Andrej_Hotstepper 7141 Napisano Septembar 29, 2012 Drug član, 2988 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan De nada mi amigo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola.peric 1 Napisano Octobar 16, 2012 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja u vespu sipam mineralni dvotaktol od adeco 2% i motor radi savrseno a u menjac nisotec sae 30 menjac prebacuje savrseno i lako. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surb 66 Napisano April 29, 2013 Zainteresovan, 612 postova Motocikl: Suzuki GSX 750F; Yamaha TDR125R; Sprint GRIZZY 125 ; CZ 175 iz 1972 Prijavi odgovor kao problematičan KOje ulje ide u Sprint grizy 125. Ali ako moze kokretno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Maj 4, 2013 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citam temu ali ne nadjoh za kinroada 250-16 koje ulje preporucujete pa evo da pitam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velimirjevtic 470 Napisano Maj 7, 2013 Zainteresovan, 618 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre par dana sam postavio temu ulje za kinroada xt250-16 jer nisam video ovu ali mozda ovde i nadjem resenje, naime doslo je vreme da menjam ulje, predhodni vlasnik je koristio INA DELTA SILVER 5 AUTO GAS sae 20-50 od 2008 do kraja 2012 kad je motor dosao u moje vlasnistvo odlicno se pokazalo, mineralno ulje namenjeno za automobile koji imaju ugradjen plin, stvarno nisam znao zasto ali uz malo raspitivanja dosao sam do informacija da AUTOGAS ulje ima bolje podmazivanje od obicnog, jer sam auto gas iliti plin tako reci vise "isposti" motor pa mu je samim tim potrebno da se bolje podmazuje. E sad jedino me kopka to sto to ulje nema nikakve aditive za menjac, ali i izgleda da je dobavljac tog ulja prekinuo uvoz istog barem su mi isto rekli u dosta prodavnica u kojima sam trazio, do zamene ulja imam jos 200 km ali stvarno ne zelim niti da stedim na tome niti da cekam dok se ne pretvori u vodu, tako da ako neko ima neku sugestiju ili preporuku bio bih mu zahvalan. I da ne nabasah na ovo definitivno bi napravio zajeb jer sam sutra hteo da kupim 5100 motulovu polusintetiku, sad sam barem sveo izbor da treba da bude mineralno i vece gustine, jer kapiram da ce voznja letos po bgu biti katastrofalna Hvala i ziveli! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panick 83 Napisano Jun 10, 2013 U prolazu, 76 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo da ozivim temu. Hocu da sipam mineralno ulje u mog kineza iz opisa. Zanima me koje(brend, oznaka) i u kojim radnjama ima da se kupi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Jun 10, 2013 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Можеш да пробаш и уља за каминске или тракторске дизел моторе, која немају те силне адитиве са редукцију трења, каква имају она за аутомобилске моторе. Само нађеш да је оригинал и да је потребног вискозитета и решио си проблем. Браћа Кинези пишу да многи од рекордера у километражи користе управо та дизелска уља. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Jun 10, 2013 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako ga ne teras preko 7000 obrtaja moze, pisao je neko o tome da mineralna ulja preko 7000 obrtaja pene i gube svojstva. Po meni elf 20w50 4t je dobar izbor za to sto ti hoces proveri cenu na rsajtu Lav auta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladj 2 Napisano Avgust 16, 2013 U prolazu, 45 postova Lokacija: Cacak Motocikl: CHALLENGER 250V Prijavi odgovor kao problematičan Planiram zamenu ulja u Sprint Challenger-u. Da li je bolje polusinteticko ili mineralno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Avgust 16, 2013 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan po meni polusinteticko... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djurex 0 Napisano Februar 12, 2014 U prolazu, 1 post Lokacija: Serbia Motocikl: Bmw Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, može li mi iko pomoći oko ulja u Kinroad XT250. Treba da uzmem za koji dan taj motor i moram odmah da mu zamenim ulje, pa ne znam koje. Ovde sam čitao ima svakakvih predloga, ali želeo bih da mi neko konkretno kaže koje ulje i koliko ide, u upustvu piše 0,8L, ali to je nekako premalo ulja i menja se na svakih 1000km, i to mi je premalo.. Molim za malo pomoći Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7141 Napisano Februar 18, 2014 Drug član, 2988 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Si se snašao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Februar 18, 2014 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Gradacija ti pise na cepu, mada bi ja sipao 15w50 recimo Ipon (ni najskuplje ni najjeftinije) a ide valjda 1,7l nisad siguran, ima merac na cepu i valjda meris sa odvrnutim cepom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bez boja 2 Napisano Jul 30, 2017 U prolazu, 17 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Jinlun Prijavi odgovor kao problematičan Da osvezim temu "ubajatila se" Prosle godine menjao set lamela na sprint prince 125(jinlun) i iz izgorelog Massetronika (valjda mu to bese ime) za male pare i jos sam bio sam vazan, dobijen kutiju i na svakoj lamelici logo Honda pobeze od teme za ulja, svidela mi se slikica na Castrol Power1 4T 10W40, kuc kuc sve ide jos ko po loju (pogotovo nizbrdo) ma oce on i da razvuce sa tim novim lamelama i preko stotke (dobro ja nisam neka ljudina, msl. 78 kg+ bisage u kolima svasta, naucio od tate mehanicara, pa sve po 2 kljuca, selne, matice... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikilesje 34 Napisano Jun 6, 2019 U prolazu, 72 postova Lokacija: BG - PN Motocikl: JL 125 11 - Sprint Prince i Fuego Tekken - Peda Tek 250 Prijavi odgovor kao problematičan Šta mislite o ovom ulju za sprint princa 125? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlad77 29 Napisano Jun 10, 2019 Svrati ponekad, 99 postova Lokacija: Srem Prijavi odgovor kao problematičan Zar nema da proizvodjac motora preporuci? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikilesje 34 Napisano Jun 22, 2019 U prolazu, 72 postova Lokacija: BG - PN Motocikl: JL 125 11 - Sprint Prince i Fuego Tekken - Peda Tek 250 Prijavi odgovor kao problematičan u dokumentaciji koja je došla uz motor prilikom kupovine u novom sadu, u knjižici na engleskom piše 15W40, a u knjižici na srpskom 10w40. u međuvremenu sam sipao ovo ulje i utisci su sledeći: mašina se manje greje, nema ispadanja iz brzina (najviše ispadao iz 2.), lako i precizno upada u svaku brzinu. Za sada kako izgleda pun pogodak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brisel 1 Napisano Avgust 2, 2019 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koje ulje da sipam u Sprint Longjia Grido 49cc prešao 3000km, 9 godina star? Sintetika, polusintetika, nigde ne piše? U uputstvu kaže 2T ulje za vazdušno hlađene motore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Avgust 3, 2019 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja imam isti agregat na longija trevisu.U principu možeš bilo koje ali najbolje se pokazala polusintetika što novčano što onako.Imaš dosta na forumu o 2t ulju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brisel 1 Napisano Avgust 3, 2019 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan Najzad sam našao uputstvo, skoro je za moj skuter, moj je malo drugačiji, ali to je to, kaže sintetika "Use only Mobil1 Racing 2T same grade or higher". Uputstvo sam i ja okačio na . Sad, sintetika ili jeftinija polusintetika? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...