Jump to content

Moto Zajednica

MK ROAD FLYERS

Recommended Posts

• Zainteresovan, 875 postova

Sad sam dosao sa skupa. Ljudi koliko hoces. Sto pesaka sto motorista. Izgleda vise nego obecavajuce. Od 13h ce se deliti pasulj a u 17h krece defile.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 9 postova
  • Motocikl: Honda CBR 600 F3

Cao drusrvo. Evo ni ne stizem da vam odgovorim, odspavao sam  nekih tri sata i krecem nazad na skup.Drago mi je sto, ste zadovoljni, sinosnim programom, za neku malu informaciju , bilo je preko 400 motora, a pesake neznam. Danas ne propustajte , bice ludo i nezaboravno. IMA I TOMBOLE, GLAVNA NAGRADA JE SKUTER. Cekamo vas , da nastavimo druzenje. POZDRAV VIDIMO SE NA SUSRETU  ;D

• Zainteresovan, 875 postova

Ja olazim za sat vremena. Ko me prepozna neka mi se javi! plava Suzuki team majica i sminkerski GSR 600 sa karakteristicno ulubljenim rezervoaro!  ;)

• U prolazu, 9 postova

Evo mene najzad pred kompom da vam se cisto javim drugovi moji..:) Nadam se da ste se extra proveli, ocekujem vase komentare o skupu. da znam dali nam je uspela organizacuja kako treba i naravno ono sto vam se nije svidelo recite da izpravimo nase greske sledeci put. ;) jos jednom POZDRAV SVIMA PA SE CUJEMO :D

P.S. za DEJANA. :)

Izvini druze sto nisam mogao preko moba tacno da ti kazem za prodavce al vidim da si uspeo da kontaktiras Cabu i sve da resis.:)  nadam se da su svi prodavci zadovoljni, samo eto bilo je malo tesno posto malo mesta bilo velika guzva al nadam se da je sve proslo ok..:) Pozdrav

• Vespa Servis Beograd, 617 postova
  • Motocikl: Vespa ET-4

Sve je bilo o.k.

mesta jeste da je malo ali dobra organizacija je resila problem.

Veliki + za organizatora koji je organizovao profesionalno obezbedjenje...neki cak i naoruzani pa problema nije bilo...

vodilo se racuna gde ko parkira gde ko moze da prodaje tako da nije bilo nekog velikog zadrzavanja na samom ulazu u kamp izuzev kada je bio defile sto je i normalno...

na ulazu su postojala dva odvojena dela ulaz i izlaz sto je ubrzalo gore pomenuti docek bajkera uz rakiji i reci dobro nam dosli  odakle stizete...

pasulj je bio odlican i bilo gaje dosta...znam ljude koji su dosli posle defilea i dobili su porciju bez problema...spiker  je par puta ponavljao da ko je kasnije stigao moze da ode da uzme porciju...

Sto se mene tice samo tako nastavite ja cu svima koji nisu bili a u kontaktu sam sa dosta prodavaca i bajkera preneti ove informacije i sta da Vam kazem nego...

vidimo se iduce godine ako bog da u zdravlju i veselju

pozdrav

Dejan

• U prolazu, 81 postova
  • Motocikl: Sprint Prince 125ccm

Evo upravo sam se vratio sa skupa. Ljudi svaka vam čast što se tiče organizacije. Mesta je bilo malo, ali snašli smo se, mi bajkeri se uvek snađemo. Jedini problem je bio defile: jedni su otišli sa policijskom pratnjom a da druge nisu ni čekali, pa nismo znali kuda dalje, pa smo stali pored puta da naiđu drugi koji su znali, saobraćaj je mogao biti zaustavljen na tih pola sata, ovako smo morali da vozimo na rizik od ovih automobila i kamiona i par puta sam uleteo u makazice, pa su ovi sa R-ovima preticali ko blesavi, ŠTO NA DEFILEU NE TREBA DA SE RADI. Osim toga sve pohvale organizatorima na dobrim svirkama, bili ste ljubazni. Jedino sam se malo iznervirao kad sam došao u petak, na ulazu mi kaže čovek da se parkiram sa strane jer mali motori ne mogu unutra zbog gužve, međutim  kad sam ja krenuo na onaj parking videli su da sam natovaren i da dolazim iz Kovačice došli su da se izvine i pustili su me unutra, e onda mi je laknulo. Svaka čast vidimo se sledeće godine.

• U prolazu, 8 postova

Pozdrav organizatorima, skup je bio fenomenalan, organizacija za svaku pohvalu, lep docek na ulazu, hrana za sve, cene pica realne, ma sve je bilo super.

Mesto gde se odrzavao skup je bilo malo ali je dobra organizacija resila sve. Jedino mi se nije dopao defile zato sto je jedna grupa otisla u pratnji policije a mi u drugoj grupi smo morali sami da idemo.

Sve u svemu, vidimo se i sledece godine...

• Svrati ponekad, 179 postova

POZDRAV ORGANIZATORIMA!!!

svaka čast domaćinima na svemu!!!  sem malog mesta za tako puno motora ODLIČNO!! pričali su mi da je mužlja veliki motoskup i nisam verovao dok nisam došao i lično se uverio. šta reći nego sve pohvale i da se naredne godine malo proširite jer možda nagodinu bude veće navale bikera u vaš grad što vam od srca želim!!

POZDRAV OD SUBOTIČANA

a evo i malo sličica da ostali vide šta su propustili ;D ;D ;D ;D ;D

post-6011-12879046981443_thumb.jpg

post-6011-12879046981993_thumb.jpg

post-6011-12879046982767_thumb.jpg

post-6011-12879046983407_thumb.jpg

• Hronični Motociklopata, 7376 postova
  • Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder

Bili, videli, doziveli, preziveli  i definitivno dolazimo sledece godine :)

Sve pohvale organizatoru, jedina zamerka je premala lokacija odrzavanja susreta, trebalo bi naci neku vecu lokaciju, sve ostalo je ok

• U prolazu, 39 postova
  • Motocikl: cbf600abs

Svaka cast Road Flyer-si, al od vas nista manje nismo ni ocekivali. ocena 9,99 ( da se ne  uobrazite) a dogodine i onu detelinu odkupite

• U prolazu, 9 postova

Hvala braco bajkeri. Drago mi je da vam se svideo skup i naravno moracemo nesto da smislimo da rasirimo to nase malo mesto pod hitno da se nebi guzvali svake godine. U svakom slucaju hvala na lepim recima i oceujemo vas i sledece godine. PUNO POZDRAVA VAM SALJE EKIPA MK ROAD FLYERS. :)

• U prolazu, 1 post

PA EVO I JA DA SE JAVIM! TRUDILI SMO SE ZAISTA JAKO DA ODRADIMO SKUP NAJBOLJE MOGUCE, VIDEVSI KOLIKO VAS JE BILO I OVI POZITIVNI KOMENTARI SU NASA NAJ VECA RADOST! DRAGO NAM JE  STO VAM SE SVIDELO A AKO NESTO NIJE BILO U REDU IZVINJAVAMO SE ! POZDRAV SVIMA OD MENE I EKIPE ROAD FLYERSA!

• U prolazu, 12 postova

U ime mk Čoper Srbija se zahvaljujem na pruženom gostoprimstvu.

Skup je za čistu 10 -ku  bez primedbi .

Hvala i na peharu koji ste nam dali kao najbrojnijem klubu i na onolikoj količini pizze, kao nagradi.

Vidimo se 2010. god. ponovo.

• Zainteresovan, 642 postova
  • Motocikl: TDM 850, DKW RT175

prvi put sam video skup da je bilo toliko motora da je bilo sigurno onih koji su neplanirano ostali duze jer od toliko motora nisu mogli isterati motor!!! bilo je sve ok osim sto mozda izbor voditelja programa mogao biti bolji jer je ovaj malo smarao i davio, a ostalo je sve ok.

post-4437-12879047018972_thumb.jpg

post-4437-1287904701969_thumb.jpg

post-4437-12879047020011_thumb.jpg

• Svrati ponekad, 208 postova
  • Motocikl: BMW K1200 LT

Momci i devojke šta da se kaže ,skup je bio odličan malo nas je ometalo što je jedan naš član doživeo nesreću na putu do Mužlje ali inače dobro društvo prijatni ljudi sve u svemu pozdrav od M.C Patriotsa i vidimo se i narednih godina.

• U prolazu, 77 postova
  • Motocikl: HONDA CBR 600 F2

Skup je bio odličan. I pored velike gužve u petak i subotu uveče nekako se ipak prolazilo motorima.

Ne bih da ispadnem sitničav, ali samo još malo bolja organizacija oko parkiranja motora i

mislim da bi bilo mnogo više prostora oko same bine.

Na primer video sam da je dole oko ograde kod WC-a bilo mesta kolko hoćeš,

ali nisi mogao doći do dole.

Možda nekim trakama ograditi prostor i tako usmeriti bajkere gde da se parkiraju a ne ovako gde ko stigne,

još malo pa se gazilo preko motora.

Ova kritika je isključivo dobronamerna u cilju poboljšanja uslova za sledeću godinu. Bez ljutnje!

Inače sve ovo drugo bilo je za svaku pohvalu organizacija, svirka, ljubaznost domaćina (i domaćica), program i dr.

Sve u svemu puno pozitivnih utisaka.

Svaka čast!!!

Pozdrav! ;)

• U prolazu, 1 post

MK ROAD FLYERS SE ZAHVALJUJE JOS JEDNOM SVIMA NA UCESCU NA NASEM SKUPU, NA LEPIM RECIMA I SUGESTIJAMA! ZNACEMO STA DA POBOLJSAMO IDUCE GODINE!!! VELIKI POZDRAV!!!

• lone wolf, 526 postova
  • Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R

Evo da vas i ja pohvalim skup je bio extra,domacinima svaka cast.Mislim da nema vise nista da se govori ostali su sve vec rekli.Ako da bog vidimo se i sledece godine.Pozdrav!  :)

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja