Mikulanac 7910 Napisano Maj 22, 2009 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Prezentacija obavezna . Vezite ga za noge konopcem , dajte mu jedan njegov komunikator ili sta vec i polako ga spustate naglavacke niz most Slobode , cisto da se uverite koliki je domet stanice . Aleksandra , milsim da je prevara preblaga rec za postupak tog skota . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zema 226 Napisano Maj 22, 2009 Svrati ponekad, 428 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan Odlican mali elektronski uredjaj,namenjen audio komunikaciji vozaca i suvozaca motorcikla!Philips-ova elektronika od slusnih aparata!Neverovatno cist i jak audio signal u slusalici!!!Kompletna servisna podrska obezbedjena!!! Cena: (EUR) 60 Kontakt: elektronac 0613168489 Grad: NOVI SAD E-mail: struja@neobee.net Evo aktivnog oglasa covek i dalje prodaje.Samo je spustio cenu Nije spustio cenu nego mu je to drugi aparat za vezu izmedju vozaca i suvozaca povezan kablovima. Moj je za vezu izmedju dva motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Maj 22, 2009 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hahaha, da odrzi prezentaciju, genijalno! Ja se prijavljujem za prvi red, obavezno! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OverLord 328 Napisano Maj 22, 2009 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: KTM 1290 Super Adventure R, KTM 950 Adventure, KTM 300 EXC, Yamaha XT1200ZE Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan interesantno da mu se mail i broj telefona razlikuju na ova dva oglasa verovatno da zavara trag ccc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Maj 22, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Kako se odlucite, mi smo i onako u NS-u... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14721 Napisano Maj 22, 2009 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan Dobro jel idemo u NS ili ne idemo ? to neka odluci prevareni drug clan, u svakom slucaju imace podrsku, nadam se da znate da "lepa rec...". sto znaci nema nasilja jednostavno lociramo gospodina i napravimo povracaj novca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnogorac 0 Napisano Maj 22, 2009 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan tu je i crnogorski lobi samo dodji do NS imamo i mi ljude u policiji, najebace on sa dvije strane i od nas bajkera iod policije!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Maj 22, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Jel neko spomenuo policiju > ima nas ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zema 226 Napisano Maj 22, 2009 Svrati ponekad, 428 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drugari na zelji da pomognete, videcemo jos diplomatskim sredstvima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnogorac 0 Napisano Maj 22, 2009 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan TO TE JE NEKO ZEZNUO ZBOG NKA STO SE PREDSTVLJAS U ZENSKOM RODU ;D ;D ;D :P :P :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HoochieMan 30 Napisano Maj 22, 2009 Svrati ponekad, 413 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se prijavljujem za prvi red, obavezno! Zelenko Zelenko Zelenko Je li bre, a kako mi ostali da od tebe vidimo to čudo tehnike? Kolko se sećam, ti uglavnom zakloniš i sunce kad se pojaviš, ako se nisi nekako smanjio u međuvremenu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 498 Napisano Maj 22, 2009 Zainteresovan, 455 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan pa nece valjda da gasi oglas sad kad ga je krenulo? ulozi 10 zaradi 50 tih 5 % mu je bas lepo :D a ovde ima 6500 registrovanih, po njemu majmuna, pa ako svaki 100-ti nasedne eto lepe kintice. nego da mi lepo organizujemo okupljanje u NS pa pozovemo coveka da odrzi prezentaciju. A jel mogu ja da budem manipulator konopca? Pun mi je više kufer jajara i sitnih prevaranata, ima ih ko pleve! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Maj 22, 2009 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Meni ne daju da sparingujem na treningu,u igri sam i ja :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 963 Napisano Maj 22, 2009 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Manipulator konopca!!!! Kralju! Ja sam ipak za pravna sredstva, visse i duzze ce da ga boli.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Maj 23, 2009 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Manipulator konopca!!!! Kralju! Ja sam ipak za pravna sredstva, visse i duzze ce da ga boli.. Ma nisi ti dobro razumeo Endurac . Prezentacija komunikatora ili strucno nazvano manipulacija konopca ide uporedo sa pravnim postupkom. Znaci covek dobije poziv za sud mi ga odvezemo i kad zavrsi tamo opet na most . Ipak treba par meseci da bi se utvrdio realni domet toki vokija koji je uvalio "nasoj Aleksandri" ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14721 Napisano Jun 2, 2009 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan kad budes raspolozen za voznju do NS javi, mi smo i ovako jednom nedeljno tamo, taman da upoznas apostole. nije problem da se prosetamo do gospodina, naravno ne najavljeni (da mu se ne razboli tetka u zanzibaru pa da mora da ode bas taj dan), mislim da cemo resiti problem veoma lako. pistoljem i lepom reci, mozete postici mnogo vise, nego samo lepom recju. A.C. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Jun 2, 2009 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Tu smo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zema 226 Napisano Jun 2, 2009 Svrati ponekad, 428 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da bi bilo posteno da vrati pare,normalno posle prijateljskog ubedjivanja. Od tih 140 eura verovatno ce trebati da se doda neka kinta pa da se provedemo ko ljudi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivicat13 48 Napisano Jun 2, 2009 Zainteresovan, 712 postova Lokacija: Bliski istok Motocikl: cbr900rr Prijavi odgovor kao problematičan Zemo, tebi ce biti jeftinije da nista ne dirate. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zema 226 Napisano Jun 2, 2009 Svrati ponekad, 428 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan Ma nije sve u lovi,mrzim kulove i sitne prevarante. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmajcic 11 Napisano Jun 8, 2009 U prolazu, 64 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda VT 600 Shadow Kymco People S 200i Prijavi odgovor kao problematičan Tri strane pisanija. I na kraju.... Izgleda da ce se i ovaj put prevarant izvuci nekaznjeno. Tuga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14721 Napisano Jun 8, 2009 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan ja cekam da se aleksandra javi. da ne bude ko kad prevedes preko ulice bakutu koja nije ni htela preko nego se nesto zamislila ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Jun 8, 2009 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ja cekam da se aleksandra javi. da ne bude ko kad prevedes preko ulice bakutu koja nije ni htela preko nego se nesto zamislila ;D ;D ;D Bravo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fuego 6 Napisano Jun 8, 2009 U prolazu, 7 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Nemojte mene da zaboravite ako budete isli... Lencugo znas gde sam... Za takve akcije sam uvez ZA... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14721 Napisano Jun 10, 2009 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan Nemojte mene da zaboravite ako budete isli... Lencugo znas gde sam... Za takve akcije sam uvez ZA... naravno, malo ubija toplota ovih dana pa nam se aleksandra uspavao, ajde budi se pa da napravimo voznju do NS-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...