Jump to content

Moto Zajednica

F800 GS

Recommended Posts

• U prolazu, 3 postova
  • Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX "98

@sinisa66 Hvala ti na odgovoru! Evo još par pitanja i obećavam da ću prestati da te smaram :na_glavi:

Sem tog nultog, servisi koliko su česti i koliko uzimaju para za servis? Čuo sam da vole da venčavaju :dil: kad su u pitanju promene ulja filtera i ostalo... Što realno većina nas radi sama, a u obavezi smo da odvezemo kod ovlašćenog kada je u pitanju nova stvar. :grr:

Toliko od mene za sada, javljam se ponovo u temi ukoliko postanem vlasnik ove mašine.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 101 postova
  • Motocikl: Vespa px200, BMWF800GS
On 10/29/2024 at 7:00 PM, bajatg said:

@sinisa66 Hvala ti na odgovoru! Evo još par pitanja i obećavam da ću prestati da te smaram :na_glavi:

Sem tog nultog, servisi koliko su česti i koliko uzimaju para za servis? Čuo sam da vole da venčavaju :dil: kad su u pitanju promene ulja filtera i ostalo... Što realno većina nas radi sama, a u obavezi smo da odvezemo kod ovlašćenog kada je u pitanju nova stvar. :grr:

Toliko od mene za sada, javljam se ponovo u temi ukoliko postanem vlasnik ove mašine.

Servisi su na 10k ili godinu dana. Nisam platio nulti ali nacuo da su od 250-300e.Sad sve zavisi da li hoces da ispostujes garanciju koja je 5 god.ili sam u garazi ...

• Sviđa mi se 1
  • Hvala 1

• Svrati ponekad, 201 postova
  • Motocikl: F900 GSA

Ja sam bio na prvom servisu (1.000 km) pre 2 dana. Oni taj servis zovu BMW Running In Check.

16.112,00 din u Raduloviću NS.

Inače, potpuno je suludo (po meni) ispustiti garanciju od 5 godina, kolika je kod BMW-a.

• Sviđa mi se 1

• Svrati ponekad, 201 postova
  • Motocikl: F900 GSA
Pre 2 sati, sinisa66 je napisao:

Hvala kolega,zatamnjeni puig vizir.U delti su to imali i odlican je.

Hvala na odgovoru. Da li znaš da li je Touring ili Touring Plus?

Da li mogu da te zamolim da ga slikaš. Naravno, kad ti bude odgovaralo, kad budeš bio pored motora Pogotovo me intresuju donji krajnji delovi levo i desno, koliko su zavijeni prema unutra.

Ne mogu da procenim na slikama na sajtu.

• Drug član, 1632 postova
  • Motocikl: Honda NC750x

Bio da vidim, nisam hteo da uzmem na test. 

Svidja mi se, oseti se tezina na vrhu, vozio se po krugu tamo, podešavanje vesanja, svasta nesto od opreme ima, kao sto rekoh daleko je to za sad od mene, 

Kad dodje dan da se menja opet cu da razmislim, mozda bude i neki polovni. 

IMG_20241102_114035.thumb.jpg.9702791005285950f10a37e4997b450e.jpgIMG_20241102_114116.thumb.jpg.96a627129fde7cc688bfdbeaf5337b91.jpgIMG_20241102_114125.thumb.jpg.294b993862fc3ba740c77ff72333a27f.jpgIMG_20241102_114149.thumb.jpg.d56a90695ee053c7c07133e80f5db544.jpg

• Sviđa mi se 1

• U prolazu, 3 postova
  • Motocikl: Yamaha TDM 850 4TX "98

@RankoBg87 pa ti si išao da ga vidiš odmah posle mene. Ja sam išao ubio krug do Avale i nazad juče. Mogu ti reći da mi se sviđa upravljivost. Mnogo bolje se upravlja sa njim u poređenju sa mojim TDM-om. A bogami ima i mnogo više snage, iznenadio sam se obrtnim momentom. Evo mali snimak kako izgleda, i kako se čuje:

• Sviđa mi se 1

• Drug član, 1632 postova
  • Motocikl: Honda NC750x

Znaci ti si mu ispraznio rezervoar :lol2:

A nisam hteo da se vozim, znam da je drugacija voznja u odnosu na moj, 

Svidja mi se ovako kako izgleda, jos kad se stavi kres bar i maglenke odmah je jos lepsi i zajebaniji. 

Zvuk je u mestu super, upalio sam ga i pogledam da nije neki Akrapovic kad ono fabrika. 

Cackao sam modove, svidja mi se kad se spusti pa ko covek drzis noge a one lezece ne oseti :D

Jel mi se cini ili nema napred podesavanje vesanja da je to sve sto ima samo za pozadi? 

Promenio član RankoBg87
  • Haha 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja