Jump to content

Moto Zajednica

Ljudi sta da radimo ??????????

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 101 postova
  • Motocikl: Iz jupiter 5, Ural k 750 custom

Pre 15 minuta vracajuci se od Beogradskog Dramskog Pozorista (isao sam da ispratim nase prijatelje forumase za Lepenski vir) na Plavom Mostu me je zamalo udario neki indijanac sa BMW-om kockicom jer je sa jedno 120-130 prosao na 5cm od mene, da bi ga kasnije video u Zaplenjskoj (Marinkova Bara) kako je presao na levu stranu i pokupio nekog lika na Choperu !!! Motor i kaciga leze na trotoaru, dosla je hitna pomoc, policija jos nije kada sam ja prosao!!! Bila je velika guzva (uska ulica, a njom ide i autobus) pa nisam mogao da stanem, i ne znam sta je sa motoristom !!! Motor je tresnuo na desnu stranu i to dobro ne znam o kom motoru se radi ali je tezak i zajeban za padanje!!! S obzirom da je kaciga na trotoaru predpostavljam da je nije nosio!!! Ljudi sta da radimo ??? Kako da dopremo do svesti budalama, kako da nas primete, svi voze u fazonu jaci sam ko te jebe ako hoces koci ako neces ne moras !!!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 159 postova

Prijavi policiji da te je lik za malo oborio.

Sudija ce biti stroziji prema indijancu, ako vidi da ima posla sa kamikazom.

Zato je najbolje prijaviti policiji SVAKI incident u saobracaju.

• Aktivirao se na času, 3277 postova
  • Motocikl: 1 Litar Honde
Ubuduce vozi sredinom trake.
UVEK UVEK UVEK vozite sredinom trake i èuvajte svoj mir i bezbednos'. Èim se udesniš, Srbenda te odma seèe, ne vidi, gura i ostali gegulski fazoni. Strogo sredinom trake (i kratež u bisage :twisted: ) !!!

• Svrati ponekad, 436 postova

Ja sam danas izmedju 11:00 i 11:30 na uglu Zaplanjske i Medakoviceve video tamnu Mazdu 626 i ispred nje oboren plavi trkaci motor. Na njemu je stajala crna kaciga(izgleda nedirnuto). Situacija cudno mirna, predpostavio sam da ili niko nije teze povredjen ili nema jedne strane, sad sam :( . Mislim da je to isto sto si i ti video jer sam prosao 2x za 15 minuta, ne kazu dzaba da je adrenalin najjaca droga(ala te uradio za 1km).

Nego zna li neko sta je stvarno bilo i kako su ljudi?

• Svrati ponekad, 309 postova
  • Motocikl: Piaggio Beverly 200

Hm...vozi sredinom trake...moram da dodam da i to nekad ne pomogne, jer se i tada desava da me prilikom obilazenja prodju za par cm. Ali gledam da se u tom trenutku sklonim u desno, pa da bude malo vise od par cm izmedju mene i kola.

• Drug član, 1465 postova

Pozdrav,

ne znam za ovu nesrecu ali pre neki dan:

NOVI SAD - 15.11.2006 - 21,55 U Srbobranu, u Ulici 19.oktobra broj 102, bicikl sa motorom "APN 4", kojim je upravljao Robert T.(25) udario u stub. Od zadobijenih povreda Robert T. je preminuo na licu mesta.

• Drug član, 1193 postova
  • Motocikl: Africa CRF1000L

Šta da radimo???

Pa jedinu logiènu i razumnu stvar. Da vaspitavamo našu decu tako da ne budu kao oni koje si opisivao. Bojim se da je kasno za obrazovanje odraslih, ali je pravo vreme da svojim primerom, bilo vožnje motora, kola, kamiona ili satelita, pokažemo onima koji æe tek da voze kako je lepo voziti polako po gradu, propustiti pešaka, klimnuti glavom motoristi, dozvoliti vozilu da se ukljuèi ispred tebe...

Zbog toga, nama ostaje da se èuvamo, a to šta da radimo - pa valjda veæ radimo...

najzli

• Braveheart, 705 postova
  • Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150.
Ubuduce vozi sredinom trake.

EE sine vozio sam i ja srednjom na brankovom lik me isece i leteo sam deset metara :x nema pravila vise u saobracaju

• Drug član, 2247 postova
  • Motocikl: Triumph Tiger 800xc

Uskladite brzinu uslovima saobraæaja na putu. Oba retrovizora, zakopèana kaciga, oèi i uši na ledjima....

Nekada je i prespora vožnja opasna kao i prebrza...

A dalje kako ti Bog da... Dobro radi, dobrom se nadaj...

• Drug član, 1249 postova
  • Motocikl: nekakvo motokros sokocalo

zato je bog motoru dao ubrzanje , p kad idesh sporo pazljivo i vidish da ce te strefi neko gaaaaaaaaaaaaaaas zviz hehehe ne stvarno treba zvat policiju za sve zivo kad vidite bilo kakav prkrshaja javljat tablice chak policiji i od hiljade poziva koje prime,ce da punku i da odreaguju kako tako, mi smo naord koji se ne buni osimm sebi u bradu, pa moze nekima biti shta god zele

:D

Ako bi svako prijavio svaki udes, ludaci koji STALNO krse zakon, kad zaglave kod sudije, bi bili strozije kaznjeni (jer bi im dosije bio pun prituzbi i kazni).

Rezultat bi bio bezbedniji saobracaj.

• Svrati ponekad, 139 postova

mozda zvuci malo debilozno al mislim da bi bilo ok ...stvarno ...malo da smorimo pandure ...

znaci za svaku "kriticnu" situaciju trebalo bi prijaviti ...mozda ih smori pa pokusaju malo drugacije da reaguju ...sto se saobracaja tice....

:wink:

• Drug član, 1249 postova
  • Motocikl: nekakvo motokros sokocalo

ja sam rekao tako uspijeva sigurno, josh uz to kazete ako vas pitaju kako da stalno zovete ,da ste clan udruzenja bajkera BJB i da vam je osnovni cilj rada sigurnost na putevima hehehehehe vrh ja odje kod mene zovem policiju svaki min ,ima da me ubije neko

• Zainteresovan, 528 postova
ja sam rekao tako uspijeva sigurno' date=' josh uz to kazete ako vas pitaju kako da stalno zovete ,da ste clan udruzenja bajkera BJB i da vam je osnovni cilj rada sigurnost na putevima hehehehehe vrh ja odje kod mene zovem policiju svaki min ,ima da me ubije neko[/quote']

Ma da i kako se ovde sve resava metodom manjeg otpora ima da 'zatvore' sajt pod izogovorom da njegovi su clanvoi BJB sajta udruzili da bi provocirali drzavne organe i da je to najvreovatnije delo neke stranke :) a Pabla ce nam corkiraju djura , Najlzi, Evil_Zo i... da dobiju uslovno a to sto ce na ulici nastaviti bahatost i ostalo nece ih dotaci

• U prolazu, 89 postova

Mozda bi smo trebali da se malo vise angazujemo na upoznavanju i upozoravanju javnosti .Ali kako-to je glavno pitanje,jer smo mi suvise mali(citaj slabi)za neku medijsku akciju.Imam jedan predlog.Mozda bi neko od moderatora pismom,mejlom trebao da se obrati uredniku neke poznate emisije koja se bavi saobracajem,automobilizmom.auto-moto sportom ili tako nesto(kao npr.SAT i sl.)i da predlog da se pokrene ta tema u emisiji.A mozda i da slicno ucine i ostali slicni forumi i moto klubovi(ukoliko ih neko poznaje,pa da predlozi i njima slicnu akciju).S obzirom na to sta se desava mozda bi na taj nacin i bilo uspeha.Jer cemo se nacekati do neke drzavne reakcije na takve dogadjaje.Napisite neku rec sta mislite o toj ideji.

• Svrati ponekad, 489 postova

pazi ima tu dosta foruma koi bi se ukljuchili u tu akciju... samo recite kad i gde... ne mislim na forum kao stranicu nego kao ljude tj chlanove koi bi podrzzali akciju...

• U prolazu, 89 postova

Nebitno je kad i gde a sto se tice clanova siguran sam da bismo na ovakvim i slicnim forumima nasli dobru podrsku za takvu ideju.Samo treba neko da nas povede tj. pokusa da napravi odredjeni kontakt sa urednicima TV emisija takvog tipa.Mozda neko nekog zna,a taj neko opet nekog i dodjemo do "coveka".A ako i ne tako,jedan pokusaj u vidu pisanja mejla ili pisma u cijem potpisu bi bilo par hiljada potpisnika sigurno nije mala stvar.Tako da moderatori,kao oni koji najbolje znaju kako "dise ovaj forum,a sigurno znaju i neke slicne njima mogu da se pozabave tim.

Najjeftinije/izvodljivije je napraviti sajt tipa www.sigurnostusaobracaju.com .

Cini se da bi se ovde skupilo volontera da to naprave/odrzavaju.

Pa posle rastrubiti na sve strane i nema da omane ;).

• Svrati ponekad, 101 postova
  • Motocikl: Iz jupiter 5, Ural k 750 custom

To sa sajtom bi bila dobra ideja da one koje to treba da interesuje interesuje, ali posto pojedinim vozacima i na bilbord da stavis saobracajni znak on ce da uradi kako on misli da treba jer je on pametniji od tima saobracajnih inzenjera koji su danima projektovali tu raskrsnicu !!! Mozemo da probamo to sa sajtom!!! Evo ja se javljam da uradim web dizajn, a posle da vidimo za hosting!!!

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja