wice 84 Napisano Maj 26, 2009 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan planiram da pravim lonac auspuha za hondu od inoxa pa sam mislio da ovde podelimo iskustva,koja nekom mogu koristiti,pocevsi od nabavke materijala,skica slika i slicno za suzuki sam radio grane 4u1 i prolazni lonac i super je ispalo,stim sto je lonac bio plolazni za prohromskom vunom,zvuk je bio ok ali je bio i tup, e sada za hondu bih radio nesto slicno,ali bih i da malo bude reskiji,pa me intresuje sta da radim,dali da radim sa komorama,ili da uradim jednu komoru sa vunom,jednu bes ili kako vec, dali ima negde da se kupi tankozidna cev fi 110 prohromska?imam deklove imam vune imam nesto cevi,ali mi je problem plast i perforirana prohrom cev.. mogu nabaviti aluminizirane cevi sa perforacijom,ali bih najradije uradio sve od prohroma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Maj 26, 2009 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Ima vec tema, ima i nekih resenja, pogledaj http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=99999999&topic=22511.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Maj 26, 2009 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan znam druze za tu temu,ali je to drugacija koncepcija motora....ovde sam vise mislio na lonce za r motore zujalice i sl.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Maj 27, 2009 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Pa ne znam, imaju i skice i slike, protocnih i komornih, ipak su to sve 4T motori. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Jun 9, 2009 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan hteo bih da lonac bude protocni ali da ima malo rezak zvuk,radio sam na suzani ali je imao vunu i bio je dosta tup.u svakom slucaju uvek mogu ubaciti db killer ako bude bucan previse,znaci kako da dobijem malo rezak zvuk.nemam ni jedan markirani lonac da pogledam.razmisljan o nekoliko modela pokusacu da skiciram ako budem znao kako. skica nije neka ali vidi se bar nesto prvi je bio na suzani,ima lep ali malo tup zvuk,nema bas puno reskosti..cevi su svuda perforirane i gde ima vune i gde nema...a ono crno je vuna P.S. dali neko zna koji je precnik cevi na ulasku u lonac na cbr 600?nije mi motor tu da izmerim,a koji je precnik cevi na grani gde je spoj sa cevi od lonca. hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Jun 10, 2009 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan niko nema neku ideju ili link? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Jun 10, 2009 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Svojevremeno sam razmisljao na istu temu ...Pa ako je od pomoci . Inace za 600ccm ne bi trebao ulaz za slip-on da bude manji od 45mm. Ako je veci odes u auspuh servis samo da ti razvuku ulaz na masini u dubini od cca 50mm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Jun 11, 2009 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan hvala druze,danima vec trazim neke slike na netu ali nista nisam mogao naci,pokusao sam sve moguce kljucne reci i nista .trebala mi je potvrda da je moje razmisljanje ok,ovo je neki slican sistem kao moj crtez br 1 pravicu za vikend verovatno,pa ako stignem da zavrsim za vikend,okacicu slike plast ce biti fi 120 duzinu cu odrediti na licu mesta,a perforirana cev ce biti fi 55mm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
J O V A N I C 1 Napisano Jun 11, 2009 U prolazu, 56 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan napravi ga kao ovaj na slici u boji. neces pogresiti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
J O V A N I C 1 Napisano Jun 11, 2009 U prolazu, 56 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan a kakav ce ti biti kraj topa? i ta pipa sto viri, doprinosi zvuku, mislim nece biti isto, ako ide direkt ravno iz cevi, ili ako je kraj savijen prema dole malo. a i lepse je kad je savijen. evo slika. http://www.collideascope.com.au/images/exhausts.jpg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 84 Napisano Jun 11, 2009 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan naravno bice kao slika u boji,i povijen izlaz,imace i db killer koji se moze skidati,samo posto trenutno nemam gde da varim prohrom,uradicu ga od aluminiziranog lima tako da ce biti crne boje ,ali ce plast biti oblozen prohromskim limom.znaci cev i danca crna a burence prohromsko.ima u mom potpisu link kako je to izgledalo na suzani Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Septembar 24, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bjbikers.com/smf/index.php?topic=42408.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dudip 6 Napisano Septembar 27, 2009 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: bgd Motocikl: Piaggio Skipper st125 Prijavi odgovor kao problematičan da li znate nekog ko pravi auspufe za motocikle i koja je cena po auspuhu(crkla su oba-yamaha xj 600).? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari vujadin 12 Napisano Septembar 28, 2009 Zainteresovan, 738 postova Lokacija: Severni pol Motocikl: MZ ETZ 250, Yamaha XT600, DL650 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Odlicne spuhe pravi Robert iz Ade, imas temu u http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=31010.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...