Mr. No 574 Napisano Novembar 20, 2006 XXX, 476 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Planiram da nabavim bocne kofere za Pegaso. Nisam ih imao ranije, pa me zanimaju vasa iskustva. Da li su prakticni? Ima li neki model za preporuku? Da li se lako skidaju (montiraju), posto ne planiram da ih nosim po gradu.... Kako da znam da li mogu da se montiraju na Pegaso (dzaba da ih kupim pa da posle nedelju dana budzim nosace )? Dobro bi mi dosao i nesto veci vetrobran.... da li neko radi ovde? Ima li nekih iskustava po tom pitanju? Svaki savet je dobrodosao.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Novembar 20, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan idi na www.givi.it tamo proveri da li ima nosaca za Pegaso. Svi koferi odgovaraju za sve motore (ima izuzetaka, ali samo da potvrde pravilo), pitanje je samo da li se prave nosaci za motor koji imas. Za tvoj postoje 100% Skidaju se (ja imam E41) za 2 sekunde, a stavljaju za 1 Prosurfaj malo forumom, pricali smo dosta o njima. Koristi search Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.chala 3 Napisano Novembar 20, 2006 Zainteresovan, 541 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan idi na www.givi.ittamo proveri da li ima nosaca za Pegaso. Svi koferi odgovaraju za sve motore (ima izuzetaka' date=' ali samo da potvrde pravilo), pitanje je samo da li se prave nosaci za motor koji imas. Za tvoj postoje 100% Skidaju se (ja imam E41) za 2 sekunde, [b']a stavljaju za 1[/b] Prosurfaj malo forumom, pricali smo dosta o njima. Koristi search Ali bolje za dvije,pa da ih i okreneš na pravu stranu! :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Novembar 20, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ali bolje za dvije' date='pa da ih i okreneš na pravu stranu! :wink:[/quote'] :mrgreen: Proverao sam im aerodinamiku sa kontra strane....ma neki research za GIVI :oops: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smajser 18 Napisano Novembar 20, 2006 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan Ali bolje za dvije' date='pa da ih i okreneš na pravu stranu! :wink:[/quote'] :mrgreen: Proverao sam im aerodinamiku sa kontra strane....ma neki research za GIVI :oops: Ma on sa bocnim bolje ''obara'' Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Novembar 20, 2006 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan idi na www.givi.ittamo proveri da li ima nosaca za Pegaso. Svi koferi odgovaraju za sve motore (ima izuzetaka' date=' ali samo da potvrde pravilo), pitanje je samo da li se prave nosaci za motor koji imas. Za tvoj postoje 100% Skidaju se (ja imam E41) za 2 sekunde, [b']a stavljaju za 1[/b] Prosurfaj malo forumom, pricali smo dosta o njima. Koristi search Ali bolje za dvije,pa da ih i okreneš na pravu stranu! :wink: kako e ti Chalo stvoris uvek kad ne treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Novembar 20, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Ma nosac uvek mozes da napravis, bar to nije nikakav problem. Ne razumem samo zasto bezis od toga? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 619 Napisano Novembar 21, 2006 Drug član, 1376 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Planiram da nabavim bocne kofere za Pegaso.Nisam ih imao ranije' date=' pa me zanimaju vasa iskustva. Da li su prakticni? Ima li neki model za preporuku? Da li se lako skidaju (montiraju), posto ne planiram da ih nosim po gradu.... Kako da znam da li mogu da se montiraju na Pegaso (dzaba da ih kupim pa da posle nedelju dana budzim nosace )? [/quote'] Pegaso je imao originalne kofere u boji motora i vrlo dobre originalne nosaèe kofera. Jedan komplet kofera metalik sive boje i nosaèe ima friend u garaži ( motor je prodao ). Koje ti je boje motor i koji model Pegasa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr. No 574 Napisano Novembar 21, 2006 XXX, 476 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Koje ti je boje motor i koji model Pegasa? Model Pegaso Cube 2000 god. Crni metalik.... postavicu sliku ovih dana.... Vidi sa prijateljem koliko bi to kostalo.... boja u principu i nije problem posto mogu lako da ih ofarbam.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr. No 574 Napisano Novembar 21, 2006 XXX, 476 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ma nosac uvek mozes da napravis' date=' bar to nije nikakav problem.Ne razumem samo zasto bezis od toga?[/quote'] Ma zato sto zaista nemam vremena. Radim do kasno i svaki trenutak slobodnog vremena koristim za voznju..... Dodje vikend, lepo vreme, ja ili vozim ili nesto radim na motoru ili Jeepu :mrgreen: Zaista nema sanse da jos i pravim nosace.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Novembar 21, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Polako, dolazi zima. Sigurno ce bar jedan vikend biti toliko lose (a sigurno i mnogo vise) da neces voziti motor i moci ces da napravis te nosace. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Novembar 21, 2006 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Ako si vise dana na motoru trebaju ti nemoze sve da stane u torbu na rezervoaru i top-kejs.Postoje namenski koferi koji mogu da se naruce za Pegaso nosac je od 150-200eura +koferi.Ja imam polovne krauzer kofere sa nosacem taj nosac je aluminijumski lagan.Treba samo na 3-4 tacke da to ucvrstis na motor to se raDI VRLO JEDNOSTAVNO.kAD SE UCVRSTEdobro to uopste nesmeta na motoru.Torbe se zakljucavaju i za sekund se skidaju sa tog nosaca i nosis ih sa sobom kao kofere obicne.Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...