KAWASAKI ZR 500 A 511 Napisano Maj 24, 2009 Vespa Servis Beograd, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET-4 Prijavi odgovor kao problematičan moto zurka ,najludja na balkanu,Smoljinac 2009. 29,30,31. Maj petak 17h docek gostiju 21h zabavni program dj+go go igracice subota 12h otvaranje kampa 14h rucak meny-gulas,riblja corba,pasulj,pecenje 16h show program takmicenje sa puno iznenadjenja i nagrada 21h ziva rok svirka go go igracice promoterke striptizete nedelja 10h dorucak kud koji mili moji info 064/26-05-866 ovo je doslovce prepisano sa flajera koji je deljen u Jagodini... ide li ko.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAWASAKI ZR 500 A 511 Napisano Maj 31, 2009 Vespa Servis Beograd, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET-4 Prijavi odgovor kao problematičan kao i sve za vikend ni ovde vreme nije islo na ruku organizatoru...u petak kisa...subota ujutru suvo ali oblacno oko 11h kosa, pa sunce pa kisa pa sunce...oko 16h se razvedrilo i tako je ostalo do uvece... organizatorima i Jovi posebno svaka cast...tako malo mesto a potrudili su se bas iz sve snage... Klopa 3 vrte pasulj,cini mi se i gulas i pecenje naravno...hleb sveze male pogace,naravno ko je hteo bilo je i rostilja ali cene ne znam znam da je vesalica bila 200 din... zao mi je sto je vreme bilo takvo pa dosta ljudi je koji su krenuli na zurku uhvatila kisa...ali sta je tu je...druzenje nije izostalo... Jovo tebi jos jednom svaka cast a sto se organizacije tice skolski primer... Pozdrav Dejan-Beograd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...