ZlajoX 47 Napisano Avgust 13, 2012 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Suzuki DR600 DJEBEL Prijavi odgovor kao problematičan Sta kazete na ovusliku, u pitanju je Princ 125ccm Aleksa i njegov princ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Avgust 14, 2012 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Ovu sliku si mogao u viceve da stavis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veronas.64 1 Napisano Avgust 14, 2012 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Cerevic Motocikl: QINGQI QM 250 - od 2008 god. Prijavi odgovor kao problematičan Znam jednoga( ne licno,preko foruma) koji je sa QM-250 i dvoje na motoru, 170 kg oboje isao 130 km/h i kaze ima jos gasa, moze jos. . . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
woolf 475 Napisano Avgust 14, 2012 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da je Aleksa cackao obrtaljku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7450 Napisano Avgust 14, 2012 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Nema sanse da stock ide 140. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZlajoX 47 Napisano Avgust 15, 2012 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Suzuki DR600 DJEBEL Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da je Aleksa cackao obrtaljku Ahahaha, moguce moguce Ja mislim da tu sat samo laze. Koliko znam na motoru nije nista cackano Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bakijov 0 Napisano Avgust 17, 2012 U prolazu, 25 postova Lokacija: Lacarak Motocikl: Sprint adams princ 125 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Koliko znam Aleksu nije cacko obrtaljku nije valjda toliko lud nije pametno zbog murije. Zlajo brate ti znas izgleda o kome je rec ajde da to proverimo ako si za . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zidar 36 Napisano Avgust 17, 2012 Svrati ponekad, 460 postova Lokacija: okolina zrenjanina Motocikl: mz ts250/1 i qm250 cb450N pc14 Prijavi odgovor kao problematičan Da moj qm250 moze da ide i vise od 130km/h ( po njegovom satu ) , da nije neko ljubomoran.?. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZlajoX 47 Napisano Avgust 17, 2012 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Suzuki DR600 DJEBEL Prijavi odgovor kao problematičan Koliko znam Aleksu nije cacko obrtaljku nije valjda toliko lud nije pametno zbog murije. Zlajo brate ti znas izgleda o kome je rec ajde da to proverimo ako si za . Ja sam za hajde da to proverimo dok je lepo vreme pa da vidimo kako zapravo stoje stvari Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zidar 36 Napisano Avgust 20, 2012 Svrati ponekad, 460 postova Lokacija: okolina zrenjanina Motocikl: mz ts250/1 i qm250 cb450N pc14 Prijavi odgovor kao problematičan Ma zezam za ljubomoru ali bez sve sale ima jos gasa i posle 130km/h Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veronas.64 1 Napisano Avgust 20, 2012 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Cerevic Motocikl: QINGQI QM 250 - od 2008 god. Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam sa mojim zadovoljan-prezadovoljan, mislim da je kod tebe neko cackao ili puz ili km/sat, drugo nema sta, jer QM sa tolikim opterecenjem nemoze de postigne toliko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zidar 36 Napisano Avgust 20, 2012 Svrati ponekad, 460 postova Lokacija: okolina zrenjanina Motocikl: mz ts250/1 i qm250 cb450N pc14 Prijavi odgovor kao problematičan Ne kazem, moguce da su nesto cackali ali qm je qm.Probacu da vozim uporedo sa puntom pa da uporedim kilometraze, pa javim sta je i kako je, CAO. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zidar 36 Napisano Avgust 20, 2012 Svrati ponekad, 460 postova Lokacija: okolina zrenjanina Motocikl: mz ts250/1 i qm250 cb450N pc14 Prijavi odgovor kao problematičan U temi za princeve Blackbite je rekao da njegov motor(verovatno qm250 sem ako tada nije imao neki drugi motor) je prvi put isao 110 do 120 pa i do 125, drugi put do 130 A TRECI PUT i preko 130 pa cak i 140km/h. Sta sad kazete? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zidar 36 Napisano Avgust 20, 2012 Svrati ponekad, 460 postova Lokacija: okolina zrenjanina Motocikl: mz ts250/1 i qm250 cb450N pc14 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam sa mojim zadovoljan-prezadovoljan, mislim da je kod tebe neko cackao ili puz ili km/sat, drugo nema sta, jer QM sa tolikim opterecenjem nemoze de postigne toliko. Ne kazem da nisi i ja sam sa mojim do sada zadovoljan, ALI, ja nemam sta kome da se pravdam ili razloga da ikoga LAZEM ovde jer najverovatnije se sa mnogima nikad necu upoznati jer ne putujem a mozda cu nekad negde sa nekim i razgovarati i neznajuci da je to MOZDA duh sa sekirom ili...ruza bandit ili neko treci. Pa ti veruj ako hoces ili neveruj- od volje ti meni je sasvim sve jedno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veronas.64 1 Napisano Avgust 20, 2012 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Cerevic Motocikl: QINGQI QM 250 - od 2008 god. Prijavi odgovor kao problematičan Nekazem nista,ponavljam ,sa tolikim opterecenjem nemoze da postigne toliko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zidar 36 Napisano Avgust 25, 2012 Svrati ponekad, 460 postova Lokacija: okolina zrenjanina Motocikl: mz ts250/1 i qm250 cb450N pc14 Prijavi odgovor kao problematičan Prvo nisam hteo nista da odgovorim, ali , mozda tvoj nije dobro razradjen ili nastelovan ili ... nesto , nesto otkud znam.Pitao sam bivseg vlasnika i kaze da nista nije ceprko po motoru ni on a ni prvi vlasnik( ja sam treci), sve je fabricko na njemu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veronas.64 1 Napisano Avgust 25, 2012 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Cerevic Motocikl: QINGQI QM 250 - od 2008 god. Prijavi odgovor kao problematičan Nisi me razumeo, ja mogu da izvucem 130 kada je hladnije i mirno vreme i dovoljan pravac, ali sam sa 84kg, sa dvoje nisam probao i neverujem da bi mogao.Naprimer sa 4 izvucem skoro 90 ovo sam u zadnje vreme probao vise puta, preko 120 treba mu vise vremena bas vremena i pravac a ovde kod mene su uglavnom krivine i bregovi, ali zato u Backoj je druga prica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zidar 36 Napisano Avgust 25, 2012 Svrati ponekad, 460 postova Lokacija: okolina zrenjanina Motocikl: mz ts250/1 i qm250 cb450N pc14 Prijavi odgovor kao problematičan Gazi ga svremena na vreme da se ne ulenji i videces razliku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wesley 503 Napisano Decembar 9, 2012 Професор, 332 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati ST2 944 Prijavi odgovor kao problematičan Keeway Speed 150cc --> Ja (102kg) --> 100km/h na ravnom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
merca92 0 Napisano Mart 26, 2013 U prolazu, 8 postova Lokacija: Dubovac Motocikl: Sprint Princ Prijavi odgovor kao problematičan Moj Princ 125 kad duva vetar u ledja dostize i do 130 inace drugom brzinom ide 70 skinuo sam mu krivinu na kutiji od filtera, ona sto uvlaci vazduh, od tad ide toliko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
staja 2 Napisano Jun 12, 2013 U prolazu, 14 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sprint Challenger 115-120 km/h. Doduse na 120 zeli klip da izviri i vidi manijaka koji ga tako tera.. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
farmaceut 25 Napisano Jun 17, 2013 U prolazu, 77 postova Lokacija: Žabljane, Vucje, Srbija Motocikl: Sprint Prince 125 i Kawasaki GPZ 500s Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav braco kinezi. imam jedno pitanje za iskusne motorase. moj princ 125 sa predjenih 17650 km ide do negde po satu 87=88 km/h. moze li se umesto prednjeg standardnog lancanika staviti neki koji je za 2-3 zuba veci da bi bar izvuko jos 15-20km/h vise. znam reci ce te da cu mu tako ozgubiti na snazi ali vozim skoro uvek sam sa svojih 62 kg, te mislim da ga necu mnogo opteretiti sto bi uticalo na njegovu snagu u savladavanju uspona. hajde neka mi neko iskusniji kaze jel to izvodljivo i kako i gde da nadjem lancanik koji bi mi odgovarao.nisam gledao koliko ovaj sada ima zubaca ili bi mozda bilo bolje da stavim zadni lancanik sa 2-3 zubaca manje. molim sve koji se iole razumeju u vu problematiku da mi pomognu. pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vandaman 5 Napisano Octobar 15, 2013 U prolazu, 44 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sprint princ 125 do 115 km/h ali sve fabričko... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coko 582 Napisano Octobar 15, 2013 ..., 299 postova Lokacija: Nju nau Motocikl: XF 650 freewind Prijavi odgovor kao problematičan Poteran do 100 kmh,bilo je jos gasa,ali generalno s obzirom da je kros najlepse se vozi 70-80 kmh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brm-brm 852 Napisano Octobar 17, 2013 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha SR250 Honda NTV650 Prijavi odgovor kao problematičan Vi ste svi fenomeni, verovatno se u Srbiju izvoze ti motori bez blokade. Kaže qingqi qm250 sport fabrička max 110 km/h http://www.bikez.com/motorcycles/qingqi_sport_qm250-2d_2013.php http://www.bikez.com/motorcycles/qingqi_sport_qm250-2d_2013.php i tome slično. Mada fabrika za neke modele reklamira i čitavih 120 kmh http://qingqi.gmc.globalmarket.com/products/details/qingqi-250cc-cafe-style-new-classic-motorcycle-1019900.html Ako vas baš interesuje koliko vam motor zaista ide brzo, a niste u prilici da koristite gps, ima jedno efikasno rešenje koje košta do 1000 dinara (ja ga i inače koristim jer mi je riknuo brzinomer i km sat). 1. kupi se onaj plastični brzinomer za bicikle 2. uz malo budževine se instalira magnet na žicu i pločica na viljušku 3. izmeri se u mm tačno obim prednjeg točka, ja sam merio tako što sam markerom povukao liniju na gumi i asfaltu ispod, pogurao motor da opet bude u vertikali linija na gumi i premerio rastojanje, a posle merio i po hrbatu gume - bilo je isto(ovo je bitno da bude u milimetar tačno). 4. ukucate obim točka i milimetrima u brzinomer i to je to Ja sam to onda testirao i sa gps-om, i ispostavilo se da je tolerancija ispod 1%. A ako vas ineteresuje koliko i tako kalibriran brzinomer može da laže, može se proveriti i bez gps-a. Jednostavno ga provozaš od tačke a do b, da bude dugo bar 20-30km i očitaš kolika je pređena kilometraža. To posle uporediš sa rezultatom koji za istu razdaljinu daje npr. bingmaps (ima i satelitske podloge pa se lako tačno odrede početna i krajnja tačka), i izračunaš koliko 5 manje ili više pokazuje sokoćalo u odnosu na realan put. Za toliko procenata i laže prilikom merenja brzine. I kad budete imali lepo izbaždaren pouzdan brzinomer - merite max brzinu. To jest taj plastični brzinomer će vam sam zabeležiti i memorisati koja je maksimalna brina bila, pa ne morate da buljite u brzinomer, već se koncentrišite na aerodinamiku. A ako motori stvarno izvlače 140 umesto fabrički deklarisanih 110, pošaljite to i proizvođaču da se obraduje. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...