Dzoni83 0 Napisano Jun 5, 2009 Svrati ponekad, 129 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 600F2 Prijavi odgovor kao problematičan Ima blatobran samo napravljen da se nevidi, u ramu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
riderlady 2 Napisano Jun 19, 2009 U prolazu, 34 postova Lokacija: Čačak Prijavi odgovor kao problematičan Brrrrm : Sliku koju si stavio ULICA SRPSKIH ROKERA je poklon Mančulincima za godišnjicu kluba 2008.god. od mog dečka i mene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Jun 27, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Film je gotov i poneću da sutra u Svilajnac pa neka ide dalje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2664 Napisano Jun 27, 2009 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Film je gotov i poneću da sutra u Svilajnac pa neka ide dalje... Jeeeeeeeeee, bravo! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
riderlady 2 Napisano Jun 29, 2009 U prolazu, 34 postova Lokacija: Čačak Prijavi odgovor kao problematičan Film je gotov i poneću da sutra u Svilajnac pa neka ide dalje... Jeeeeeeeeee, bravo! ;D Ja se nadam da ću dobiti taj snimak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Jun 29, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Film je gotov i poneću da sutra u Svilajnac pa neka ide dalje... Jeeeeeeeeee, bravo! ;D Ja se nadam da ću dobiti taj snimak Naravno. Treba da vidimo kako će da se umnožava i distribuira taj snimak da ne bi teret pao na jednog, ko god to bio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
riderlady 2 Napisano Jun 29, 2009 U prolazu, 34 postova Lokacija: Čačak Prijavi odgovor kao problematičan Film je gotov i poneću da sutra u Svilajnac pa neka ide dalje... Jeeeeeeeeee, bravo! ;D Ja se nadam da ću dobiti taj snimak Naravno. Treba da vidimo kako će da se umnožava i distribuira taj snimak da ne bi teret pao na jednog, ko god to bio. Pa evo neka Vojo032 ostavi CD u Mančulu kod Srfe ili onog drugog konobara ali neka naglasi (napiše) da je za Bojanu-Varjak jer će da zaborave, a ja ću onda da prerežem i njima i meni a taj ću da vratim Vuju, nije problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2664 Napisano Jun 29, 2009 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Moze, nama treba samo jedan primerak, pa cemo da ga umnozavamo. Verujem da ce se Lale (drumska lisica) pre videti sa Vujom i da njemu nece biti tesko da to uradi za Manculu i ostale Cacane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
riderlady 2 Napisano Jun 29, 2009 U prolazu, 34 postova Lokacija: Čačak Prijavi odgovor kao problematičan Eto mi Čačani se lako dogovorimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jun 29, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Naravno, cim budem isao za Cacak, dogovoricu se sa Vujom, svratiti kod njega po disk, i ocas posla je u Cacku ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Jul 24, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Kopiju fima sam ostavio u Svilajncu i neznam kod koga je tačno. Nije mi cilj da se ogradim ili skidam odgovornost sa sebe, voleo bih da film dođe do svih koji to žele pa bi od već napravljene kopije i originala koji je kod mene trebalo umnožavati dalje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Jul 25, 2009 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Па аплоудуј то негде и видеће много више људи него да се режу и шаљу дискови. Е сад, ако је материјал заузео неколико гигабајта... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...