Jump to content

Moto Zajednica

Poliranje farova od plastike

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 493 postova
  • Motocikl: strom 650 vs aprilia 650

... cekaj na prvoj je ispolirano jel da  :D     

super izgleda  jel radis sa krpom i pastom ili onim cupkom na brusilici

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 180 postova

ma samo je oprao far!!!  ;D ;D ;D

salim se,super izgleda! ja imam neku pastu za poliranje plexiglas,cinimi se da se zove XERAPOL! ja sam ispolirao vizir na motoru i super je ispalo!

• Drug član, 1022 postova
  • Motocikl: kawasaki

i koliko stoji vremenski tako ispolirani far turtle pastom ........................ovom pastom kojom ja radim moze  da traje do 6-7godina i duze tako mi je objasnio covek  u  Nemackoj gde sam kupio paste .Firma se bavi  prodajom profesionalnih pasta i cetki za poliranje  u visokom sjaju

• Svrati ponekad, 217 postova

E stvarno ne znam,to sam radio pre 2-3 meseca na pasatu i jos je dobro.A na tom A6 je radjeno prosle godine,farovi su bili za menjanje pa aj reko da probamo i nije lose ispalo.Odlozeno je menjanje farova za sada...

• Svrati ponekad, 240 postova

to sto ti je objasnio i kako ti je objasnio je totalna laz !!! ne moze vremenski da se nista garantuje posto iskljucivo zavisi od uslova u kojima se taj far nalazi-vozi !!!!

ako ga provozas po pescanom putu iza nekog drugog automobila nece trajati ni par sati !!! farovi izmedju ostalog matiraju od mikroostecenja nastalih pri voznji: prasina, kamencici, insekti....

...u prosecnoj svakodnevnoj upotrebi automobila ispoliran far traje par godina nezavisno od kvaliteta paste vec od kvaliteta uradjenog posla, znaci ako se vrati u fabricko stanje potpune prozirnosti mora da izdrzi par godina, aditivi u polir pastama -razne vrste zastitnih voskova imaju malog uticaja ali ne presudnog s obzirom da se za par meseci a uglavnom i krace u potpunosti skinu...

to sto ti je objasnio i kako ti je objasnio je totalna laz !!! ne moze vremenski da se nista garantuje posto iskljucivo zavisi od uslova u kojima se taj far nalazi-vozi !!!!

ako ga provozas po pescanom putu iza nekog drugog automobila nece trajati ni par sati !!! farovi izmedju ostalog matiraju od mikroostecenja nastalih pri voznji: prasina, kamencici, insekti....

...u prosecnoj svakodnevnoj upotrebi automobila ispoliran far traje par godina nezavisno od kvaliteta paste vec od kvaliteta uradjenog posla, znaci ako se vrati u fabricko stanje potpune prozirnosti mora da izdrzi par godina, aditivi u polir pastama -razne vrste zastitnih voskova imaju malog uticaja ali ne presudnog s obzirom da se za par meseci a uglavnom i krace u potpunosti skinu...

ako on laze mene onda i ja vas  a sto bi imao potrebe da laze koliko traje nov far na autu  a u pasti utrljavanjem stvara se sloj laka kao zastita  pasta je u kredi a nije tecna sa voskom imam jedan ispolirani branik koji stoji na suncu i kisi od februara meseca jos je kao da je juce poliran a videcamo koliko ce da traje

ovo su paste za odrzavanje poliranih delova kao sto imate za lakove na automobilu tako su ove paste za sve polirane metale i pasta za poliranu plastiku

post-5743-12879035608102_thumb.jpg

post-5743-12879035608176_thumb.jpg

• Skuteras, 3705 postova
  • Motocikl: T-Max 500

a u pasti utrljavanjem stvara se sloj laka kao zastita  pasta je u kredi a nije tecna sa voskom

Kako li se obrazuje taj zastitni film laka kad mora prilicno da se trlja tim cetkama da bi doslo do zeljenog efekta. Ne kazem da to ne radi, radi kao i vecina boljih politura, ali mislim da je to cista trgovacka prica

pa cak  i ostecenja spoljna mogu da se izvuku od 1-2mm ogrebotine  izderotine

2mm... neki farovi nisu ni debeli toliko skoro

[/quote                  ne znam na sta mislis..............

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja