ZZ 424 Napisano Maj 20, 2009 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Luzern Motocikl: Kawasaki VN800A Prijavi odgovor kao problematičan Sinoc u mom gradu (Vlad. Han) poginula jedna devoka...26 godine, i to skuterom, kopali ovi neshto, bio pesak na putu i glavom u kanal :-[ Znam da nije nosila kacigu, tu stoji i ogranichenje od 20km/h ali je rupa bila na samom putu, i moj drug je upao, ali je rupa taman toliko shiroka da upadne samo tochak od skutera...inache je ovo prvi smrtni sluchaj ove godine na motoru u pchinjskom okrugu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Maj 20, 2009 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan eh, kakav nacin da odes :( saucesce porodici i prijateljima :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlade 1 Napisano Maj 20, 2009 Svrati ponekad, 166 postova Prijavi odgovor kao problematičan Starasno??? Saucesce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZZ 424 Napisano Maj 20, 2009 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Luzern Motocikl: Kawasaki VN800A Prijavi odgovor kao problematičan Jel bilo neke naznake o rupi na putu??? Saucesce :'( Pa bio je ovaj znak od 20 na sat...mislim da nije znala za taj kanal zato shto je ishla nocu a ovi radili preko dana...a i mislim da nije brzo vozila, nash grad je mali pa niko ne vozi u trecu, samo je preletela preko skutera kad je tochak upao...shteta, a bila je ok devojka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Maj 20, 2009 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Da je barem slemic nosila, mozda bi se izvukla.. :'(....pa koliko nas treba da ode sa ovog sveta, da bi shvatili da glava mora da se cuva :'(. Iskreno saucesce.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano Maj 20, 2009 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan nazalost nesreca nebira ni brzinu ni vreme ni dogadjaj ovo je cist primer da i pari maloj brzini moze da se nastrada u lokalu . saucesce porodici i prijateljima a onima koji nenose kacigu na glavi nek razmisle jos jednom . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Maj 20, 2009 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno strasno.A oprema ?a sad dzabe .Saucesce :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1834 Napisano Maj 20, 2009 Drug član, 1048 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan I pri neodgovornosti radnika, lepo je sto stoji znak za 20 na sat... ali gde su ostali? Saucesce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CIPURA 215 Napisano Maj 20, 2009 Moto servis Lion-s, 126 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Suzuki dr 600,Kawasaki klr 600,Bmw r 1100 rt,Suzuki dr 750 big,Suzuki epikuro Prijavi odgovor kao problematičan saucesce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet su 155 Napisano Maj 20, 2009 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: SUBOTICA Prijavi odgovor kao problematičan još jedan mladi život?? pa dokle?????????????????????? saučešće porodici !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Maj 20, 2009 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce... :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Maj 21, 2009 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 21, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Jadna devojka, kakva nesreca. Ako uopste postoji bilo kakva zakonska drzava, za ovo neko MORA da odgovara!!! Ko je taj, koji ima pravo da ubija tudju decu? > Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14602 Napisano Maj 21, 2009 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan prvo, moje saucesce, zaista tuzno. greska sefa gradilista je sto nije pravilno obelezio rupu na putu, za to sad treba da pukne zestoka tuzba, na zalost to nece umanjiti gubitak zivota ali ce drugi put uraditi kako treba. drugo, bez obzira na propust gradjevinaca da se devojka drzala ogranicenja verovatno bi se samo ugruvala, kada neko postavi znak 20 km/h sigurno da ima razloga sto je to uradiradio. radim u putarskoj firmi i smucilo mi se da i pored znakova za radove na putu i ogranicenja od 30km/h pored mene prolecu vozila sa 100 + km/h. i najmanji kontakt sa mojim bagerom ili kamionom punim materijala za njih znaci sigurno izletanje sa puta ili nesto mnogo gore. vodite racuna o znakovima nisu slucajno postavljeni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1569 Napisano Maj 22, 2009 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan saucesce porodici i prijateljima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Maj 23, 2009 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Maj 23, 2009 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan RIP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Maj 27, 2009 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam iz tog istog gradica gde je poginula ova devojka... nije bilo znakova koji obelezavaju radove na putu, to svako postuje, ili bar oni koji imaju makar psp, a ogranicenja brzine retko ko... A znali su i radnici da od te rupe moze svaki motorciklista da strada, prav put, saobracaj nije gust, da nisu zavrsili i zakrpili te rupe sutradan, ko zna sta bi bilo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...