sstruja 115 Napisano Jun 4, 2009 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Američka kompanija Zero napravila je električni motor čije su performanse bliske oktanskoj braći. Njihov Zero S tako ima 31ks sa 85Nm obrtnog momenta u svim obrtajima (karakteristika asinhronih elektro-motora) uz težinu od samo 102 kilograma sa maksimalnom brzinom od 100km/h. Najbolja osobina mu je potrošnja - na 100 pređenih kilometara potroši električne energije u vrednosti od oko 60 dinara! Kompletan test se može videti pogledati ovde: http://www.autobrief.com/content/14515/Elektricni-gradski-motor Ne znam za vas ali ja bih ovo vozio, samo da je malo jeftiniji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Jun 4, 2009 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan 85nm kako to cupa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hacky 807 Napisano Jun 4, 2009 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nije mi jasno zasto su mu limitirali max brzinu na 100 km/h. Ja bi ovo posedovao samo tako! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Jun 4, 2009 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Koliko vidim nema polugu mjenjaca. Pretpostavljam da ima samo jednu brzinu, pa mu obrtni moment omogucava normalno funkcionisanje. Tacnije nema brzina uopste, motor direktno vezan za tocak, das gas i on krece. Zato je brzina samo 100km/h Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Jun 4, 2009 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko vidim nema polugu mjenjaca. Pretpostavljam da ima samo jednu brzinu, pa mu obrtni moment omogucava normalno funkcionisanje. Tacnije nema brzina uopste, motor direktno vezan za tocak, das gas i on krece. Zato je brzina samo 100km/h Upravo tako! Piše sve u tekstu na linku ispod slike, mrzelo me da prepričavam sve... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogdan 141 Napisano Jun 4, 2009 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Donji Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan Sto ga pre Kinezi budu klonirali , to cemo ga pre videti na nasim ulicama ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Jun 4, 2009 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Sto ga pre Kinezi budu klonirali , to cemo ga pre videti na nasim ulicama ;D Meni sa ovim blatobranom i farom već izgleda ko da ga kloniro kinez, al sa genetskom greškom ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zokki 32 Napisano Jun 4, 2009 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Liberty 125 Special Edition Prijavi odgovor kao problematičan Meni sa ovim blatobranom i farom već izgleda ko da ga kloniro kinez, al sa genetskom greškom ;D ;D Pravo zboriš, al kad dođe kinez oriđinale za par somića biću mušterija ziher Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DJ_MY_SOUL 6 Napisano Jun 4, 2009 U prolazu, 82 postova Lokacija: Mladenovac, Medjuluzje Prijavi odgovor kao problematičan Hah al cemo se smejati kad cujemo cenu Prognoziram da nije ispod 15.000evra ;p Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Jun 4, 2009 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Prichajte vi shta ocete za 30-ak godina kad tehnologija postane razradjena i jeftina ja cu biti prvi koji ce kupiti ovako neshto. Manje stvari da se pokvari(bar po meni), nema menjanja brzina i konstantni obrtni momenat. VRH. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Jun 4, 2009 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Prichajte vi shta ocete za 30-ak godina kad tehnologija postane razradjena i jeftina ja cu biti prvi koji ce kupiti ovako neshto. Manje stvari da se pokvari(bar po meni), nema menjanja brzina i konstantni obrtni momenat. VRH. Pa prije samo 20 godina, ovo i Tesla Roadster su bili naucna fantastika. Sad im fali jos malo veca autonomija i malo niza cjena da bi bili stvarno konkurentni SUS motorima. Racunam da ce za 10-20 godina biti svakodnevnica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Floyd**** 15 Napisano Jun 4, 2009 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Hah al cemo se smejati kad cujemo cenu Prognoziram da nije ispod 15.000evra ;p Koliko sam ja skontao cena je oko 7 000e poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Jun 4, 2009 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje je samo kolka mu je pokrivenost sa jednim punjenjem i jos vaznije koliko se dugo puni. Dzabe ti autonomija 400km ako se puni 15 sati... 7000 i nije mnogo! Ako ga vozish 3-4 godine bez vecih ulaganja povadicesh se na gorivu!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Jun 4, 2009 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Pise s jednim punjenjem, koje traje 4 sata, moze da predje 100km. Samo malo da porade na ovome, ovako nemoze nigdje iz grada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Jun 4, 2009 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Pise s jednim punjenjem, koje traje 4 sata, moze da predje 100km. Samo malo da porade na ovome, ovako nemoze nigdje iz grada Pa dobro shto da ne? Vozish ga ko skuter samo po gradu. Dovoljan ti je za 2-3-4-5 dana za do posla i nazad(zavisi gde zivish) A i ne puni se mnogo dugo. A kad vozish po stazi stace ti autonomija pa to je SM i nije za putovanja! hihihi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Jun 4, 2009 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Sve je to super ali moras da se najedes pasulja pre voznje i da pustas vetrove da bi te neko cuo u saobracaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Jun 4, 2009 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Aaaa nije bash tako sad imash OOOGROMAN akumulator pa prikachish neko ozvuchenje opasno ;D Ili napravish neki MP3 koji radi DRRRRRRRR pa sa povlachenjem ruchice gasa pojachavash i VOLUME HAHAHAHAHAHAHA ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Jun 4, 2009 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Ma jok , pasuljcina, megafon pod sediste i da vidis... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Jun 4, 2009 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Jun 4, 2009 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan A bre jeste mu zvuk smejurija, mora ozvuchenje pod hitno. lepo povlachi chak i pri velikim brzinama, konstantni obrtni moment je strava Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Jun 4, 2009 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Poređenja radi, KTM LC4 640 Supermoto ima 20 konjskih snaga više ali skoro 30 Nm manji obrtni moment, uz napomenu da je Zero težak samo 102kg, a KTM preko 160kg! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Jun 4, 2009 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Ma ko je ovde lud, ja ovu tarabekulu ne bi uzeo ni da je daju dzabe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Jun 4, 2009 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan da imam viska para,,,to jest da ih imam uopste ;D ;D ;D ;D odma bih kupio 1kom,,,dzabana voznja,a to sto se necuje,,,ma nema veze,,ja bi pevao od srece,,,,,,vozis se 100km za 1 burek.....ionako udarila besparica,,,,taman kako treba za po gradu,,vozikas ga dan dva,napunis,ma milina :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Jun 4, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan A bre jeste mu zvuk smejurija, mora ozvuchenje pod hitno. a ti mu onda stavi štipaljku i čašu od jogurta da drči. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Jun 4, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan http://www.jaylenosgarage.com/video/video_player.shtml?vid=658441 http://www.zeromotorcycles.com/zero-s.php Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...