md 3 Napisano Novembar 18, 2006 In memoriam, 69 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: GS850G Prijavi odgovor kao problematičan Pre neki dan u direktnom sudaru izmedju vozaca automobila i motocikla povredjeno je vise lica.Na motoru se vozilo dvoje koji su pri velikoj brzini (preko 150km/h) udarili u auto iz suprotnog prevca koji je preticao parkirani auto,ostavljen na sred trake.Motor je odleteo na trotoar gde je pokosio neke pesake.Momak i devojka sa motora su u jako kriticnom stanju sa veoma teskim povredama glave,grudnog kosa,unutrasnjih organa,kicme i ekstremiteta.Za sada samo znam da su jos uvek zivi i da zbog siline povreda nisu smeli biti prebaceni u BG.Od zastitne opreme nisu imali ama bas nista,mada u ovom slucaju tesko da bi im to pomoglo.Narode,pazite kako vozite,narocito u gradovima i urbanim sredinama gde jednostavno NEMA PRAVILA !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Novembar 18, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Znas li im imena?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Novembar 18, 2006 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan :cry: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2619 Napisano Novembar 18, 2006 Braveheart, 699 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan :shock: u jbttt Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 943 Napisano Novembar 18, 2006 Drug član, 1574 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Uzass... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hecky 5 Napisano Novembar 18, 2006 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: London Prijavi odgovor kao problematičan Od zastitne opreme nisu imali ama bas nista' date='mada u ovom slucaju tesko da bi im to pomoglo.Narode,pazite kako vozite,narocito u gradovima i urbanim sredinama gde jednostavno NEMA PRAVILA !!![/quote'] Pa da, nemojte voziti 150 u naseljenom mestu. Oprema bi im definitvno pomogla. Ako nista, bar bi vizir omogucio vozacu da VIDI KUDA VOZI (i predvidi razvoj situacije). Meni je na 100 neprijatno da gledam sa otklopljenom vizirom. Mogu samo zamisliti kako je na 150. Ja bih ovo okarakterisao kao neuspeo pokusaj samoubistva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssaallee 8 Napisano Novembar 18, 2006 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Bulldog 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam prosao nekoliko sati kasnije i trajao je jos uvek uvidjaj.Koliko sam mogao da vidim bila je neka nejked varijanta crne Yamahe (slabo poznajem sportske motore).Model koji preko rezervoara ima hromirane komponente! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
navigator 15 Napisano Novembar 18, 2006 U prolazu, 55 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Od zastitne opreme nisu imali ama bas nista' date='mada u ovom slucaju tesko da bi im to pomoglo.Narode,pazite kako vozite,narocito u gradovima i urbanim sredinama gde jednostavno NEMA PRAVILA !!![/quote'] Pa da, nemojte voziti 150 u naseljenom mestu. Oprema bi im definitvno pomogla. Ako nista, bar bi vizir omogucio vozacu da VIDI KUDA VOZI (i predvidi razvoj situacije). Meni je na 100 neprijatno da gledam sa otklopljenom vizirom. Mogu samo zamisliti kako je na 150. Ja bih ovo okarakterisao kao neuspeo pokusaj samoubistva. potpuno se slazem.... nemu da se pri toj brzini prilepila malo veca buba liku bi pukla glava.... vozite sa opremom i ne ludujte!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedriic 1 Napisano Novembar 18, 2006 Svrati ponekad, 436 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Polako i pametno!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Novembar 18, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Auuu jebo te, sve gore i gore... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
md 3 Napisano Novembar 19, 2006 In memoriam, 69 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: GS850G Prijavi odgovor kao problematičan Covek se zove Nesa a zenska Anica koju dobro poznajem.Danas je prebacena za BG i moze se desiti da pretekne,ali uz teske i dugotrajne posledice.Uzgred,ima desetogodisnjeg sincica..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Novembar 19, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan U je8em ti :shock: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enone 10 Napisano Novembar 19, 2006 Svrati ponekad, 489 postova Lokacija: Kraljevo<->Beograd Prijavi odgovor kao problematičan kad sam pichio u kv u petak... ishao kolima... kod ortakovog kaficca ne 'Champion'(onaj sa velikom svetleccom reklamom sa motorom)... primetih neki custom ili choper udaren sa strane... lezzi na podu a udaren od strane auta sa nekom prikolicom... nisam video tragove kochenja kao ni tragove kochenja... nadam se da je vozach ok... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Novembar 19, 2006 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Od zastitne opreme nisu imali ama bas nista' date='mada u ovom slucaju tesko da bi im to pomoglo.Narode,pazite kako vozite,narocito u gradovima i urbanim sredinama gde jednostavno NEMA PRAVILA !!![/quote'] Uh, vrlo opasna situacija i teške povrede. Nadam se da æe da promrdaju... Paaa, moja iskustva u padovima sa full opemom tvrde drugaèije... Dešava mi se da sednem na motor bez kacige, ne mogu da grešim dušu, pa u tim sluèajevima razvijem brzinu i do 40km/h do kioska za pljuge. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
md 3 Napisano Novembar 22, 2006 In memoriam, 69 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: GS850G Prijavi odgovor kao problematičan Zenska je premestena na VMA i trenutno stanje je: Prekljuce se probudila iz kome.Polomljena joj je vilica i prakticno nema nosa jer je isti osmirglala po asfaltu.Kicmena mozdina nije ostecena jer moze da pomeri prste na nogama mada postoji ostecenje 7-mog prsljena.Ugrusci krvi u plucima su sanirani(ako se tako moze reci) ali sada je dobila visoku temperaturu.Momak je ipak imao kacigu na glavi koja je prsla kao dinja pri susretu sa ivicnjakom.Pretrpeo je jaci potres mozga cije posledice trpi u posladnja dva dana.Za resto neznam.Zeni koju je pokosio motor na trotoaru polomljene su obe noge.Sto se tice motora cajger je zaglavio na 160 km/h.Dasa se ponudio da je "cas" odbaci do kuce jer je kasnila ne znam vec gde..... Ako vec vozite brzo,vozite tamo gde to mozete tj. tamo gde mozete da sacuvate sebe i druge Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Novembar 23, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan .Dasa se ponudio da je "cas" odbaci do kuce jer je kasnila ne znam vec gde..... :roll: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
md 3 Napisano Decembar 1, 2006 In memoriam, 69 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: GS850G Prijavi odgovor kao problematičan Danas smo ispratili devojku.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspirinikus 240 Napisano Decembar 1, 2006 Zainteresovan, 630 postova Lokacija: Nis Motocikl: crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde sad da cujem onog sto me zove radikalac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki TC 14 Napisano Decembar 1, 2006 Svrati ponekad, 308 postova Prijavi odgovor kao problematičan Danas smo ispratili devojku.... hoæeš reæi umrla je? :cry: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
md 3 Napisano Decembar 1, 2006 In memoriam, 69 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: GS850G Prijavi odgovor kao problematičan Da,nazalost.Umrla je u surovoj trci za boljim zivotom za sebe i svog sina.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki TC 14 Napisano Decembar 1, 2006 Svrati ponekad, 308 postova Prijavi odgovor kao problematičan kakav smor :cry: :cry: :cry: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Killer NS 0 Napisano Decembar 2, 2006 U prolazu, 53 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Nazalost jos jedan razlog za postovanje parole ,,ne brze od zivota.'' Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vecicrnogorac 48 Napisano Decembar 3, 2006 Zainteresovan, 681 postova Lokacija: Podgorica - MNE Motocikl: BMW S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan kako ne mogu da svatim ljude koji se kretenisu dok voze druge ljude. pa jebem ti sve... uzmi fino motor, pa 400 idi s njim ako mozes, ali sam i van naseljenog mjesta majku mu... uzeo je ribu, nije joj dao kacigu, vozio je 160 i ubio je... ako prezivi ni njemu nece valjat nista zivot poslije ovog saznanja. pih :evil: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedriic 1 Napisano Decembar 4, 2006 Svrati ponekad, 436 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan kako ne mogu da svatim ljude koji se kretenisu dok voze druge ljude. pa jebem ti sve... uzmi fino motor' date=' pa 400 idi s njim ako mozes, ali sam i van naseljenog mjesta majku mu...uzeo je ribu, nije joj dao kacigu, vozio je 160 i ubio je... ako prezivi ni njemu nece valjat nista zivot poslije ovog saznanja. pih :evil:[/quote'] A sta tek reci za onu jadnicu sa trotoara? Ova zena sto je poginula bar je mogla da izabere da zakasni i ne sedne na motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
md 3 Napisano Decembar 4, 2006 In memoriam, 69 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: GS850G Prijavi odgovor kao problematičan Momak je ziv i kod svoje kuce.Zena sa trotoara nece moci da zgazi na nogu jako dugo vremena jer ima dvostruki prelom potkolenice. ps.Sincic je ostao sam sa bakom.Deda je umro letos. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...