Jagnjoljub 7 Napisano Jun 1, 2009 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan Veliki pozdrav momci ! U ime mojih Jagnjilaca, prenosim Vam iskrene pozdrave. Ostavili ste sjajan utisak, kod mestana. Da vreme nije pravilo probleme sa kisom i vetrom svih dana, sve bi bilo dosta lepse. Mi se samo nadamo da se nismo obrukali kao domacini. Jos jednom veliki pozdrav! Stevan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Jun 1, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Stevane, Ja bih bio slobodan da se u ime nase male druzine srdacno zahvalim na dobrodoslici i gostoprimstvu u Jagnjilu. A kako nam je bilo, moze se videti na slikama u ovj temi: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=35997.320 Sad se bas ispricah sa Dodom, i konstatovali smo da je sve bilo na visini, a sto se vremena tice, pa nismo od secera da se istopimo od malo kise.A iduce godine ce valjda i vreme da nas posluzi pa da sednemo u onu divnu hladovinu. Jos jednom veliko hvala svim organizatorima i Jagnjilcima, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 126 Napisano Jun 1, 2009 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Sef nam se uznemirio da se niste predomislili oko ideje bratimljenja kada ste videli sa kim treba krv da izmesate ;D ;D !! Salu na stranu, vi ste se pokazali kao pravi sumadijski domacini,nicega nije falilo i svi su bili predusetljivi ! Mi smo bili gosti kakve ovakve manifestacije samo mogu pozeleti,steta zbog loseg vremena jer sve je moglo biti jos bolje. Mada,i ovako nije lose,imamo domaci zadatak za sledecu godinu da nas bude bar duplo vise i u jos veselijem raspolozenju !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6219 Napisano Jun 1, 2009 Drug član, 3033 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Sjajno. Sve. Nadamo se dogodine boljem vremenu, ali svakako dolazimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Jun 2, 2009 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Ja moram da iznesem jednu primedbu, a to su cene. Pivo od 120 din, malo je mnogo,a i kilo jagnjetine 1200 din. takodje još da kažem da cene koje su stajale na onom cenovniku na stolu nisu odgovarale onome što su konobari naplaćivali Ostalo je sve bilo vrhunski Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Jun 2, 2009 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je sjajno ... sve je vec receno ... vreme je malo pokvarilo dozivljaj, cene su bile astronomske, a i sto dr. Bane kaze, konobari su imali svoje cene koje se nikako nisu poklapale sa cenovnikom koji je stajao na stolu... Sve osim toga je bilo super, sto se da zakljuciti i po slikama poz. do sledece jagnjijade... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Jun 2, 2009 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Naprotiv, moje misljenje je da su cene OK. Ipak treba platiti muziku, konobare, struju i ostale troskove kojih ima jos puno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 580 Napisano Jun 2, 2009 Drug član, 1715 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Ja moram da iznesem jednu primedbu, a to su cene. Pivo od 120 din, malo je mnogo,a i kilo jagnjetine 1200 din. takodje još da kažem da cene koje su stajale na onom cenovniku na stolu nisu odgovarale onome što su konobari naplaćivali Ostalo je sve bilo vrhunski Posto je nas sto bio jos udaljeniji od ulaza, i cena piva je bila veca , verovatno zbog transportnih troskova pa smo ga mi placali 150 dinara A Stevan je ljudina i domacin bez premca, kao i svi veseli i dobrodusni ljudi sa kojima sam tamo pricao i druzio se, bez obzira na godine Hvala Vam svima u ime najrazigranijeg stola BJB zajednice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dora warrior 6 Napisano Jun 2, 2009 U prolazu, 22 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Yamaha Star Warrior 1700 Prijavi odgovor kao problematičan [ Evo i naseg jagnjeta koji je pravljen kod Mide u Kolutu ! Na svu srecu pukao je ražan kad je bilo skoro gotovo, pa nismo pomrli od gladi. Pojeli smo pola , a ondna se vec ispekla i druga polovina. E tek je onda nastalo ždranje, !!!!!!!!! I NARAVNO PIVO je bilo po nabavnoj ceni, posto smo ga mi doneli........ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...