drag 6 Napisano Jun 3, 2009 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: ADA Prijavi odgovor kao problematičan Na dan 27.06.2009. napravimo II. krug trka ubrzanju i streetfighteru. Jos bice i streetfighter show sa Erdesem, Hidi Mikiom i Selesi Peterom. Otvaranje kapija od 10:00 sati. www.srbijadragbike.rs Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1267 Napisano Jun 6, 2009 Drug član, 1150 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Cena ulaznice? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1289 Napisano Jun 6, 2009 Drug član, 1127 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan Cena ulaznice? 500 dinara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drag 6 Napisano Jun 9, 2009 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: ADA Prijavi odgovor kao problematičan Gotovo je godisnje bodovanje za Sampion Srbije, po pravilniku Srbijadragbike. www.srbijadragbike.rs klikk na: novosti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drag 6 Napisano Jun 24, 2009 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: ADA Prijavi odgovor kao problematičan Na žalost, nekoliko kategorije smo morali brisati, po što nema zainteresovanja. To su sledeće: * elektro * tomos APN * quad * street 400 * supertween topgas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funduk 29 Napisano Jun 27, 2009 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: nista do daljneg. . . Prijavi odgovor kao problematičan Takmicio sam se danas i mogu reci da sam blago razocaran iz vise razloga. . . Prvi je to sto je bilo uzasno malo ljudi Drugi je to sto su me prebacili u slabiju grupu (Freestyle) gde idu motori do 400 kubika a moj quad ima 660 !!! Treci razlog je to sto su totalno prejebali satnicu-Trebalo je u 1 sat da idu kvalifikacije a u pola 4 takmicenje a oni su sve to zbudzila da smo vozili 2x4 minuta za redom !!!!!!!!! Cetvrta stvar je njihov pravilnik koji kaze da u kategoriji preko 400 kubika moze da se takmice samo motori sa dva i vise cilinadara ?!Cemu to?!KOji quad od 400+ kubika ima vise od jedno cilindra ?!Tako da sam morao da zovem direktora trke da vidim da li smem uopste da vozim zbog njihovog pravilnika. . . Slike cu danas staviti da vidite kako je bilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drag 6 Napisano Jun 27, 2009 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: ADA Prijavi odgovor kao problematičan Takmicio sam se danas i mogu reci da sam blago razocaran iz vise razloga. . . Prvi je to sto je bilo uzasno malo ljudi Drugi je to sto su me prebacili u slabiju grupu (Freestyle) gde idu motori do 400 kubika a moj quad ima 660 !!! Treci razlog je to sto su totalno prejebali satnicu-Trebalo je u 1 sat da idu kvalifikacije a u pola 4 takmicenje a oni su sve to zbudzila da smo vozili 2x4 minuta za redom !!!!!!!!! Cetvrta stvar je njihov pravilnik koji kaze da u kategoriji preko 400 kubika moze da se takmice samo motori sa dva i vise cilinadara ?!Cemu to?!KOji quad od 400+ kubika ima vise od jedno cilindra ?!Tako da sam morao da zovem direktora trke da vidim da li smem uopste da vozim zbog njihovog pravilnika. . . Slike cu danas staviti da vidite kako je bilo. Pravilnik nismo mi izmislili, tako je svugde. Posto ja, pojma nemam u vezi stunta, pravilnik trazio sam od Andal Zoltana, to smo prevodili. Zasto smo pustili? Jer ako si dosao, bar da imas mogucnost, da isprobas sebe. Inace koji mesto si osvojio, od 4 stunta? Organizatori zadržavaju prava, da se promeni raspored na dan takmicenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funduk 29 Napisano Jun 27, 2009 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: nista do daljneg. . . Prijavi odgovor kao problematičan Inace koji mesto si osvojio, od 4 stunta? e to sami cekao,jel ocekujes da se isto boduje i stunt sa motorom i stunt sa quadom ?!Hvala bogu da ce vise bodova da daju onome ko dize motor/skuter na zadnji ili onom ko dize quad ?Ja moram da uradim 15 razlicitih stvari i da spojim bar 3 komba da bi dosao u bilo koju poziciju da mogu uopste da prismrdim skuterima !Mali sale vozi motor koji ima 250 kuba i ima 100 kila ja vozim motor koji ima 660 kubika i 170 kila ,oces da poredis ciji motor se lakse kontrolise ?Ne zalim se ja na svoje zauzeto mesto ,nisam ja ni ocekivao vise jer mi je prvo takmicenje ali mislim da je ovo ispala cista glupost a ako se ne slazes samnom ti reci slobodno . . . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drag 6 Napisano Jun 28, 2009 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: ADA Prijavi odgovor kao problematičan Inace koji mesto si osvojio, od 4 stunta? e to sami cekao,jel ocekujes da se isto boduje i stunt sa motorom i stunt sa quadom ?!Hvala bogu da ce vise bodova da daju onome ko dize motor/skuter na zadnji ili onom ko dize quad ?Ja moram da uradim 15 razlicitih stvari i da spojim bar 3 komba da bi dosao u bilo koju poziciju da mogu uopste da prismrdim skuterima !Mali sale vozi motor koji ima 250 kuba i ima 100 kila ja vozim motor koji ima 660 kubika i 170 kila ,oces da poredis ciji motor se lakse kontrolise ?Ne zalim se ja na svoje zauzeto mesto ,nisam ja ni ocekivao vise jer mi je prvo takmicenje ali mislim da je ovo ispala cista glupost a ako se ne slazes samnom ti reci slobodno . . . Bodovanje napravio profesionalci, Hidi i Pepe. Oba vozi i quad. Sad zbog granice nisu doneli. Ti sad mislis da oni ne znaju sta je tesko voziti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funduk 29 Napisano Jun 28, 2009 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: nista do daljneg. . . Prijavi odgovor kao problematičan ne nisam rekao da oni ne znaju sta je teze voziti,jer je naravno teze voziti motor na zadnje nego quad i bas zato ne trebamo da budemo u istoj kategoriji jer ja tu nemam sanse nikakve Meni uopste nije bio cilj osvojiti neko mesto nego samo da vidim kako izgleda takmiciti se jer mi svi pricaju o tome.Za razliku od Brke koji vezba vec godinama tockiranje,Marka koji vezba vec 2 godine i malog Saleta koji vezba od pre nove godine ja ovo vezbam proteklih mesec i po dana i naravno da ne moguda se poredim sa njim. Ne shvataj nista licno samo mislim da organizacija mora da bude mnogo bolja A za madjare svaka cast,razmenio sam par reci sa njima i stvarno su ok momci ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drag 6 Napisano Jun 28, 2009 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: ADA Prijavi odgovor kao problematičan Ti si poceo ovako: Takmicio sam se danas i mogu reci da sam blago razocaran iz vise razloga. . . Prvi je to sto je bilo uzasno malo ljudi Drugi je to sto su me prebacili u slabiju grupu (Freestyle) gde idu motori do 400 kubika a moj quad ima 660 !!! Treci razlog je to sto su totalno prejebali satnicu-Trebalo je u 1 sat da idu kvalifikacije a u pola 4 takmicenje a oni su sve to zbudzila da smo vozili 2x4 minuta za redom !!!!!!!!! Cetvrta stvar je njihov pravilnik koji kaze da u kategoriji preko 400 kubika moze da se takmice samo motori sa dva i vise cilinadara ?!Cemu to?!KOji quad od 400+ kubika ima vise od jedno cilindra ?!Tako da sam morao da zovem direktora trke da vidim da li smem uopste da vozim zbog njihovog pravilnika. . . Slike cu danas staviti da vidite kako je bilo. Na takmicenje ne gledaju, da ko kad je poceo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funduk 29 Napisano Jun 28, 2009 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: nista do daljneg. . . Prijavi odgovor kao problematičan Ti si poceo ovako: Takmicio sam se danas i mogu reci da sam blago razocaran iz vise razloga. . . Prvi je to sto je bilo uzasno malo ljudi Drugi je to sto su me prebacili u slabiju grupu (Freestyle) gde idu motori do 400 kubika a moj quad ima 660 !!! Treci razlog je to sto su totalno prejebali satnicu-Trebalo je u 1 sat da idu kvalifikacije a u pola 4 takmicenje a oni su sve to zbudzila da smo vozili 2x4 minuta za redom !!!!!!!!! Cetvrta stvar je njihov pravilnik koji kaze da u kategoriji preko 400 kubika moze da se takmice samo motori sa dva i vise cilinadara ?!Cemu to?!KOji quad od 400+ kubika ima vise od jedno cilindra ?!Tako da sam morao da zovem direktora trke da vidim da li smem uopste da vozim zbog njihovog pravilnika. . . Slike cu danas staviti da vidite kako je bilo. Na takmicenje ne gledaju, da ko kad je poceo! U svemu ovome nisam rekao da sam razocaran mestom koje sam zauzeo jer nisam isao da zauzmem isto nego da probam da vidim kako izgleda ,jer se niko od mojih iz grupe nije takmicio za nagradu nego iz zabave ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drag 6 Napisano Jun 28, 2009 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: ADA Prijavi odgovor kao problematičan Novo vesti na: http://www.srbijadragbike.rs Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drag 6 Napisano Jun 29, 2009 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: ADA Prijavi odgovor kao problematičan Rezultati i ostale podatke 27.06.2009. Batajnica http://www.srbijadragbike.rs up junior 50 1. Mario Mrkšić 2. Daniel Kormanjoj 3. Drezga Aleksandar street 125 1. Benak Kristian 2. Sterbik Endre 3. street 600 1. Kulik Csaba 2. Mario Matušenski 3. Darko Radonjić street750&900&oldtop 1. Szabo Zoltan 2. Milan Marković 3. street 1000 1. Ver Attila 2. Hidi Miklos 3. Goran Radonjić bigrace 1. Kiss Robert 2. Nikčević Željko 3. up 900+top 1. Gavula Rm. Ištvan 2. Gyulai Csongor 3. Banki H. Lajoš modi tween 1. Dimitrijević Miloš 2. Saša Stojković 3. superstreet 1. Orban Jožef 2. Nikolai Torgler 3. Julian Torgler Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja Rakic - NELE 0 Napisano Jun 30, 2009 U prolazu, 10 postova Lokacija: Pecinci_Srem Prijavi odgovor kao problematičan slabo je bilo ovog puta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drag 6 Napisano Jul 3, 2009 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: ADA Prijavi odgovor kao problematičan slabo je bilo ovog puta I prosli put. Zbog toga je otkazano sledeca takmicenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drag 6 Napisano Jul 6, 2009 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: ADA Prijavi odgovor kao problematičan Stavio sam slike na web. 27.06.2009. Batajnica http://www.srbijadragbike.rs/index.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...