sslobaa 0 Napisano Maj 21, 2009 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan U sklopu promocije svetske turneje Red Bull X Fighters, Beograd će pored ostalih svetskih prestonica biti domaćin ovog svetski poznatog dešavanja. Skokovi motorom od 20 metara - back flip, rock solld, superman seatgrab, scorpion, hart attack posetioci će moći da vide uživo! Uz 5 velikih takmičarskih arena ( Meksiko – već održano; Calgary, Fort Worth, Madrid i London ) X-Fighters u kalendaru imaju i 13 promo-nastupa na tri kontinenta u periodu od sedam meseci. Exhibition Tour počeo je u Egiptu, ispred piramida u Gizi desetine hiljada znatiželjnika divilo se svetskom čudu 21. veka. Prve klasične evropske skokove četvorica iskusnih međunarodnih majstora izveće na našem podneblju – turneja počinje u Beogradu 31. maja, prebacuje se u Sarajevo 3. juna, u Zagreb stiže 6. juna, a završava u Ljubljani 9. juna. U tih deset dana miris oktana, buka krosera, blještavilo akcije i adrenalinskih skokova kružiće našim najpoznatijim trgovima i ulicama. Ako propustite navedene predstave – moraćete otići do Kazahstana, Hong Konga ili Indije u nastavku turneje ! Ulaz je slobodan u sva četiri grada, a užitak je zagarantovan. Vise detalja na www.redbull.rs Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 542 Napisano Maj 21, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan taman posle moto kros takmicenja u pancevu da se zacini vece ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Maj 21, 2009 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan E nazdravlje. Uvjek je lijepo cuti ovakve vijesti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VuleTigar 140 Napisano Maj 21, 2009 Mistik, 297 postova Lokacija: Beograd-Konjarnik Motocikl: Honda CBF1000A 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Rezervisana Nedelja ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3232 Napisano Maj 22, 2009 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Rezervisana Nedelja ;D To je ponedeljak, vidimo se... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VuleTigar 140 Napisano Maj 22, 2009 Mistik, 297 postova Lokacija: Beograd-Konjarnik Motocikl: Honda CBF1000A 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj ponovo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3232 Napisano Maj 22, 2009 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Dobre ribe, daj jos malo da mi otvoris oci. Sorry, ja sam napravio gresku. Tako je to kada kucas po forumu u 4h ujutru. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 542 Napisano Maj 28, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan jel zna neko gde se tacno ovo odrzava u beogradu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Maj 29, 2009 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan jel zna neko gde se tacno ovo odrzava u beogradu http://www.redbull.rs/#page=ArticlePage.1241536275820-1424044012 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GovedoNs 9 Napisano Maj 30, 2009 U prolazu, 11 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLR 650 Prijavi odgovor kao problematičan jel to blizu zeleznicke stanice? kako najbrzhe stici do mesta desavanja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 542 Napisano Maj 30, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan ma to je pocetak bulevara revolucije skupstina sa dva konja u parku je skupstina grada gde docekujemo reprezentavtivce kad donesu zlato . najrze preko brankovog mosta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GovedoNs 9 Napisano Maj 30, 2009 U prolazu, 11 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLR 650 Prijavi odgovor kao problematičan sori na smaranju ali posto ja dolazim iz ns-a pa neki idiot friendly guide od zeleznicke bi dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikus 17 Napisano Maj 30, 2009 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: BGD Motocikl: MTS 1200s DVT Prijavi odgovor kao problematičan jel ide neko motorom i gde planira da ga ostavi, ako ide naravno ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Maj 31, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Motor je najzgodnije ostaviti negde iza gkavne poste ili oko crkve Svetog Marka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Maj 31, 2009 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna koliko ovo otprilike traje? I ima li nedje neki program sta tacno se tu desava? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikus 17 Napisano Maj 31, 2009 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: BGD Motocikl: MTS 1200s DVT Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna koliko ovo otprilike traje? I ima li nedje neki program sta tacno se tu desava? rekli su da su okolne ulice zatvorene od 10 do 22h Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Maj 31, 2009 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Danas je jedan od tih ludaka i neki cika organizator bili na Avali, rekli su da ce svaki takmicar skakati po otprilike 20 minuta i da ce ukupno trajati oko 2 sata. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Maj 31, 2009 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Danas je jedan od tih ludaka i neki cika organizator bili na Avali, rekli su da ce svaki takmicar skakati po otprilike 20 minuta i da ce ukupno trajati oko 2 sata. Odlicno, to mi odgovara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Maj 31, 2009 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan I? Da li je bio neko? Probao sam malo da gledam sa live cam-a sa Trga Nikole Pašića ali se nije videlo od reklame na zgradi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Maj 31, 2009 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan A cekam Lazara, rekao je da ce da ide, sto dalje implicira da ce biti jedno 168 Gb slicica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Maj 31, 2009 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan A cekam Lazara, rekao je da ce da ide, sto dalje implicira da ce biti jedno 168 Gb slicica. Upravo ih smanjujem, ima ih cudo, a bio sam i na bas dobroj poziciji Stizu za poola sata max Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Maj 31, 2009 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan nema veze, uzeo sam brži net... sad mi je DL 512 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Maj 31, 2009 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan nema veze, uzeo sam brži net... sad mi je DL 512 Vec sam zavrsio Evo linka ka GALERIJI: http://s476.photobucket.com/albums/rr127/Evil_Zo/Red%20Bull%20X-Fighters%202009/?albumview=slideshow Kliknite na link, zavalite se, pritisnite F11 i uzivajte A izvuci cu malo kasnije najbolje u jednom postu za one koje mrzi da gledaju svih sedamdeset Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Maj 31, 2009 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan HM, nemaš nijednu u gro planu, da se vidi odskok, doskog, visina i daljina skoka??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Maj 31, 2009 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Nemam, nosio sam samo tele objektiv i sa moje pozicijie se nije od glava posjetilaca ni vidio ni odskok ni doskok. Ali sam siguran da ce neko postaviti to sto te zanima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...