hellena 60 Napisano Maj 30, 2009 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Nova tema za takmičenje je "LETO". Šaljite (obavezno smanjene fotografijie) na bjb.photo@gmail.com do 06.06.2009. u 20:00h. Pravila takmičenja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Maj 31, 2009 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Da nije malo rano za tu temu? Trebali ste da sacekate jul mjesec, pa da napaceni studenti odu kuci, ovako nemam sta da fotografisem. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Maj 31, 2009 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Ma samo nek se "napaceni" student potrudi, ima i sada dobrih motiva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
benjamin 9 Napisano Maj 31, 2009 Zainteresovan, 695 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da nije malo rano za tu temu? Trebali ste da sacekate jul mjesec, pa da napaceni studenti odu kuci, ovako nemam sta da fotografisem. ;D ali zato mi iz BG imamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Maj 31, 2009 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Neki su plažu već videli ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hpg 8 Napisano Jun 1, 2009 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Neki su plažu već videli ;D Samo se nadam da su i fotografisali nesto sto bi moglo da se nadje na takmicenju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Jun 1, 2009 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Neki su plažu već videli ;D Samo se nadam da su i fotografisali nesto sto bi moglo da se nadje na takmicenju? Pa šta ćeš, mož' se nađe nešto valjda Mada imam bolju ideju na ovu temu ;D Ne mora sve da bude bukvalno tj. leto = more, kupaci, slauf, gole zenske itd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleTenere 49 Napisano Jun 1, 2009 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha XTZ 660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Posto leto nije ni pocelo, ni kalendarski ni ovako, bar danas nikako ne mozes reci da je u BGD leto... Ja sam poslao sliku iz 2008, pravo leto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...