kameni 1 Napisano Maj 26, 2009 Svrati ponekad, 259 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW C400GT Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam svecice u cetvrtak da uradim redovan servis, ispostavilo se da su obe neispravne pa krenuo opet da kupim, al sam ovaj put prvo proverio cene. Cenovnik NGK DR9 EA u Novom Sadu je sledeci CULE AUTO - 380 dinara CUBI (Temerinska) - 280 dinara MASS COMPANY (Novosadski sajam) - 262 dinara U pitanju je ista svecica, pa ako nekome treba, sad imate cene , ne morate da se cimate. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano Maj 27, 2009 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan vish i u kle-a kao i kod mene... ako nekom znaci info u guevari su oko 320 dinarsona. poz! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1242 Napisano Maj 27, 2009 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Proverite samo zemlju porekla. Posto se sada rade i u Nemackoj i u Turskoj i u Japanu. Naravno zna se da treba da trazite Japance. Razlicite zemlje porekla sam vidjao i kod zvanicnih uvoznika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Floyd 920 Napisano Maj 28, 2009 Zainteresovan, 498 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Harley-Davidson SuperLow 1200T Prijavi odgovor kao problematičan Pit stop moto shop - 262.00 zemlja porekla - Japan Smederevo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kameni 1 Napisano Maj 28, 2009 Svrati ponekad, 259 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW C400GT Prijavi odgovor kao problematičan Ove sto valjaju u MASS-u , ove predhodne u CUBI-ju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Jul 30, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan A da li znate gde ih ima u BGDu ali sigurica, jer danas sam preorao Zemun i NBGD i mane štoni...sutra nekim poslom idem do Hrama Svetog Save pa alo tamo negde ima bilo bi dobro a razlika u ceni je nebitna ako su iz Đapona!! Ime radnje, adresa, br. fona...bilo šta!! Spasiba! NGK DR9EA 0.7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Jul 31, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Uspeo sam da ih pronađem u Auto-Sportu, Žička 18 na Vračaru a cena za uvoz iz Japana skoro 600d za par!! Blagodarim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan 81 Napisano Jul 31, 2009 Svrati ponekad, 99 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio MP3 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ali razlika izmedju stvarno ,,Made in Japan " i ostalih je drasticna u zivotnom veku svecice. Slucajno sam morao da menjam na novom RS125 svecicu jer je zamastila i kupio sam kod jednog od uvoznika 3kom i 2 su crkle u vremenskom inetervalu od 15km,trecu srecom nisam morao da probam posto mi je u medjuvremenu stigla Japanska i resen problem. Tako da ko moze da bira izmedju japanskih neka nema dileme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Jul 31, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da se ne razumemo baš najbolje...treba biti obazriv jer lako možeš nekoga dovesti u zabludu, recimo..neka mi neko objasni a šta sam ja sada kupio jer na kutiji je nalepnica na kojoj piše da je zemlja porekla Japan a uvoznik MASS COMPANY DOO BEOGRAD...na drugoj nalepnici a istoj kutiji stoji...proizvođač NGK SPARK PLUG GmbH Nemačka...uvoznik MASS COMPANI ...zemlja porekla (na pakovanju) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Swa 58 Napisano Avgust 1, 2009 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SV 650 Prijavi odgovor kao problematičan E, aj da ne otvaram novu temu da pitam ovde: u cemu je razlika izmedju DR8 EA i DR8 ES-L. U uputstvu za motor mi pise da treba da se koristi ova ES, ali mi je majstor stavio vec 2. put EA. Zanima me u cemu je razlika izmedju te dve.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tattoo021 34 Napisano Maj 24, 2010 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da se ne razumemo baš najbolje...treba biti obazriv jer lako možeš nekoga dovesti u zabludu, recimo..neka mi neko objasni a šta sam ja sada kupio jer na kutiji je nalepnica na kojoj piše da je zemlja porekla Japan a uvoznik MASS COMPANY DOO BEOGRAD...na drugoj nalepnici a istoj kutiji stoji...proizvođač NGK SPARK PLUG GmbH Nemačka...uvoznik MASS COMPANI ...zemlja porekla (na pakovanju) Tek sad sam video tvoj post pa ako te i dalje zanima da ti pojasnim. NGK svecice se proizvode na dva mesta u svetu tj. u Japanu i u Brazilu a u nemackoj je distributivni centar za evropu pa na deklaraciji stoji tako jer je uvezena odatle. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boqy 126 Napisano Maj 24, 2010 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Beograd Motocikl: 450MT Prijavi odgovor kao problematičan E, aj da ne otvaram novu temu da pitam ovde: u cemu je razlika izmedju DR8 EA i DR8 ES-L. U uputstvu za motor mi pise da treba da se koristi ova ES, ali mi je majstor stavio vec 2. put EA. Zanima me u cemu je razlika izmedju te dve.... Za Speeda ide kineska Torch D8RTC svecica, pa uzmes njen pandan. Torch NGK Denso D8RTC DR8EA X24ESR-U Inace Denso preporucuje X22ES-U, ciji NGK pandan je D7EA ES-L valjda znaci pola toplotne vrednosti, sto znaci da je izmedju 7 i 8. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tattoo021 34 Napisano Maj 25, 2010 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan DR8EA i DR8ESL su slicne fizicki, razlika ti je u tome sto ono "A" znaci da je specijalni dizajn centralne elektrode znaci da je ili zadebljana ili od drugog materijala. DR8ESL je svecica sa standardnom elektrodom od bakra i ono "L" ti je kao sto ti je Boqy rekao za pola toplotne vrednosti vise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...