BRACO 3356 Napisano Maj 24, 2009 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5498 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Kako brzo i lako ocistiti odjelo? Ako ima neka tema o ovome neka neko ubaci link , ja nisam nasao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4812 Napisano Maj 24, 2009 Ne silazi, 5568 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ako je u pitanju spoljni sloj jakne ili cega vec, postoje sprejevi i za ciscenje i za impregnaciju. Na etiketama pise da mogu da se peru do 30 stepeni, sa izvadjenim protektorima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3356 Napisano Maj 24, 2009 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5498 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Ok ali opet na shtrik i to.Mene zanima neka brzinska varijanta posto obicno kad se vratis sklonis to sve jer zena odmah zvrnda sto sam zakrcio hodnik a obicno sam umoran i necisti mi se ;D Onda klasika posto ne zapinjem za njega ja zaboravim i sve dok ne treba negdje krenuti i onda jbg kasno bude. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6459 Napisano Maj 24, 2009 Enduraš, 6407 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Brzinska varijanta kod mene izgleda tako sto okacim zakopcanu jaknu na civiluk, isprskam crevom, protrljam gde treba i pici. Posto ne propusta vodu nakvasi se samo spoljni sloj koji se brzo osusi u voznji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlade 1 Napisano Maj 24, 2009 Svrati ponekad, 166 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja moju IXS oprao u masini sa sve protektorima(mrzelo me da ih vadim, sto i nije nekakav problem nego je zajebancija vratiti ih) i sve je OK Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 274 Napisano Maj 25, 2009 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan Goretex se cisti sa specijalnim tecnostima za tu namenu. Ako operes sa obicnim praskom posle nekog vremena bice isto kao da nosis najlonski dzak na sebi, odnosno materijal ce izgubiti svoja svojstva. Jedno od najboljih sredstava za pranje goretexa pravi firma NIKWAX. Ako vec imas skupu i kvalitetnu jaknu onda je glupo da je pokvaris pranjem obicnim deterdzentom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2027 Napisano Maj 25, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Odavno objasnio Dane@ u ovoj temi: http://www.bjbikers.com/smf/index.php?topic=8823.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3356 Napisano Maj 25, 2009 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5498 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Odavno objasnio Dane@ u ovoj temi: http://www.bjbikers.com/smf/index.php?topic=8823.0 Ok ali opet na shtrik i to.Mene zanima neka brzinska varijanta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radja 8 Napisano Maj 30, 2009 U prolazu, 54 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Brzinska varijanta: Uzmes onu ribacu cetkicu i malo nakvasis, pa sa njom skines komarce i ostale gamadi sto ti se nafataju na jakni. Ja tako radim posle svake voznje, tj, uvece i uvek je jakna kao nova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3356 Napisano Maj 30, 2009 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5498 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Brzinska varijanta: Uzmes onu ribacu cetkicu i malo nakvasis, pa sa njom skines komarce i ostale gamadi sto ti se nafataju na jakni. Ja tako radim posle svake voznje, tj, uvece i uvek je jakna kao nova. He , pa to je izgleda i jedina metoda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...