davidbgd74 1 Napisano Maj 29, 2009 U prolazu, 20 postova Lokacija: Beograd Motocikl: piaggio tourer 250 Prijavi odgovor kao problematičan Prvo da se izvinim ako je slicna tematika bila ali pregledao sam forum i nisam uspeo da nadjem nista slicno pa evo.. Sta je u pitanju?! Pa prosto. Kakvi su vasi utisci i ideje da se motor koji recimo na ovom sumpavom vremenu parkirate napolju pod nekim drvetom (u ovom slucaju LIPA) i posto lipa slinavi sav se motor ulipavio! Ima one sitne tacnike po njemu, znaci bljak! :'( to nisam ni primetio dok se dobo ne zagleda i sada je pitanje kako to da se ''ostrani'' a da se ne polira! :-\ Znaci varijnta voda itd ide tesko i ne daju bas vidljive i zadovoljavajuce rezultate (min 100% ostranjenje i vracanje sjaja i boje u perfektno stanje) Znaci dajte neke ideje i utiske kako ste VI to resavali ( i najbitnije USPELI da resite)! - ali u potpunosti! ;D tema malo specificna ali je dobro malo prodiskutovati sa kolezama! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zogu 45 Napisano Maj 29, 2009 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Samo topla voda pod pritiskom (perionica). Uspeva 100%, ali naravno ne moze posle jednog prskanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1290 Napisano Maj 29, 2009 Drug član, 1162 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan I moja iskusttva su ista OMV pumpa dva zetona 2x90 dinara i udri! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1240 Napisano Maj 29, 2009 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Kupi bio degradator za pranje motora. ima ga svaki renomirani proizvodjac ulja, maziva..... za motore. Nafajtas, tj poprskas, ostavis 2min i speres. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3290 Napisano Maj 30, 2009 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Prvo da se izvinim ako je slicna tematika bila ali pregledao sam forum i nisam uspeo da nadjem nista slicno pa evo.. Sta je u pitanju?! Pa prosto. Kakvi su vasi utisci i ideje da se motor koji recimo na ovom sumpavom vremenu parkirate napolju pod nekim drvetom (u ovom slucaju LIPA) i posto lipa slinavi sav se motor ulipavio! Ima one sitne tacnike po njemu, znaci bljak! :'( to nisam ni primetio dok se dobo ne zagleda i sada je pitanje kako to da se ''ostrani'' a da se ne polira! :-\ Znaci varijnta voda itd ide tesko i ne daju bas vidljive i zadovoljavajuce rezultate (min 100% ostranjenje i vracanje sjaja i boje u perfektno stanje) Znaci dajte neke ideje i utiske kako ste VI to resavali ( i najbitnije USPELI da resite)! - ali u potpunosti! ;D tema malo specificna ali je dobro malo prodiskutovati sa kolezama! Izvini za off, ali moram da te pitam... ;D Da li ti zivis u Radnickoj kod OMV pumpe? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1391 Napisano Maj 30, 2009 Ne silazi, 6311 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Smirglom ces je garant ukloniti... al' od hroma dal' ce ostati nesto, ne znam Salu na stranu, jesi li probao nekom blagom kiselinom, acetonom ili sl? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Maj 30, 2009 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan ako je ostao deblji sloj skini ga skalpelom,a ako je tanji vodena smirgla 1500 pa na gore i sa puno vode,kada se skine ispoliraj sa pastom za hrom...ako se brines uzmi najfiniju smirglu koju nadjes i kvasi sa puno vode i skini,ako se brines da ces ostetiti,probaj negde gde se nece videti ,sa donje strane recimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dalibor Adamov 0 Napisano Jun 14, 2009 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja skidao gumu sa cizme od jesenas i svoju kozu od pre dve i po godine skalpelom...k'o novo!!! samo polako i gledaj da ne pritisnes mnogo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Jun 15, 2009 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan Mene zanima kako skunuti otopljenu trenericu sa auspuha ;D.Znaci sve sam probao,benzinom...ma nista.Vec godinu dana stoji al dzaba...Znaci zapeklo i ruzno stoji na hromiranom auspuhu meni su se na deda mraz akciji istopile one pantalone i ostala je jedna velika crvena mrlja na auspuhu. znaci ribao, i ribao ali nista.. na kraju sam ga stavio isnad vatre(sporet) i ono se malo omeksalo pa skidao, i tako sat vremena, malo po malo i skoro sam sve skinuo. onda sam uzeo cif i vrelu vodu i ribao sa grubom stranom sundjera dok nisam skinuo sve. meni je uspelo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1240 Napisano Jun 15, 2009 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Kada ostane tanak sloj probajte sa purol pastom. Dosta je abrazivna, tako da skida a ne steti hrom. meni je uspelo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...