7138 Napisano Avgust 27, 2009 Drug član, 3071 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam savrseno organizovan. Sedim na Tresnji i prodavnica mi je na pola gasa od kuce ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Avgust 27, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan koviona? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 7138 Napisano Avgust 27, 2009 Drug član, 3071 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Jasta Vidis kako znas, a nema te. Pa mrdni dupe sa Vidikovca/Ceraka ili neceg slicnog pa dodji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...