cagivamito 4 Napisano Maj 31, 2009 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: Nis 18000 Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem motor ili skuter od 50-125ccm, u losem stanju, koji moze da se sredi. U obzir dolaze havarisani ili neocuvani, ili blago neispravni sledeci motori: - Aprilia RS125 ( 1994- i noviji.... ) - Aprilia SR 50 ( 1998.- i noviji ....) - Gilera Runner ( 1997- i noviji ....) - Cagiva Mito ( svi modeli ) - Aprilia RS50 ( svi modeli ) - Honda NSR 125 ( svi modeli ) - ? - ? To je uglavnom to... Kinezi me ne interesuju. Znaci ako je motor havarisan, neispravan, "ofucan", zainteresovan sam, ali za realnu cenu i malo ispod toga Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Jun 1, 2009 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Probaj na 084/1400885 Predrag ima dobru NSR za jeftine pare! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Jun 1, 2009 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Izvini 064 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cagivamito 4 Napisano Jun 1, 2009 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: Nis 18000 Prijavi odgovor kao problematičan pa kazi samo koj model NSR-a? Stariji ili noviji? Kol'ke male pare ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Jun 1, 2009 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno ne razumem.Pa dadoh li ti telefon! PITAJ BRE! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ljuboslav 1 Napisano Jun 2, 2009 U prolazu, 42 postova Lokacija: Padina Motocikl: Yamaha MT-03 Prijavi odgovor kao problematičan Jel te interesuje Piaggio NGR sport, 2002 nov karburator sporski, otvoren vazdusni filter,vuce preko 80km/h, stavljene nove gume pirreli pre oko 10km, imao je jedan pad, ovako kosta oko 1200-1300, a ja bi ga prodao takav kakav jeste za 1000e. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fatal1ty 0 Napisano Jul 12, 2009 U prolazu, 38 postova Lokacija: Sid Prijavi odgovor kao problematičan pogledaj moju temu runner sp50... pao sam sa njega, sve je ok, samo je malo izgreban... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...