uff 13 Napisano Jul 31, 2009 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan a jos teze da se nadje vaga ;D i to sa jednom rukom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17695 Napisano Jul 31, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan a jos teze da se nadje vaga ;D i to sa jednom rukom Ovo je prava fotografija za SSTRUJU. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Jul 31, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Hahahaha! Car je ovaj na biciklu.... Ja moje FILA više gotovo da nemam ... Pojeo ih pas pre koji dan... ;D No, ništa zato... pun subotički buvljak papuča Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalina 50 Napisano Jul 31, 2009 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Hahahaha! Car je ovaj na biciklu.... Ja moje FILA više gotovo da nemam ... Pojeo ih pas pre koji dan... ;D No, ništa zato... pun subotički buvljak papuča ...a zatim puna Srbija papucara na motorima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Jul 31, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan za voznju jednom rukom. zbog rizika treba i ozbiljnija oprema, pa je ovde u sandalama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Jul 31, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan kad smo kod zadnjeg, nadjite mi nekog ko se ovako zadovoljno smeje na dva tocka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Jul 31, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan kad smo kod zadnjeg, nadjite mi nekog ko se ovako zadovoljno smeje na dva tocka. Zadovoljan je, jer mu je žena upravo javila da ga kući čekaju nove papuče... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Jul 31, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan za voznju jednom rukom. zbog rizika treba i ozbiljnija oprema, pa je ovde u sandalama. Ovo je zadnjak! Ko ne veruje nek proba,... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Jul 31, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Farbachu, gde si slikao ovog heroja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jamana 43 Napisano Jul 31, 2009 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Cagiva Canyon Jamana 600 TT Prijavi odgovor kao problematičan Farbachu, gde si slikao ovog heroja? Na auto putu,negde kod Mitrovice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Jul 31, 2009 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan lik je profi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Jul 31, 2009 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan a ume i da ga pretera ;D zbog koznih papuca jbg nisu fila Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mjoe 60 Napisano Jul 31, 2009 Svrati ponekad, 230 postova Lokacija: NBG Motocikl: CB 600 F Prijavi odgovor kao problematičan Kako ga dize na zadnji sa ovim prenosom. Ja, kada sam kao klinac dizao moj mountain bike, obicno sam stavljao na 1:1. Svaka cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Avgust 1, 2009 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan obavezna oprema za suvozacice na R-ovima od vozaca "papucara" ;D i to u raznim bojama - da se pogodi sa motorom - ipak je ona zensko pa mora da pazi sta nosi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savke 643 Napisano Avgust 8, 2009 Svrati ponekad, 404 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Honda CBR 900rr Prijavi odgovor kao problematičan Tu su dva para,za svaki slucaj! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Avgust 8, 2009 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan lik je profi Eto!! U suprotnom kreće se! Zar je ondak čudno, odakle toliko nesreća?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Avgust 8, 2009 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Tu su dva para,za svaki slucaj! ;D ;D i za suvozacicu sa silikonima par? ali moras da predjes na R Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1302 Napisano Avgust 8, 2009 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Nešto veliki broj za suvozačicu! Jedino ako... :o :o :o ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Avgust 8, 2009 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nešto veliki broj za suvozačicu! Jedino ako... :o :o :o ;D mora da je to u pitanju... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savke 643 Napisano Avgust 9, 2009 Svrati ponekad, 404 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Honda CBR 900rr Prijavi odgovor kao problematičan ;D oba para su moja!Bas bi bilo gadno da mi je tolika suvozacica! :o ;D a i,ti najveci brojevi stizu samo po kojii par,tako da kada kupujem uzmem odmah vise komada! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Avgust 9, 2009 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan nemoj sad da se vadis.. ako su to tvoje onda izgledas smesno na toj bicikli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
savke 643 Napisano Avgust 9, 2009 Svrati ponekad, 404 postova Lokacija: Novi Becej Motocikl: Honda CBR 900rr Prijavi odgovor kao problematičan jbg,sta da radim kad imam malo vece stopalo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Avgust 9, 2009 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Evo da su farbaca slikali pod boljim uglom videlo bi se ovako nesto al se onda ne vide fila papuce ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1302 Napisano Avgust 9, 2009 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Svašta čoveku padne na pamet! :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Avgust 9, 2009 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan a evo i papuca original fila samo nisu za nase trziste pa su napisali na nekom drugom jeziku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...