Pedriic 1 Napisano Novembar 21, 2006 Svrati ponekad, 436 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan To sa sajtom bi bila dobra ideja da one koje to treba da interesuje interesuje' date=' ali posto pojedinim vozacima i na bilbord da stavis saobracajni znak on ce da uradi kako on misli da treba jer je on pametniji od tima saobracajnih inzenjera koji su danima projektovali tu raskrsnicu !!! Mozemo da probamo to sa sajtom!!! Evo ja se javljam da uradim web dizajn, a posle da vidimo za hosting!!![/quote'] Menja se to polako, veruj mi , nego ti nisi gledao dovoljno dugo(mlad si). Svaka inicijativa je dobra. Nego jesi li ti saznao ko nam se to valjao posavaltu na Vozdovcu i sta bi sa covekom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steki vozdovacracingteam 27 Napisano Novembar 22, 2006 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Ekaterinburg Rusija Motocikl: Iz jupiter 5, Ural k 750 custom Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam koje, cuo sam samo da nije sa Vozdovca i da motor nije na Bg tablice!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Draguljce 9 Napisano Decembar 2, 2006 U prolazu, 79 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da bi na tom potencijalnom sajtu trebalo objavljivati fotografije i podatke o vozilima koja su napravila prekrsaj! :idea: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Killer NS 0 Napisano Decembar 2, 2006 U prolazu, 53 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam kako se zove emisija jer nikad neobracam paznju na to ali znam da je da je neka novosadska tv stanica imala emisiju o automobilizmu u kojoj je jedan deo emisije posvecen motorasima.Tu je jedan od poznatih ,,starijih motorasa" objasnjavao na potrebu nosenja zastitne opreme i kako reagovati u odredjenim situacijama.Na zalost retko kad stignem da je navatam ali i ono sto sam odgledao zaista je bilo dobro memorisati negde u malom mozgu za nedaj boze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...