kivuz 161 Napisano Maj 26, 2009 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 thunderbolt Prijavi odgovor kao problematičan Jel imao neko iskustva sa ovim aparatom? Sta mislite o odnosu cena/kvalitet? Cena se krece oko 16.000 din. 10 megapixela, 5x opiticki zum... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Maj 28, 2009 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan sudeci po specifikacijama, kvalitetna izrada [metalno kuciste], osrednji kvalitet slika u odnosu na konkurenciju [nepotrebno pumpanje piksela...] i po meni jedina ozbiljna mana - pocetni ugao objektiva od 36mm sto bas i nije narocito siroko pogledaj radije canon ixus 870 is ili neki iz te kalse sa pocetnim uglom objektiva od 28mm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kivuz 161 Napisano Maj 28, 2009 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 thunderbolt Prijavi odgovor kao problematičan Eeee sad je kasno ja ga vec kupio ...vreme ce pokazati da li sam pogresio...ali s obzirom da nisam neki "profesionalac" verujem da ce me lepo sluziti...hvala na savetu u svakom slucaju...pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...