Komsa 1831 Napisano Octobar 1, 2009 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Naravno, sve je u pokretu i naše, ništa profi ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Octobar 1, 2009 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Još nekoliko, neću puno da vas ne zamaram Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZZ 424 Napisano Octobar 2, 2009 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Luzern Motocikl: Kawasaki VN800A Prijavi odgovor kao problematičan Lele shto sam zajeban Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1751 Napisano Octobar 2, 2009 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Vala baš ! Još samo da ti je i motor crn ... Farbaj to odma, mlogo je brate ljubičast ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZZ 424 Napisano Octobar 2, 2009 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Luzern Motocikl: Kawasaki VN800A Prijavi odgovor kao problematičan Vala baš ! Još samo da ti je i motor crn ... Farbaj to odma, mlogo je brate ljubičast ! E da znash da je ljubichasta 7T Mada ja sam daltonista pa mi ne smeta ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2792 Napisano Octobar 4, 2009 Drug član, 2736 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan SREMSKA ALKA 2009. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Octobar 4, 2009 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan vid' vid' male na ST-u, kontrola totale (sad mi fali onaj smajli sto aplaudira) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2792 Napisano Octobar 4, 2009 Drug član, 2736 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan vid' vid' male na ST-u, kontrola totale (sad mi fali onaj smajli sto aplaudira) Kad je tata stari mačak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Octobar 4, 2009 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Octobar 5, 2009 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Nije baš sa motora, ali je u pokretu i dobra je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano Octobar 7, 2009 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan By jimmy31, shot with FinePix S6500fd at 2009-10-07 By jimmy31, shot with FinePix S6500fd at 2009-10-07 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Octobar 7, 2009 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan A morao si da je overis jel da? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Octobar 8, 2009 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Mislis, morali smO... da je overimo ! Za divno cudo ne otpadose koferi. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1885 Napisano Octobar 9, 2009 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Kad je tata stari mačak. O ovom liku mi je pricao Capo kad smo bili na Zlatiboru na moto skupu. Kaze on ovo u krivinu obara koliko moze i kad vise ne moze on u manju i u slajd. Tera, kaze, bas dobro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2792 Napisano Octobar 9, 2009 Drug član, 2736 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Kad je tata stari mačak. O ovom liku mi je pricao Capo kad smo bili na Zlatiboru na moto skupu. Kaze on ovo u krivinu obara koliko moze i kad vise ne moze on u manju i u slajd. Tera, kaze, bas dobro I zato nam je predsednik kluba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Octobar 10, 2009 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Kad je tata stari mačak. O ovom liku mi je pricao Capo kad smo bili na Zlatiboru na moto skupu. Kaze on ovo u krivinu obara koliko moze i kad vise ne moze on u manju i u slajd. Tera, kaze, bas dobro I zato nam je predsednik kluba. Vi svi u klubu izgleda nemate ziroskop na motociklu! :D Evo jedna moja friska, danasnja: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2792 Napisano Octobar 11, 2009 Drug član, 2736 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za Makija, u nedelju smo se upoznali na Miseluku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Octobar 11, 2009 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za Makija, u nedelju smo se upoznali na Miseluku. Samo sto je bila subota... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Octobar 11, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoe 130 Napisano Octobar 11, 2009 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan evo je moja malenkost Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Octobar 20, 2009 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan slike napravio robi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Njegova klinceza 183 Napisano Octobar 20, 2009 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja ZX250R Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1470 Napisano Octobar 20, 2009 Drug član, 836 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Motoras, gde su napravljene ove fotografije, bas mi se svidjaju predeli kroz koje ste prosli, pogotovu ovaj na prvoj fotki... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan x 69 Napisano Octobar 23, 2009 Zainteresovan, 560 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo nekoliko mojih... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Octobar 23, 2009 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan Motoras, gde su napravljene ove fotografije, bas mi se svidjaju predeli kroz koje ste prosli, pogotovu ovaj na prvoj fotki... prva slika je napravljena u Crnoj Gori na putu do reke i najuzeg kanjona u Evropi Komarnice,druga u blizini rodnog mesta Petra Petrovica NJegosa sela NJegusi,a ostale negde na Romani Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...